Φέισπαλμ σταφ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Για ονομα.... μαλλον πρεπει να κανουν και ψυχιατρικα τεστ, οχι μονο αλκοτεστ.

wtf.png
 
Μου θύμισε στο στρατό που πριν πάμε για βολές έλεγε ο τυπάς αν κανά γίδι από εσάς γυρίσει με το όπλο σε ευθεία βολή προς τα εμένα θα σας ρίξω με το δικό μου.

Τώρα καταλαβαίνω ότι μάλλον το εννοούσε :p
 
Αν αυτο το βιντεο ειχε διαρκεια 10 λεπτα, παλι μεγαλη διαρκεια θα ειχε. Νομιζω οτι η υπαρξη αυτων των ανθρωπων, που ειναι πολλοι, ειναι λογος για να απαγορευτουν τα οπλα. Ο τελευταιος........ ευτηχως που δεν θα κανει οικογενεια.
 
Το πιο βλακώδες είναι οτι μικρόσωμοι/άπειροι άνθρωποι ρίχνουν με τεράστια ρεβόλβερ που είναι γεμάτα. Δεν ρίχνουν με μια μόνο σφαίρα στο όπλο.
Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μια σφαίρα να φεύγει μπροστά και η δεύτερη να πηγαίνει headshot σ' αυτόν που κρατάει το όπλο.......κάτι σαν το 12:17 και 12:57 ένα πράμα.
 
Το πιο βλακώδες είναι οτι μικρόσωμοι/άπειροι άνθρωποι ρίχνουν με τεράστια ρεβόλβερ που είναι γεμάτα. Δεν ρίχνουν με μια μόνο σφαίρα στο όπλο.
Η φυση εχει τους τροπους της να ξεκαθαριζει το τοπιο.
 

Ίσως σε μερικά χρόνια να είναι τα σκρίνια στη μόδα και μας επανασυστηθεί ως βίντατζ επιπλάκι, ποιος ξέρει...
 
Αυτος με την μπεμπα στο λεπτο 1' ειναι να τον κανουν καρναβαλο και να τον καψουν.
 
Αυτόν για τιμωρία πρέπει να τον βάλουν να ταξιδέψει Αθήνα -Θεσσαλονίκη με 140.
Δεν θα προλάβει να βγεί απο την Αθήνα πριν αρχίσουν να τον μαζεύουν κομματάκια απο το δρόμο.
 
το ότι τα έβγαλε ή ότι της τα έφαγε το paypal?
Αυτό πάλι που το πας;; Τουλάχιστον να έπαιρνε και τόκους μετά, 5 χρόνια της τα κράτησαν.
 
Εχω κατι απλυτα σωβρακα, 5 ευρω τα δινω. χερι χερι η φαση γιατι εγω μαθαινω απο τα λαθη των αλλων.
Τα εχω μεσα σε αεροστεγη σακουλακια για να μην χανεται το αρωμα.
 
Εχω κατι απλυτα σωβρακα, 5 ευρω τα δινω. χερι χερι η φαση γιατι εγω μαθαινω απο τα λαθη των αλλων.
Τα εχω μεσα σε αεροστεγη σακουλακια για να μην χανεται το αρωμα.
Ριξε μεσα νερο, κλεισε τα σακουλια και αστα στον ηλιο. Πολλα +bonus στο profit roll, συλλεκτικα θα γινουν.
 
Back
Top