Hellion wrote:
Asgardlord wrote:
Οκ, καλά τα teaser trailer, αλλά το ότι πάνε όλοι σαν τα πρόβατα και προ-παραγγέλνουν το παιχνίδι χωρίς μισό gameplay vid, είναι και ο λόγος που έχουμε πήξει στα bugs και στα dlc</blockquote>
Βασικά μάλλον σκέφτονται πως, αφού πρόκειται για την Bethesda, είτε το προπαραγγείλουν είτε όχι, πάλι είναι δεδομένο θα πήξουμε στα bugs και τα DLC ούτως ή άλλως, οπότε εφόσον έχουν τα λεφτά στην άκρη...
Θα μπορούσε σχεδόν κανείς να πει πως η Bethesda έχει πείσει τους πάντες πλέον πως τα bugs είναι ένα από τα features των τίτλων της και πως η εμπειρία θα ήταν λειψή χωρίς αυτά. Can't argue with that.
Βοηθάει και η νοοτροπία που επίσης έχει περάσει στο κοινό ως προς τα παιχνίδια της Beth, ότι "ε νταξ θα είναι μέτριο το game ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΟΙ MODDERS". Το οποίο μπορεί να είναι σωστό αλλά μόνο εν μέρει, κυρίως γιατί, όσο και να Modάρεις κάτι μέτριο, το story, οι χαρακτήρες, τα quests και οι διάλογοι του σεναρίου θα εξακολουθήσουν να είναι μέτρια.
Χέσε μέσα, για να μην τα πολυλογούμε :Ρ</blockquote>
Ναι, είναι κάτι σαν μαζική παράκρουση! Τελικά δε ξέρω αν πείσαμε τον εαυτό μας πως είναι όλα αυτά και γαμώ τα παιχνίδια! Ας πούμε το Morrowind για την εποχή του ήταν έπος, το Dagerfall even more so, παρά τα bugs. Το Skyrim νομίζω κέρδισε την υστεροφημία του απ΄το modding, διότι όταν σκάει π.χ. ο υπερτουμπανιάρης Γουίτσορας, αρχίζεις να αναθεωρείς το αν παιχνίδια με χαρακτήρες με 2-3 γραμμές διάλογο και swing for the fences μάχη είναι όντως τόσο γουάο επειδή open world. Αιρετικό για πολλούς, ξέρω, αλλά όσο περνάει ο καιρός δε μπορώ να πω πως θυμάμαι και κάτι να ξεχωρίζει από τις -πολλές- ώρες ενασχόλησής μου με το Skyrim, πέραν του world design και των πρώτων dungeons.