Φέισπαλμ σταφ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εεχμ ΣΚΑΙ είναι. Που τους είδες τους δημοσιογράφους? 😜

Δικαίωμα τους να εκφράζουν την αντίθεσή τους. Ο καθένας ξεχωριστά ας αποφασίσει πως θα διαχειριστεί μια εγκυμοσύνη. Αν κάποιος νιώθει θρησκευτική ενοχή με μία άμβλωση, πρόβλημά του. FCFS

Μου αρέσει παρά πολύ που για πολλοστή φορα, άνδρες, άτεκνοι κι πιθανόν παρθένοι εκφέρουν άποψη για θεματα που αφορούν γυναίκες, μελλοντικά τέκνα και σεξουαλικες πράξεις.

Μου αρέσει παρά πολύ που για πολλοστή φορα, άνδρες, άτεκνοι κι πιθανόν παρθένοι εκφέρουν άποψη για θεματα που αφορούν γυναίκες, μελλοντικά τέκνα και σεξουαλικες πράξεις.

Έτσι είναι Χρονό μου, όλοι έχουν από μία... :Ρ

αντί να πάνε μπάτσους στις σχολές, ας τους φέρουν εδώ...

Κι όταν αναρωτιέσαι πόσο πιο κάτω μπορεί να έχει σ'αυτή τη χώρα, γίνεται αυτό:

Μονο με δυστυχηματα αλλαζουν καποια μυαλα.

Άκου ρε τι λέει ο άλλος, "το βουνό είναι όλου του κόσμου". Δεν το πιστεύω πραγματικά ότι δεν καταλαβαίνει γιατί του γίνεται η παρατήρηση.

Έχω την αίσθηση ότι το φετινό Ράλι Ακρόπολις ήταν πολύ challenging για τους ημεδαπούς

Έτσι φαίνεται. Ίσως να προσθέσουμε κλουβιά γύρω από τις διαδρομές και να βλέπουν από εκεί

Σε λίγο θα βάλουν το σώμα τους και θα πούνε "ΡΑΛΙ ΤΣΑΛΕΝΤΖ! ΘΑ ΜΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ?" και από κάτω ντονεητ για τα έξοδα της κηδείας.

Κορεάτης τουρίστας επιχειρεί να παέι στο γήπεδο Καραϊσκάκης, ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΕΝΩ ΤΡΑΒΑΕΙ ΒΙΝΤΕΟ

Η απορία μου είναι, πως κατάφερε και πηρε το βίντεο ώστε να το ανεβάσει; Η έκανε κάνα στριμ και εμείνε μόλις διακόπηκε;

Ναι στρήμαρε λαιβ στην Κορέα.

Επαναλαμβάνω, ήρθε στο Καραϊσκάκης να δει ματς, φορούσε μπλούζα του οσφπ, στρήμαρε την εμπειρία του λαιβ στην Κορέα, και οπαδοί του οσφπ τον λήστεψαν ΛΑΙΒ ΕΝΩ ΣΤΡΗΜΑΡΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ.

Back