What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Fallout 4

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
<blockquote><br>1η εγκεφαλική αντίδραση: Ωωω βγαίνει Fallout 4;<br>2η εγκεφαλική αντίδραση: Τι λε ρε μλκ, το παιχνίδι έχει βγει εδώ και κάτι αιώνες...<br>3η εγκεφαλική αντίδραση: OK, back to Bolivia.  :cool:<br><br>(Όταν ένα παιχνίδι που περίμενες τόσο, βγήκε πατάτα σε τέτοιο βαθμό που έχει διαγραφεί από τη μνήμη σου...)  :rolleyes:<br></blockquote><br><br>Εγώ δε θυμόμουν καν πως είχα ανοίξει τούτο δω το θρεντ..
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
To ξαναξεκίνησα μετά από τις 12-13 ώρες που είχα βάλει την εβδομάδα που βγήκε. Μπορώ να πω πως το είχα αδικήσει πρόπερσι . Το παιχνίδι ωρίμασε πολύ όμορφα και με απορρόφησε 100%, σε σημείο που να μην μπορώ να παίξω τίποτε άλλο.<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br> :emotiondrake:<br><br>Δεν έψησα κανέναν ε; <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />  Όντως του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία. Αλλά το ρημάδι εκτός από ανύπαρκτο σεναριακά και με πρωταγωνιστές με χάρισμα που είναι κράμα μιμής ντενίση και κούκλας βιτρίνας, έχει και κόσμο πληκτικό και εντελώς αδούλευτο. Το μόνο ενδιαφέρον κομμάτι του είναι το χτίσιμο των οικισμών. Δεν μιλάμε για απλά μετριότατο παιχνίδι, είναι καταθλιπτικό, σαν τον Παράσχο στο πάγκο ενα πράμα.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
τι? δεν ήταν υπερσεναριαρα το find your son? έπρεπε να πάρει και βραβείο καλύτερου σεναρίου λέμε <span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span>
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
<blockquote><br>Kui, το high-res texture pack το έβαλες;<br></blockquote><br><br>Nαι. Μην περιμένεις θαύματα. Toυλάχιστον τρέχει στα 4GB της νανο.
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,307
<blockquote> έχει και κόσμο πληκτικό και εντελώς αδούλευτο.</blockquote><br><br>Αν εννοείς απο περιεχόμενο, προφανώς δεν εξερεύνησες τίποτα ε; Αν μιλάμε για γραφικά... πάσο...
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
<blockquote><br>τι? δεν ήταν υπερσεναριαρα το find your son? έπρεπε να πάρει και βραβείο καλύτερου σεναρίου λέμε <span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span><br></blockquote><br><br>Εδώ πήρε το find your daughter του γουίτσερ, αλλά είπαμε, δύο μέτρα και δύο σταθμά..
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
<blockquote><br><blockquote> έχει και κόσμο πληκτικό και εντελώς αδούλευτο.</blockquote><br><br>Αν εννοείς απο περιεχόμενο, προφανώς δεν εξερεύνησες τίποτα ε; Αν μιλάμε για γραφικά... πάσο...<br></blockquote><br><br>Για τον κοσμο γενικα εννοω. Οταν εχουν περασει 210 χρονια απο τον πυρηνικο ολεθρο ειναι αστειο το να υπαρχουν εφημεριδες εκτεθειμενες στα στοιχεια της φυσης αλλα παρολα αυτα αναλλοιωτες, σκελετοι παρατημενοι μεσα σε κτηρια κατα τα αλλα κατοικημενα , βλαστηση που δεν εχει ανακαμψει στο ελαχιστο ( ενω εδω πρασινισε το πρίπιατ στα τριαντα χρονια απο την εκρηξη του τσερνομπιλ) κοκ. Δεν εχει πεσει η παραμικρη σκεψη , η παραμικρη μελετη για το πως θα μπορουσε να ηταν η κοινωνια 210 χρονια μετα. Εχω δει περιπου το 35% του χαρτη, αν οι συνθηκες που περιγραφω ικανοποιουνται στο υπολοιπο του παιχνιδιου , το επανεγκαθιστω αμεσως. <br><br>Nα υπενθυμίσω πως δεν ειμαι ο φίλτατος Καλλιανιώτης  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />  Το skyrim για παράδειγμα το θεωρώ πολύ καλό παιχνίδι,εξαιρετικό σε σημεία με εναν κόσμο που σε μαγνητίζει και σε απορροφά . Το FO4 αντιθέτως μου δίνει την αίσθηση άδειου κέλυφους.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Σπάει πολύ το immersion το ότι, δεδομένου του πόσος κόσμος τριγυρίζει στην μεταποκαλυπτική Βοστόνη, όλα είναι λες και πάγωσαν 3 λεπτά μετά τις εκρήξεις.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
πεταγομαι σαν την τεντωμενη τετοια και χωρις να εχω παιξει ουτε να εχω προθεση να παιξω το φωλαου4.<br>ομως νομιζω οτι πρεπει τελικα ν αποφασισουμε αν θελουμε στα παιχνιδια που παιζουμε τοσο αυστηρο ρεαλισμο η να ειναι η κατασταση λιγο πιο χυμα και να μην επηρεαζομαστε τοσο απ την "σωστη" απεικονιση.<br><br>καταλαβαινω τι λεει ο κουιβαμαα και προφανως εχει δικιο, αλλα μιλαμε για αρπιτζι. φαντασου να εχεις απαιτηση για τοσο σωστη και ρεαλιστικη απεικονιση και οντως ετσι να στα δειχνει το παιχνιδι και μετα ν ανοιγεις το ινβεντορυ και να χει μεσα 30 σιφώνια, 16 οπλα και 74 νεροχυτες π.χ. <br>ε, τοτε το ιμερσιο δεν κανει φτερά και παει στο διάλο?? <br>ειναι γενικη κουβεντα αυτο και νομιζω η απαντηση ειναι καπου στη μεση. δηλαδη υπαρχουν παραδοχες που καθε ειδος τις κουβαλαει στο πυρηνα του γκειμπλει του και εγω τουλαχιστον, μαλλον ειμαι πολυ συντηρητικος γκειμερ για να δω θετικα την αλλαγη τους..
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Αυτές οι συζητήσεις θέλουν κατ&#039; ελάχιστη κατανάλωση δύο ημίλιτρες μπύρες Μπράδερ.  :drinks:
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
και δυο τουλαχιστον ημίτρελλες προσωπικοτητες, γκροτεφρε. άι φιτ δε μπιλ, νομιζω.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,632
Ισχύει αυτό που είχα αναφέρει και στο ρηβιού, πως ο κόσμος είναι στημένος όπως είναι προκειμένου ο παίκτης να τριγυρνάει σε αυτόν λίγο-πολύ σα να βρίσκεται σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Λούνα Παρκ. Δεν είναι "ζωντανός" ή πειστικός ή ρεαλιστικός, θέλει απλά να φαίνεται αρκετά cool ώστε να ωθεί τον παίκτη να ανεβαίνει σε όλες τις κούρσες του Πάρκου, να αγοράσει μαλλί της γριάς και να βγάλει 2-3 φωτογραφίες ως σουβενίρ. Στόχος του είναι να λέει ο παίκτης "χαχα τι γαμάτο σκηνικό χαχα" και όχι να συλλογίζεται τις προεκτάσεις της ανθρώπινης φύσης στην οικονομική-πολιτική-κοινωνική οργάνωση μιας μετα-αποκαλυπτικής κοινωνίας, το οποίο βέβαια ήταν και ο πυρήνας των αρχικών Φωλάουτ αλλά έλα μωρέ τώρα λεπτομέρειες.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,533
Και πέρα από αυτό και ακόμη χειρότερα, τίποτε στην γραφή ή το σενάριο, δεν σου δημιουργεί την διάθεση να ασχοληθείς και να επενδύσεις στον κόσμο αυτό, είτε για την πάρτη σου, είτε για την ανεύρεση του υιού. Ένα άψυχο από κάθε άποψη μετα-αποκαλυπτικό λούνα-παρκ και τίποτε άλλο. Το εγκατέλειψα μετά από 32 ώρες παιχνιδιού και είναι το μοναδικό Fallout που δεν ολοκλήρωσα και ούτε προτίθεμαι να κάνω κάτι τέτοιο. Θεραπεία για το κακό γράψιμο δεν υπάρχει. Ένας πιτσιρικάς που ενδεχομένως τώρα δοκιμάζει πράγματα ίσως ασχοληθεί, αλλά για εμένα, Fallout από την Bethesda, απλά δεν είναι Fallout πλέον, απλά κάποια κονσολοπαίχνιδα που σφετερίζονται συγκεκριμένα art assets.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Πάντα επίκαιρο σε τετοιες συζητήσεις, παίζει να έχει ξαναμπεί<br>https://youtu.be/wvwlt4FqmS0
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Δεν μπορώ να διακρίνω ποιος κι αν έγινε τρίγκερντ από αυτό που πόσταρα. Με απογοητεύσατε, και είχα έτοιμη μια εικόνα για απάντηση..
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Δεν έγινε κανένας τριγκερτ και ουτε σου απαντησε γιατι μεσα τους ξερουν οτι εχεις δικιο, αλλα φοβουνται να το παραδεχθουν. Θα εκανε κακο στο ιματζ τους αυτη η κωλοτουμπα.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
<blockquote><br>...φοβουνται να το παραδεχθουν. Θα εκανε κακο στο ιματζ τους αυτη η κωλοτουμπα.<br></blockquote><br><br>Είναι σα να παραδέχεσαι σε παρέα οτι δέν παρακολουθείς Survivor...<br><img src="http://ih3.redbubble.net/image.14202411.9853/sticker,375x360.u1.png" alt="sticker,375x360.u1.png" class="bbcode_img" />
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
I&#039;ll bite Soad, μιας που δεν έχω και κανά image να χαλάσω.<br><br>Πήρε όντως Award το find Ciri? Εγώ μόνο για τον βαρόνο άκουσα μεμονωμένο award και συνολικά για το γράψιμο του W3.<br><br>Now show me your pic!<br><br>edit* και survivor βλέπω^^
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,426
<blockquote><br>Δεν έγινε κανένας τριγκερτ και ουτε σου απαντησε γιατι μεσα τους ξερουν οτι εχεις δικιο, αλλα φοβουνται να το παραδεχθουν. Θα εκανε κακο στο ιματζ τους αυτη η κωλοτουμπα.<br></blockquote><br><br>Αν η φυσική κατάστασή μου μού επέτρεπε να κάνω κωλοτούμπες, το ίματζ μου θα βελτιωνόταν 667%.
 
Top Bottom