FAITH: THE UNHOLY TRINITY

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εδώ θα ήθελα να ενημερώσω πως έχω και ένα δεύτερο κωδικό που μου έστειλε η New Blood η σέκτα του Λαβέι.

Όσοι πιστοί προσέλθετε, οι συμμετοχές σας θα ευχαριστήσουν τον UNSPEAKABLE θα καταγραφούν στο random.org ή ό,τι χρησιμοποιούν τα κουλ παιδιά αυτές τις μέρες. Κλήρωση την προσεχή Τετάρτη το βράδυ.

Τι κουβαρνταλίκια είν'αυτά; Μέσα για τη ρετροπιξελούμπα, ό,τι πρέπει για το Deck.

Μέσα για την κλήρωση
:gap:

Μιας και τελείωσα και το Larry, ok αιτούμαι να μπω και γώ.

Μέσα κι εγώ.

Το πισί μου με απείλησε ότι έτσι και βάλεις αυτό το πράμα μέσα μου, ξέχνα τις γραφικάρες για κανά μήνα. Οπότε, αν και το ήθελα πολύ, εκτός κλήρωσης. Με αυτά δε παίζουμε.

Ρε, οδηγήθηκα σε Ρηφάντ Δια Λόγους Γεροντίλας. Άψογο εικαστικό, βάιμπ, παρουσίαση. Φοβερό το Speak N' Spell για τις ομιλίες, προσδίδει φούλ 80'ς ανατριχίλα. Αλλά ρε σεις, πας να κάνεις τον πρώτο εξορκισμό. Και είναι η μάχη σπασμένη σε περισσότερα κομμάτια από boss fight σε γιαπωνεζίλα του '96. Δείξε σταυρό, πάγωσε δαίμονα, τρέχα μακριά, γύρνα επιτόπου, ξαναδείξε σταυρό, πάγωσε δαίμονα, τρέχα ξαναμανά, κάντο χωρίς λάθη δέκα φορές.

Μετά έχουμε επόμενη φάση του δαίμονα, κάντο δεκαπέντε φορές χωρίς λάθη. Ε όχι κύριοι. Όχι. Μερικοί από εμάς κάνουμε πέντε δευτερόλεπτα το κλικ πλέον, λόγω προχωρημένης αρθρίτιδας. Δια τους έκλυτους σατανολάτρες νεαρούς της εποχής πάντως, είναι λουκουμάκι έκτακτον.

Ρε συ Στέφανε, αν σου πω τώρα ότι οι περισσότερες φορές που πέθανα ήταν σε ράντομ εκτρώματα που με έπιαναν στον ύπνο και όχι στα bosses;
Επίσης, τι εννοείς clicks; Ναι το παιχνίδι θέλει hit n run λογική, αλλά για το σταυρό κρατάς πατημένο το πλήκτρο. Εκτός κι αν ήταν σχήμα λόγου. Πάντως, πέρα από το τελικό boss που είναι όντως ζόρικο, σε όλα τα άλλα δεν είχα θέμα tbh.

Αδικαιολόγητος κιόλας, που ξέχασα την κλήρωση. Επανορθώνω πάραυτα:

Clipboard01.jpg

@maladroid σου στέλνω μόλις επιστρέψω σπίτι.

Παράξενο, ήμουν σίγουρος πως στην κλήρωση θα νικούσε ο Τόνη.

Qa9x.gif

Δεν το καταλογίζω στο παιχνίδι, είναι ξεκάθαρα δικό μου το θέμα :D

Όταν προσπαθείς να παίξεις υπό ακραία πίεση χρόνου και συνθηκών, ΟΚ να πεθάνεις 2-3 φορές σε ένα σημείο. Άντε αν σε έχει πιάσει το παιχνίδι, πεθαίνεις και 5-10. Από ένα σημείο και μετά όμως, ξεκινάνε τα σιχτήρια :D

Mε τα γεράματα, έχει έρθει και το εξής κακό : διαπιστώνω ότι αντιλαμβάνομαι τη λογική ενός πράγματος. Το εκτελώ και μηχανικά σωστά μια φορά, άντε δύο. Μετά θέλω να πάω παρακάτω, δεν μ'ένδιαφέρει η άριστη μηχανική επανάληψη συγκεκριμένων δράσεων για το ίδιο αποτέλεσμα, δεν μου δίνει κάτι. Οπότε το να 'μαι στην τσίτα στην πιξελοθόνη για να μη με φάει η μαρμάγκα 20 φορές συνεχόμενα, όχι, δεν το παλεύω πλέον. Θα με θυμηθείς όταν έρθουν οι μικροί σατανάδες.

Εγώ δεν το παλεύω και χωρίς μικρούς σατανάδες. Εμένα οι δαίμονες μου είναι εκατοντάδες στο backlog!

Ωωω, ευχαριστώ ρε Adhan. Βρήκα τι θα κάνω εφτά ώρες στο τρένο αύριο!
Ελπίζω μόνο να μην την πατήσω όπως ο γερο-Μποράτσο γιατί ακόμα και χωρίς μικρούς δαίμονες, η υπομονή μου κι εμένα έχει ελαττωθεί σημαντικά :rolleyes:

Βρηκες τι θα κανεις..... αρπαξες το παιχνιδακι και ελειωσες στις σειρες. Γιατι δεν ζηταγες να σου δωσουν καμια σειρα;
σε περιμενα στην γωνια....

Back