Εγώ το παιξα πρώτη φορά στα 23 μου (και γω απ το GOG) και δεν είχα ξαναπιάσει Turn Based παιχνίδι. Βασικά είχα δοκιμάσει σε emulator κάπια RPG τους SNES μόνο.
Αλλά έχω να πω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρξε αποκάλυψη για μένα.
Απίστευτη ατμόσφαιρα (ειδικά αν είσαι προηγουμένως KAMMENOS με Mad Max και ποσταποκαλύπτιq Sci-Fi) και γενικά φοβερό παιχνίδι.
Δυστυχώς το μόνο σίγουρα αρνητικό σημείο του παιχνιδιού είναι η AI της ομάδας σου (κόλλησα δεκάδες φορές στην πόρτα περιμένοντας κάποιο ΖΩΟ να κάνει στην άκρη). Επίσης για μένα σε ένα σημείο έκανε κοιλιά το παιχνίδι <span class="bbcode_spoiler">(εκεί που έπρεπε να καθαρίσω πολλά τέρατα - αυτά με τις ουρές- χωρίς να φάω τη μάνα τους, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν respawn και να τσακίσω Super Mutants)</span>.
Και σε ένα φίλο που έτυχε να με ρωτήσει χθες για το Fallout 3, και χάρις τα συχνά RAGE του Hellion, του πα να αρχίσει είτε από το πρώτο είτε από το New Vegas. (ο ίδιος με ρώτησε για το 3, γιατί είχε τις καλύτερες κριτικές...Απόλυτα δικαιολογημένα, και γω όταν ψάχνομαι ο βασικότερος παράγοντας που δίνω προσοχή. είναι η γενική βαθμολογία.)