<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>παιδιά κάτι λάθος έχει γίνει. δεν μπορεί να είμαστε στο 2018 κάπου στον μεσαίωνα είμαστε ξεχασμένοι.<br></blockquote><br><br>Για να δούμε τις σύγχρονές αντιλήψεις κάποιον<br>- Η Γη είναι επίπεδη<br>- Δεν έχει γίνει ποτέ Lunar Landing<br>- Αποφεύγουν την ιατρική και αντί αυτής πίνουν τα θαυματουργά ματζούνια που είναι αραιωμένα σαν μια σταγόνα στον ωκεανό<br>- Δεν κάνουν εμβόλια. <br>και κάτι που δεν είναι αντίληψη αλλά πραγματικότητα<br>- καταλήγεις το μισό εισόδημα από το <strike>χωράφι</strike> επιχείρησή σου να το δίνεις <strike>στον βασιλιά</strike> στο κράτος. <br><br>Ναι στον μεσαίωνα είμαστε.<br></blockquote><br>Η κινηση "δεν πηγαμε ποτε στο φεγγαρι" . Δεν την υιοθετω, αλλα εχουν θεσει ερωτηματα που δεν εχουν απαντηθει/δεν βρηκα εγω απαντησεις (επισημες) η ΝΑΣΑ δινει απαντησεις τυπου οποιος δεν πιστευει οτι πηγαμε στο φεγγαρι, να παει να τον κοιταξει κανενας γιατρος.<br>Ηταν πολυ αρρωστημενη η περιοδος οταν ξεκινησε η διαστημικη εποχη.<br><br>Καπου διαβασα οτι οι ρωσοι θα στειλουν αποστολη στο φεγγαρι. Για να δουμε.<br><br>Για τα εμβολια, τα εχω ξαναπει. Δεν ειμαι εναντια στους εμβολιασμους. Αυτο που παιζει ειναι οτι τα τελευταια χρονια ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ο αριθμος των εμβολιων, εχει ανεβει τρεις φορες πανω απο το οριο ασφαλειας. Καποιοι, λογικο ειναι, να ανησυχησουν. <br>Ναι υπαρχουν ορια στον εμβολιασμο. Δεν ειναι καραμελες.<br>Τωρα, για καποιον λογο, εγινε πλανητικη επανασταση και με λαθος αντιδρασεις. Το γιατι το ξερουν μονο οσοι ζουν στην επιπεδη γη.<br><br>Πριν λιγες μερες εγινε μια φαση στην αμερικη, με μια φαρμακοβιομηχανια. Τους κοψανε τους κωλαριγκους, επειδη εδιναν λεφτα σε γιατρους, προκειμενου να χορηγουν οπιουχα χαπια. Πεθανε κοσμακης.<br></blockquote><br><br>Συμφωνώ και επαυξάνω με όλα. Στο φεγγάρι δεν αντέχω με την καμία τους λόγους που λένε κάπιοι ότι δεν έχουμε πάει. Ο άλλος πχ έλεγε ότι το φεγγάρι είναι διαστημόπλοιο, εξού και δεν υπήρχε από πάντα. Στα αρχαία κείμενα μπορείς να βρεις ότι υπήρχε εποχή που δεν υπήρχε φεγγάρι. Και πως είναι δυνατόν να σε αφήσουν οι εξωγήινοι να ανέβεις στο διαστημόπλοιό τους. Επίσης το φεγγάρι έλεγε δείχνει μόνο την μπροστινή του πλευρά γιατί από πίσω είναι οι τουρμπίνες. <br>Περιτό να πω ότι από περιέργεια έψαξα το κείμενο που έλεγε ο άλλος , και το μετάφρασε όπως τον βόλεψε. <br><br>Τα εμβόλια έχουν βοηθήσει τρελά στο να "εξαφανιστούν" κάποιες ασθένειες, αλλά έχω συγγενείς που εμβολιάζονται αυτοί και τα παιδιά τους για το κρυολόγημα. <br><br>Και οι φαρμακοβιομηχανίες προφανώς δεν είναι άγιες. Σαν κύριο σκοπό έχουν το κέρδος, αλλά το γεγονός ότι κάπια θα την κάνει την λαδιά της δεν σημαίνει ότι όλες κρύβουν κομπίνες. <br>