Ειμαι εθισμενη στο ψωμι. Στα ελαχιστα φαγητα που τρωω χωρις ψωμι, στο τελος καταληγω να φαω ψωμι για συμπληρωμα.
Αν δεν υπαρχει ψωμι στο σπιτι, οσο φαγητο και να υπαρχει... πειναω.
Καποτε που χρειαστηκε να κανω διαιτα, και μου ειπαν απλα να κοψω το ψωμι, πηγα σε διαιτολογο και του ειπα να μου βγαλει διαιτα με ψωμι.
Μ'αρεσει το ζυμωτο (αυτο που κανει η μανα μου δηλ), μ'αρεσει με το προζυμι (αυτο που κανει μια θεια μου), και μ'αρεσει και το πολυσπορο
Τωρα τελευταια που πετυχα σε ενα σουπερ μαρκετ, ψωμι με σουσαμι και στρογγυλο (σαν ενα μεγαλο κουλουρι ειναι) . Χαθηκα..... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt="

" title="

" class="bbcode_smiley" />
Παντως οταν θελω να κανω διαιτα απλα αγοραζω μαυρο ψωμι, και γενικα οτι χειροτερο σε γευση υπαρχει. Ειναι ο μονος τροπος για το περιοριζω και να επανερχομαι παλι στο κανονικο μου