What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Facebook μπαίνετε;

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,131
To τσατ του φβ έχω να το ανοίξω από Αύγουστο του 2008 που γράφτηκα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,852
Όπως και να το κάνουμε το FB ευτυχώς ή δυστυχώς έχει ασπαστεί από το ευρύ κοινωνικό σύνολο, και οι χρήσεις και οι ευκολίες που παρέχει λύνουν τα χέρια σε αρκετές περιπτώσεις.

Ειδικά αν έxει κανείς ίντερνετ στο κινητό, το chat του FB είναι μια άκρως οικονομική εναλλακτική του SMS. Οι καλύτερες ξήγες της ύστατης στιγμής έτσι γίνονται.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


[email protected] wrote:
Τωρα το ειδα το θεμα,σηματα καπνου πανω απο την ψησταρια ο μονος τροπος επικοινωνιας με τον εξω κοσμο.</blockquote>

Καλησπέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Αν θες άλλαξε το nickname σου, γιατί, όπως βλέπεις, παραείναι μεγάλο και δημιουργεί πρόβλημα κατά το postάρισμά σου... <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Εγω ειμαι Μανο αλλα επειδη μπηκα απο ενα καρβουνο λαπτοπ ναι αυτο το Turbo-x που εχω δεν με εβαζε με τιποτα και μπηκα απο το fc kai βγηκε αυτη η ομορφια.Θα το διορθωσω.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
ΟΚ, όποτε είναι πες μου να σβήσουμε το άλλο account...... <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

kingslayer

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
569
χρησιμοποιω το chat του fb περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο καθως ειναι και intergrated με το skype, μετα skype για games και steam μονο για 2-3 ατομα

btw εχει και το steam πλεον ενα ωραιο voice chat που μπορεις να κανεις και group call οποτε καμια φορα αντικαθιστα τα skype calls.

Επισης το fb ειναι το πιο ωραιο μεσο για να παρακολουθεις την βλακεια των ανθρωπων με τα ηλιθια ποστ τους και τις φωτογραφιες των κοριτσιων με τα 100000000 likes και 50000 comments που ολα λενε "ποσο θεα εισαι μαρια" και εγω πηγαινω και τις τρολαρω απο κατω ή γραφω την σκληρη αληθεια και συνηθως διαγραφονται τα comments και ολοι με μισουν :throw: . Φυσικα αν υπαρχει ενδιαφερον για καποια κοπελα τα κοβω ολα αυτα και like με το τσουβαλι :blush:
 

sandwraith_

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
574
^ Μα ακριβώς το ίδιο όμως <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

fevgatos

Commoner
Joined
May 16, 2013
Messages
9
Το facebook τα σπαει. Δεν μιλαω για likes και ανεβασμα της διαδικασιας αφοδευσης και λοιπες αηδιες. Απλα σαν υπηρεσια "IM" ειναι απιστευτα καλη, αφενος γιατι εχει ενα υπερφυσικα τεραστιο user base και αφετερου γιατι μπορεις να εντοπισεις αυτον που ψαχνεις, ειτε μεσω του ονοματος του ειτε μεσω κοινων γνωστων κλπα κλπα. Θα τολμησω να πω οτι ειναι καλυτερο απο το καποτε κραταιο MSN, και σιγουρα πολυ καλυτερο απτο skype, το οποιο σαν IM το σιχανομε.
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Άσχετο με το θέμα, αλλά αφού facebook λέει ο τίτλος το γράφω εδώ....

Έχει μια-δυο μέρες τώρα που η μπάρα δεξιά με τους φίλους και τις πρόσφατες ειδοποιήσεις έχει γίνει γκρι προς μπλε σκούρο και το κουτάκι της αναζήτησης από ορθογώνιο έχει γίνει οβάλ!! Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον? Ξέρουμε τι παίζει?
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
http://www.youtube.com/watch?v=gvdf5n-zI14

εμενα παραμενει ασπρο και ορθογωνιο οπως ηταν μεχρι τωρα...
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
χαίρομαι, αλλά δεν βοηθάς και πολύ.... <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
Noone? :dry:
 
Top Bottom