What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Fallout 4

Bathory

Lich
Joined
Dec 5, 2012
Messages
5,383
Nταξ, γέλασα πολύ με το παραπάνω λινκ εγώ προσωπικά. Μετά από λίγο έκλαιγα με μαύρο δάκρυ και αναρωτιόμουν που πάμε γενικότερα.


Εγώ Στέφανε, μετά τις πρώτες 5 ώρες που προσπάθησα να κάνω "side quests", ο Σατανάς να τα κάνει, και μόλις έπαθα το σοκ ότι στα factions είναι επαναλαμβανόμενα και δεν τελειώνουν ποτέ, αφού ξεπέρασα την συνεχόμενη εμετική αναγούλα και έπεισα τον εαυτό μου ότι δεν παίζω κάποιο γαμημένο μμο, πίεσα τον εαυτό μου να εστιάσει και να προσπαθήσει να ολοκληρώσει το "main quest", ο Σατανάς να το κάνει.
Το τελείωσα στις 20 ώρες περίπου, και αυτό κυρίως επειδή είμαι λιγάκι άσχετος και γενικά δεν τρελαίνομαι για fps, και μου έπαιρνε καμπόση ώρα για να τελειώσω ΟΝΕ MORE DUNGEON AFTER ANOTHER FUCKING DUNGEON. Κάλλιστα ολοκληρώνεται το "main quest", ο Σατανάς να το κάνει, στις 4-5 ωρίτσες. Νταξ, για την ποιότητά του δεν έχει νόημα να χαλάσεις ιντερνετικό μελάνι, μέχρι και αυτός που το έγραψε προσπαθεί ήδη να το ξεχάσει.
Πάντως, είχε ένα καλό το F4. Το looting system. Τίποτε άλλο.-
Και άσε τον ccwr να βάζει όσες F4 φατσούλες με σκούφο θέλει. :silly:

Με το που έπεσαν οι τίτλοι τέλους, σκέφτηκα αναπόφευκτα ότι στις 16 ώρες έφυγα από White Orchard, χαμογέλασα, έκανα uninstall το F4 και ξεκίνησε η προσπάθεια να ξεχάσω μια απ' τις χειρότερές μου εμπειρίες στο gaming.
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Χαίρομαι που επιβεβαιώνεις το προαίσθημά μου. Τώρα που έχουμε gaming ευκαιρίες με το σταγονόμετρο, να χαραμίζουμε σε αθλιότητες, δε λέει. Κρίμα και πάλι κρίμα το PIP Boy και το χάιπ. Ω πόσο θα το πουλήσω σε Γερμανό ebay-ά!
 

elessar

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
335
Πολύ ωραίο http://www.rockpapershotgun.com/2015/12/09/fallout-4-makes-no-sense/" class="bbcode_url">αρθράκι του RPS για την τραγική "αληθοφάνεια" και τα λάθη σχεδιασμού των Fallout 3/4.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,143


elessar wrote:
Πολύ ωραίο http://www.rockpapershotgun.com/2015/12/09/fallout-4-makes-no-sense/" class="bbcode_url">αρθράκι του RPS για την τραγική "αληθοφάνεια" και τα λάθη σχεδιασμού των Fallout 3/4.</blockquote>

Eχω δύο πρωην συναδέλφους από την εποχή της Ροβιο που το πήραν αμέσως και έχουν βάλει 130 ώρες ο καθενας. Τους άρεσε παρα πολύ ως παιχνίδι αλλά συμφωνούν και οι δύο ότι ο κόσμος ειναι ελλιπής. Ο ένας μάλιστα μου έλεγε πριν 3-4 μερες πως "πέρασαν 200 χρόνια από την καταστροφή, δεν υπάρχουν τρεις μαραγκοί και δύο ελαιοχρωματιστές να σουλουπώσουν λιγο κανα σπίτι;" . Γενικά ο κόσμος δεν φαίνεται είναι ιδιαίτερα φιλοσοφημένος ούτε στο 4 ούτε στο NV. Πάλι ο περιορισμός της μηχανής. Κατά τα άλλα τα γραφικά δεν παίζουν ρόλο :whistle:

 

ccwr

Mind-flayer
Joined
Dec 19, 2012
Messages
1,664
Μήπως οι φίλοι σου είναι ουρανοκατέβατοι χιπστεροκονσολάδες, 14 χρονών, που δεν μπορούν να κάνουν μπάνιο σε βάθος μεγαλύτερο της ίντσας και δεν έχουν ιδέα πόσο ζυγίζει μια φανέλα; <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" /> :trollface:
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,143
Η αναλογία PC gamer-console gamer στη Ρόβιο (που φτιάχνει παιχνίδια mobile) ήταν 4:1 πέρυσι. Μιλάμε πολλοί τριανταφεύγα ,μερικοί με εμπειρία από τηλεοπτικές εκπομπές gaming εκτός του development.

Τεσπά ,τωρα που σιγα σιγα τελειωνει το DAI το ξαναέπιασα. Οι διάλογοι ειναι αποκρουστικοί οπότε αφιερώθηκα στο να στήσω φρούριο. Αυτό σώζει το παιχνίδι, ότι ειναι παιδική χαρά, κάνεις ό,τι θες, στην περίπτωσή μου Clash of Clans.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,209
Εν τέλει το Fallout 4 είναι ένα post-apocalyptic non-pixel-art Minecraft?
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,143


Northlander wrote:
Εν τέλει το Fallout 4 είναι ένα post-apocalyptic non-pixel-art Minecraft?</blockquote>

Πλακα πλακα όντως εισαι κοντά. Από αυτήν την άποψη και μιλώντας επιχειρηματικά, η beth στο 5 θα μπορούσε να αφαιρέσει εντελώς τους διαλόγους και να προσθεσει τη δυνατότητα εκτεταμένης τροποποίησης του ανάγλυφου. Και το FO4 και το Minecraft πουλάνε σα ζεστά ψωμάκια οπότε η χρυσή συνταγη κάπου εκεί κρύβεται.

 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την τεράστια χαρά μου για την πρόσφατη eBayική πώληση της PIPBoy Edition στην καλόκαρδη μητέρα ενός 12χρονου Άγγλου, του αληθινού target group αυτου του συμπαθητικού 2008 action/open world post apocalyptic παιχνιδιού. Είμαι καθαρός ρε.<br><br>*κοπανάει το οχτώ χιλιομέτρων κούτελό του*<br><br>Το τούτο μου είναι καθαρό ρε, δεν υπάρχει πια η ντροπή στο σπίτι, έφυγε. :mosh:
 

ccwr

Mind-flayer
Joined
Dec 19, 2012
Messages
1,664
Τσουκ τσουκ  :seriouslyno:<br><br>Αυτές οι προκαταλήψεις θα μας φάνε...  :pP
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,608
http://kotaku.com/guy-beats-fallout-4-without-killing-anyone-nearly-brea-1749882569<br><br><blockquote>“I can’t tell you that you can play the whole game without violence – that’s not necessarily a goal of ours,” Howard told The Guardian.</blockquote>
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
It just works...ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. Αλήθεια, τί τάμπλετ πήρατε τώρα τα Χριστούγεννα; Για το RAGEQUIT APP γεμάτο EXCLUSIVE περιεχόμενο, μιλήσαμε;<br><br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span>
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,986
ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ <br><br>http://thegamefreakshow.com/2015/12/28/studio-of-the-year-2015-bethesda-softworks/<br><br><br>+<br><br>http://vgrhq.com/should-the-witcher-3-be-disqualified-from-goty-awards/
 

erevos

Umber Hulk
Joined
Jul 19, 2014
Messages
927
<blockquote><br>ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ <br><br>http://thegamefreakshow.com/2015/12/28/studio-of-the-year-2015-bethesda-softworks/<br><br><br>+<br><br>http://vgrhq.com/should-the-witcher-3-be-disqualified-from-goty-awards/<br></blockquote><br><br>LOL what??? Τι γράφουν ρε; Τι τους ποτίζουν; Τι καπνό φουμάρουν; Τι ντρόγκια τους ταΐζουν; Ούτε trolls δεν γράφουν τέτοιες βλακείες.
 

erevos

Umber Hulk
Joined
Jul 19, 2014
Messages
927
Θα το δηλώσω:<br>Η Glowing Sea, πραγματικά γουάου. Εκεί δώσανε ρέστα. <br>Τα χρώματα, οι ήχοι, όλα γύρω σου σε κάνουν να νιώθεις σαν να βρέθηκες σε άλλο πλανήτη. Μακράν η πιο ενδιαφέρουσα περιοχή του παιχνιδιού. Το μοναδικό μέρος που με έχει κάνει να θέλω να το εξερευνήσω όσο πιο πολύ γίνεται.
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Εκεί θα πάω τώρα. Και το Dangerous Minds ήταν ωραίο στην παρουσίασή του. Δεν είχες ούτε έχεις RPG επιλογές. Δεν πρόκειται για RPG. Αλλά για first person shooter το οποίο τουλάχιστον έγινε ευχάριστο και λιγάκι ενδιαφέρον πλέον. Οι περισσότεροι διάλογοι είναι στο autoskip καθώς ούτως ή άλλως καταλήγουν σε ένα "Σκότωσε τα πάντα ΕΚΕΙ quest marker"΄και μετά "πάτα το κίτρινο για να αρμέξεις caps". <br><br>Το Dangerous Minds πρέπει να ήταν η πρώτη φάση που δεν σκίπαρα μανιακά όλους τους "διαλόγους". Τη χτίζει τη φάση η Bethesda <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

kara

Lich
Joined
Dec 15, 2012
Messages
5,930
http://www.pcgamesn.com/fallout-4/fallout-director-todd-howard-to-be-honoured-with-lifetime-achievement-award-at-gdc-2016" class="bbcode_url">Fallout director Todd Howard to be honoured with lifetime achievement award at GDC 2016<br><br><blockquote>This award reflects on the amazing craft of Todd Howard and his team in making worlds as real as anything on Earth.</blockquote>
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,752
<img src="http://vectortoons.com/wp-content/uploads/2014/09/bad-decisions-collection-tom-004.jpg" alt="bad-decisions-collection-tom-004.jpg" class="bbcode_img" />
 
Top Bottom