Φέισπαλμ σταφ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πέσανε όλοι και βρίζουν το φωτογράφο και λένε οτι είναι σεξιστική φωτογραφία.
Το οτι η πρωθυπουργός έβγαλε τον κάλο της στη φόρα χωρίς να έχει συναίσθηση οτι είναι δημόσιο πρόσωπο δεν δεν έχει καμία σημασία.

Μην τρώτε το ένα, μην τρώτε το άλλο, τι στα διάλα να τρώμε; μόνο μακαρόνια;
Και πέτρες να αρχίζαμε να τρώμε, θα μας την έπεφταν ακόμη και οι αρχαιολόγοι γιατί καταστρέφουμε την ιστορία της γης......

Last edited:
δεν κατάλαβα το να φοράει κολάν είναι "έβγαλε τον κώλο της στην φόρα"; Από πότε;

Εχει και λιγη κυτταριτιδα, ανεπιτρεπτο για βασιλικο οπισθιο.

Τους έδωσα ένα κλικ γιατί ήμουν περίεργος να δω την τεκμηρίωση. Καλά να πάθω.

Για τον ιδιο λογο εκανα το ιδιο. Για τον ιδιο λογο επαθα το ιδιο.

Άρα, να μην κάνω κλικ; :Ρ

Ήρωας ο Jordan, τον παρακολουθώ χρόνια, απορώ που δεν έχει φάει ξύλο ακόμα

Το οτι η πρωθυπουργός έβγαλε τον κάλο της στη φόρα χωρίς να έχει συναίσθηση οτι είναι δημόσιο πρόσωπο δεν δεν έχει καμία σημασία.
Δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα? Στο κολαν, στις ελβιελες, στο καροτσακι, στον καληγραμμο πω πω ποπο? Εκτος ωραριου εργασιας ειναι η κοπελα. Δηλαδη αν πηγαινε για μπανιο στην παραλια επρεπε να φορεσει ρασο κι οχι μπικινι? Και γιατι μια φωτο με καληγραμμα οπισθια, και κωλοκορδονο να πρεσθεσω, ειναι σεξιστικη και φωτο του δικου μου ποπου, με μια οκα μαλλι, δεν ειναι? χαιρομαι παντως που δεν υπαρχουν σοβαρα προβληματα και ο κοσμος ασχολειται με μαλακιουλες

Η τεκμηρίωση βρίσκεται κυριολεκτικά στην πρώτη σειρά που γράφει "people can´t stand imperfect women"

rs-234401-american-psycho.jpg

Όταν στην λέει και το άντρο του ResetEra...
Screenshot 2022-06-26 143524.png

Back