<blockquote>
Δεν μου κάνει εντύπωση να χρησιμοποιούν το έψιλον. Εξάλλου ο μεγαλύτερος καπαρωτής του μεριδίου της αγορας σε ζαχαρούχα καρκινοποτά είναι η 3ε. Το παράκανε βέβαια ο τύπος στην προσπάθειά του να τονίσει την ελληνικότητα των προιόντων του. Βέβαια, ο συνδυασμός είδη καθαρισμού και Πιερία, μου μυρίζει εισαγωγή από τη Βουλγαρία.
</blockquote><br><br>Η 3E έχει την "δικαιοχρησία" της Coca Cola στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν έφερνε Coca Cola συμπυκνωμένη απ' έξω, αλλά πέρα από ότι λεφτά έδινε στην Coca Cola, είχε την έδρα της εδώ, απασχολούσε κόσμο εδώ, δικαιολογούσε την "ελληνικότητα", αν θες, του ονόματος της (<b>Ελληνική </b>Εταιρία Εμφιαλώσεως-3Ε). Πλέον, που έχει πετσοκόψει θέσεις εργασίας, έχει την έδρα της σε άλλη χώρα, και έχει αποχωρήσει ακόμα και από το Χρηματιστήριο, είναι ελληνική κατ' όνομα, ή τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω.<br>Με το σχόλιο μου ήθελα να τονίσω ότι αν κάποιος για δικούς του λόγους θέλει να αγοράζει ελληνικά προϊόντα όποτε μπορεί, καλό είναι να τσεκάρει ότι τα προϊόντα είναι όντως ελληνικά (ελληνικών συμφερόντων επιχειρήσεις, με έδρα και παραγωγή στην Ελλάδα).