Fallen Enchantress : Legendary Heroes

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Savatar

Blackguard
Κυκλοφόρησε χτές το Fallen Enchantress : Legendery Heroes (εδώ http://store.steampowered.com/app/228260/" class="bbcode_url">steam link μιας και οι περισσότεροι ασχολήστε με το steam). Είναι λέει stand alone expation, αλλά από ότι διάβασα είναι κανονικά ολόκληρο αυτόνομο παιχνίδι. 4X fantasy strategy game λοιπόν, και από όσα έχω δει και διαβάσει δείχνει πολύ καλό! Έχει κανείς ασχοληθεί μαζί του? Θα αναμένουμε κάνα RQ review? Πραγματικά τα video με έχουν εντυπωσιάσει!

εχω πάρει εδώ και καιρό το αρχικό game λόγο και των θετικών review που είχα διαβάσει αλλά ακόμα δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ μαζί του

μου κινησες την περιεργεια σαβαταρ και ειπα να το δοκιμασω.

αυτο που δεν καταλαβα ομως απο τα βιντεακια που ειδα ειναι αν εχει εναν τεραστιο χαρτη οπου προσπαθεις να τον κατακτησεις η υπαρχει campaign με αποστολες-χαρτες.

Από όσα έχω διαβάσει έχει και random generated χάρτες και campaign με σενάριο, επίσης όσοι είχαν τσιμπήσει από πριν το 1ο Fallen Enchantress το παίρνουν δωρεάν!

Back