Bathory
Lich

@ccwr
once more with feeling γιατί έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω, πχ να λιώσω το Trails in the Sky,
Εγώ δεν θίχτηκα από τίποτα, μια απλή ανάγνωση της αφίσας έκανα και ανέλυσα και λίγο το σκεπτικό μου. Το να το αντιλαμβάνεσαι σαν ειρωνεία επειδή δεν θες να κατανοήσεις και να θεωρείς τα πάντα ακραία άλματα λογικής, μεγειά σου με χαρά σου, δεν φταίω εγώ σε αυτό.
@Norshgaath
once more with feeling γιατί έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω, πχ να λιώσω το Trails in the Sky,
Εγώ δεν θίχτηκα από τίποτα, μια απλή ανάγνωση της αφίσας έκανα και ανέλυσα και λίγο το σκεπτικό μου. Το να το αντιλαμβάνεσαι σαν ειρωνεία επειδή δεν θες να κατανοήσεις και να θεωρείς τα πάντα ακραία άλματα λογικής, μεγειά σου με χαρά σου, δεν φταίω εγώ σε αυτό.
@Norshgaath
Ακριβώς. Όπως το ίδιο γίνεται και με την lgbtqi κοινότητα ή πως σκατά λέγεται nowdays, την οποία θα την θεωρώ πάντα χαμένη μάχη μέχρι να βάλει ταξικό πρόσημο και πολιτικό λόγο στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων της. Αλλά το να το πηγαίνεις στο άλλο άκρο και να την βαφτίζεις λοβοτομημένη, όπως χαριτωμένα ειπώθηκε σε άλλο θρεντ της φορουμάρας μας, ή να ποστάρεται μια αφίσα και να ακολουθούν χαριτωμένα ποτάμια περί vegans κλπ λες και θα μας διαγράψει απ' το patreon ο γρυπάρης της καρδιάς μας, δεν εξυπηρετεί σε τίποτα, αντιθέτως το βρίσκω παραπλανητικό και επικίνδυνο.Οπως ανεφερα για μενα οι ανθρωποι του αντι-σπισιστικου χωρου στην ελληνικη πραγματικοτητα δινουν μια μαχη ανευ ουσιαστικου αντικρισματος. Αυτο ομως δε σημαινει πως πατουν σε λαθος βαση η πως δε πετυχαινουν την ενοχληση