Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
εχουμε θρεντ για τον γκρέας, για την γυμναστική, νομιζω λειπει ενα ντεντικέιντι για τα φαγιά και γλυκα που εχεΤΕ κοψει λογω ηλικιας κυριως και ειναι ενοχες απολαυσεις. κυριολεχτικα μην ειστε μοναχοφαγαδες (χοχοχο) ομως, ενημερωστε για συνταγες, στέκια, μεζεδοπωλεία, πατισερί τους συφορουμιτες. ερχονται γιορτες κι επιβαλλεται να παρεις 4-5 κιλα για να προσπαθεις μετα να τα ριξεις μεχρι ιουλιο.

αφορμη παντως για το ανοιγμα ηταν οτι σ ενα απ τα καλυτερα σαιτς για ναους θερμιδων που εχω βρει, το exodos.com.gr εσκασε μπροστα μου το εξης αρθρο:

θυμηθηκα την προσφατη κουβεντα μας για την γεμιση των σουβλακίων και ναι, θα μπορουσα να το εχω γραψει εγω, αλλά οχι. απλα υπαρχουν και αλλοι λογικοι αθρώποι.

ε, για να προσφερω κατιτις στο θρεντ να πω τα δικα μου (εμφαση σε μαγαζια - τρυπες σε γειτονιες και οχι γνωστες αλυσιδες):
- παραδεισενιο προφιτερολ με σοκολατα γαλακτος και κρουασαναρες απ το Butterfly ( Log into Facebook ) στο λ. σκουζε
- ενταξει γαλακτομπουρεκο, κανταιφι, σορόπχια, δεν μπορω να μην γραψω το κοσμικο κι ας ειναι αλυσιδα. απλα το νο 1.
- πιτσα στο porto rico στο μαρουσι. καλα κρυμμενο μυστικο.
- σουβλακαρες στην φεγγαροπιτα στο μαρουσι.
- κρεατοποικιλιες κι αλλοι μεζεδες: χη.μα. παλαιας φωκαιας (εχει και στον αλιμο)

Για σουβλατζίδικο δεν λέω, είχα ένα καταπληκτικό αλλά του έφυγε ο ψήστης και τους πήρε η κάτω βόλτα.

Γλυκά παίρνω από το Πρώτο στην Δραπετσώνα. Γαλακτομπουρεκο λάτρευα του Μαστρονικόλα στον Πειραιά αλλά κάνω μποϊκοτάζ γιατί τα έχει μικρύνει πολύ.

Πίτσα από την Narta στον Ασπρόπυργο, έχει και αλμυρές και γλυκιές. Πάρτε ένα παράδειγμα
1000035193.jpg

Μεζεδοπωλείο ο Ρηνιώτης στην Ν. Ιωνία αν και δεν με βγάζει πλέον ο δρόμος, πολύ παρεΐστικο μαγαζί αλλά δύσκολα βρίσκεις να κάτσεις.

Αν είχε και μελομακάρονα χοιρινή τηγανιά θα γινόταν ανάρπαστα τώρα τα Χριστούγεννα.

Back