Φέισπαλμ σταφ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μια ηλιθια μοδα εκανε την εμφανιση της στο Βολο, οπου νεαροι πετουσαν απο ταρατσες αυγα σε περαστικους για πλακα.

Δυστυχως χθες ειχε τραγικη καταληξη

Μια ηλιθια μοδα εκανε την εμφανιση της στο Βολο, οπου νεαροι πετουσαν απο ταρατσες αυγα σε περαστικους για πλακα.

Δυστυχως χθες ειχε τραγικη καταληξη
Τί να πεις? Ότι οι μαλακίες πληρώνονται? Μαλακισμένο ήταν αλλά δεν αξίζε τέτοια κατάληξη
PS μπορεί να ζητήσουν και αποζημίωση από τους ενοίκους της πολυκατοικίας στο τέλος

Ουδεν σχολιο. Μεχρι εκει ηταν γραφτο του να ζησει.

το φεισπαλμ σε αλλο επιπεδο.
ο αθρωπος παιζει σε δικη του πιστα, δινει νεο νοημα στην λεξη μπετόβλακας.

Ενα δικιο το εχει. Ειναι λες και θα βγει ο Tom Cruise κατω απο τη μασκα :p

Πάρτε nvidia ρε μην βλέπετε τους χέιτερς. :p

την άλλη την έχεσαν για την ροζ σημαία όμως οι νεοδημοκράτες...

βαλε και το πετσοπόστ βρε μαγκιμούσου να καταλαβει ο κοζμος τι εγινε....
αχχχχ, καταραμενη ΑΙ... :ROFLMAO:

View attachment 9554
Επηρεάστηκα από τα σχόλια σας για το νέο FM και ήθελα να σας βάλω να κάνετε περισσότερα κλικ για να πάτε εκεί που θέλετε;):cool::p

βρε ναι, το σβησε, αλλά απ οτι φανηκε δεν προλαβε...
πεφτει τρελλό γλεντι σημερα.

το ξερετε το θεμα πως ξεκινησε στο περιπου, κι εγω στο περιπου το ξερω. δεν χρειαζεται και εμβαθυνση στην αρχικη "καταγγελια" της κυριας.
άλλο θελω να ξερω εγω. θυμαμαι που προφανως δικαίως ψαχνανε να βρουνε ποιος διορισε τον σταθμαρχη που μπερδεψε τα κουμπια και τα φωτακια στα τεμπη. εδω πειτε μου ΠΟΙΟΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ υπεγραψε για να διοριστει η επικινδυνη αυτη διαταραγμενη προσωπικοτητα. διαβαστε επιπεδο λογου, εκφρασης και νοηματων. και την φανερα προβληματικη προσωπικοτητα που δειχνει αυτος. ας μην κανω χαρακτηρισμους, γιατρος δεν ειμαι. αλλά η γυναικα χρειαζεται επειγοντως την συνδρομη ειδικών.

πω ρε πστ, τρελαινομαι. φαντασου να πηγαινει το παιδι σου σχολειο και να του φτιαχνουν γνωσεις, προσωπικοτητα, ζωη, τετοια ατομα.

Προγραμματισμος μονο για ελληνες; Μεταγλωτισμενο μεξικανικο σηριαλ;
Είναι η ΓΛΩΣΣΑ. Διδάσκεται στα σχολεία εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το εγχείρημα ψιλοέβγαζε νόημα την δεκαετία τού 90. Θα έπρεπε να έχουν περάσει σε Python εδώ και δεκαετίες.

Εννοεις να γυρισουν σε Πυθωνα :p Αρχικα ας γυρισουν στα αγγλικα μα τον Κρομ...

Ευτυχως δεν ειχα προλαβει τετοιο εκτρωμα στο Λυκειο.

Αρχικα ας γυρισουν στα αγγλικα μα τον Κρομ...
Αν είναι να μην είναι κανονική γλώσσα τότε μια χαρά είναι τα ελληνικά. Στην φάση μετά την BASIC και πριν την Python δεν υπήρχαν καλές επιλογές οπότε δεν το θεωρώ εντελώς άκυρο σαν ιδέα. Αλλά μιλάμε για τα 90s. Πρακτικά δες το σαν ψευδογλώσσα που μπορεί και τρέχει. Αλλά εκεί περιορίζεται η χρησιμότητά της και μόνο.

Σήμερα είναι εντελώς γελοίο. Απλά ας το αλλάξουν σε Python.

Η Γλώσσα γράφεται και με πεζά οπότε είναι λίγο πιο ευχάριστη στην όψη.

έγραψα στα γρήγορα ένα προγραμματάκι :p
Code:
πρόγραμμα χχχχχ

μεταβλητές
ακέραιες: α

αρχή
γράψε "γράψε έναν αριθμό"
διάβασε α
γράψε "α+1=", α+1
τέλος_προγράμματος

Back