Ευτυχισμένο 2024

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Συναγωνιστές, τα καλύτερα ρε. Μετά από χίλια μύρια κύματα, στεκιάζουμε ακόμη εδώ, στον όχι-ακριβώς-μοντέρνο-νεοκαφενέ μας.

Οριακά παίζουμε και κανένα παιχνιδάκι, αλλά μη γελιόμαστε, όλοι για τα μήμς με τα γίδια σκάμε.

Παιδιά καλό 2024, ελπίζω να έχετε κάνει και σεις τις καβάτζες σας, κουράγιο σε ένα χρόνο θα έχουμε 2025.

Αναμενουμε γκιβαγουει το νου σου
Μόλις μπήκες στην μπλακ λιστ, παρέα και με τον Nameless One 🤘

Εντιτορε.
Για να μην το παίξω Ψάλτης και πω "Τρελός είμαι, ότι θέλω κάνω", θα πω τα εξής.
Γενικά όλη αυτή η νεοελληνική νοοτροπία, ολίγον με απωθεί.
Είναι σαν τον κυρ Αρχιμήδη, που κατέχει κάμποσες μερτσέντες και τσιμπά φαγι από το συσσίτιο, γιατί είναι τσάμπα. Το έχει ανάγκη; ΟΧΙ.

Τα γκιβαγουεηζ, δε γίνονται ούτε για το θεαθήναι αλά "τσοβολα δώστα όλα", ούτε για κάνα ξέπλυμα.
Γίνονται στη κοινότητα ως ένα "θενκ γιου", για όλα αυτά τα χρόνια της ύπαρξης του.
Αν τώρα κάνα άτομο έχει τη νοοτροπία του "στην υγεία του μαλακά", τότες με τις υγείες του και καλό ακουαφορτε στη γλαρόσουπα.

Last edited:
Καλή χρονιά με υγεία, ότι άλλο ποθείτε κι ελεύθερο χρόνο να λιώσουμε στο PC gaming!

Ειπε αυτος με το νικ @manofsorrows. παραλιγο να σταματησει να δουλευει το ψυγειο που εχω στην καρδια μου.

Ναι ρε @Tony Corvus αλλα να ειμαστε standby;

Last edited:
Back