What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Far Cry 5

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,795
Χίπστερ<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://www.newsbeast.gr/files/1/2015/05/22/hipster5.jpg" alt="hipster5.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>Παρεξηγημένος χίπης<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2013/03/charles-manson-570.jpg" alt="charles-manson-570.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>Ερημίτης ξυλοκόπος<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://www.metalinjection.net/wp-content/uploads/2014/08/Burzum-varg-vikernes.jpg" alt="Burzum-varg-vikernes.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>Ελπίζω να βοήθησα.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Στέλνω βιογραφικό για concept artist στο Φαρκράη στη Μοντάνα.<br><br><img src="http://i66.tinypic.com/11lq1p1.jpg" alt="11lq1p1.jpg" class="bbcode_img" /><br><br><img src="http://i64.tinypic.com/2dsoht3.jpg" alt="2dsoht3.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Σόαδα για μένα η απόδοση του χαρακτηρισμού, έχει να κάνει συνήθως με κάτι επιτηδευμένο, που περισσότερο θέλει να δείξει προς τα έξω, παρά να γίνεται για να εξυπηρετεί αυτόν που το κάνει. Μετά υπάρχει και ο χαρακτηρισμός βάση χιπστερίζουσας μόδας η οποία αισθητικά δεν είναι άσχημη, όταν δεν παραγίνεται το θέμα, όπως στην Ελλάδα με την ανίερη μίξη κλαρινογαμπρίασης και χιπστερομόδας.<br>Οδηγός μουσιού:<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i64.tinypic.com/2mo1mis.jpg" alt="2mo1mis.jpg" class="bbcode_img" /></span><br>
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ήταν λίγο ψυχρολουσία. έχουν δημιουργήσει με τα trailers hype για wild west και παφ. Plot twist. <br>Είμαι φαν των plot twists, αλλά αυτό δεν ξέρω αν βγήκε υπέρ τους.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
<blockquote><br>Ελπίζω να βοήθησα.<br></blockquote><br><br>Όπως το πάρει κανείς, μιας και είναι το ένα από τα 138 στυλ στα οποία έχει αποδωθεί ο χαρακτηρισμός χίπστερ. Από μούσια, τατουάζ, πουλόβερ, πουκάμισα, γυαλιά, μουστάκια, συνδυασμός όλων των παραπάνω, εξαιρετικά κάζουαλ ντύσιμο κι εμφάνιση όπως στην περίπτωση του Μάρκους στο γουότσντογκς, πραγματικά έχει δοθεί όπου να&#039;ναι.<br><br><br>Γκρότεν, επιτηδευμένο <strike>ίσως να</strike> είναι, αλλά και πάλι τι δεν είναι εκεί έξω; Οποιαδήποτε μόδα, ή οι πανκ τότε με τα 5 κιλά λακ την ημέρα, οι ρεήβερς, οι γκοθ, εμο ή όπως τους λένε, τα κομμούνια που δεν κάνουν μπάνιο, οι δαπίτες με τις καλύτερες γκόμενες εκεί έξω, όσοι παίζουν στράτετζι ή δεν παίζουν ροκελί. Όλοι θεωρούν πως δείχνουν κάτι. Ή οι τύποι που επιλέγουν ένα μπλουζάκι με στάμπα συγκροτήματος ή διάφορες φιλοσοφίες γραμμένες πάνω. Θέλουν να το δείξουν προς τα έξω υποθέτω, δεν την φοράνε για να βλέπουν οι ίδιοι τι ακούνε ή να διαβάζουν τη μλκ που γράφει η μπλούζα.<br><br>Τα πάντα εκτός από μάταια είναι κι επιτηδευμένα με άλλα λόγια, είμαστε όλοι χίπστερς. <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" />  Άσχετο αλλά σχετικό, αλοίμονο αν γίνει μόδα η τρίχα στη πλάτη, οι μεν θα τρέχουν για εμφύτευση και οι δε για αποτρίχωση για να μην τους χαρακτηρίσουν όπως θα λέγεται η τάση τότε.<br><br><br>Κι επειδή είπα αρκετά ήδη, δεδομένου ότι δεν πληρώνομαι καν για να σας κάνω σοφότερους, πάμε λίγο οντόπικ. Έπεφτε αρκετό κράξιμο στην γιούμπι που τα κάνουν μονίμως μοντάνα σε οποιαδήποτε χώρα εκεί έξω πλην της Μιούρικας. Φαντάζομαι είναι ένας από τους λόγους που διάλεξαν μία (φιλήσυχη<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> πολιτεία των ΗΠΑ ως το επόμενο σέτινγκ τους.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
Kάπου πήρε το μάτι μου κάτι για Μοντάνα.<br>Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά βέβαια, μπορεί να κάνω και λάθος.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,661

<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
Flag_of_Montana.svg


 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Νεο-γουέστερν εξακολουθεί να είναι. Η θεματολογία ζει σε αυτές τις βλαχο-καμμένες Κεντροδυτικές πολιτικκές και την επονομαζόμενη "Bible Belt". Ξεράθηκα στα γέλια που αντί για ξεδοντιάρικα παραπαίδια αιμομικτών όλο το κρου είνα μοντέλα Calvin Klein στιλιζαρισμένα για την κολεξιόν του 2017.<br><br>Τη φάση τη γνωρίζουμε, open world χάρτης, πανέμορφα γραφικά, πιστολίδια, interactive Justified. Όχι κι άσχημα για 5-10Ε σε σέηλ δηλαδή. Στόρι προφανώς θα είναι αστείο/ανύπαρκτο.<br><br>ΥΓ Είδα έχουμε τρου οπαδούς της Capital Music, των πιο σκληρών, γκάνγκστα καριόληδων της πιάτσας εδώ. Χαίρομαι ιδιαιτέρως. Μόνο Κάπιταλ.<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=BMpiR4pbe1U<br><br>ΥΓ2 Όποιος αντέξει να το δει το βίντεο για πάνω από 25 δευτερόλεπτα κερδίζει ΕΙΔΙΚΟ βραβείο ακραίας πνευματικής αντίστασης στο προσεχές meating.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,661
<blockquote><br>Νεο-γουέστερν εξακολουθεί να είναι. Η θεματολογία ζει σε αυτές τις βλαχο-καμμένες Κεντροδυτικές πολιτικκές και την επονομαζόμενη "Bible Belt". <br></blockquote><br><br>Montana<br><img src="https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/67/Montana_in_United_States.svg/1181px-Montana_in_United_States.svg.png" alt="1181px-Montana_in_United_States.svg.png" class="bbcode_img" /><br><br>Bible belt<br><img src="http://www.lexas.de/nordamerika/usa/regionen/_media/US_map-South_Modern.png" alt="US_map-South_Modern.png" class="bbcode_img" /><br><br>Ίσως εξηγεί τα μοντέλα. Παίζει Καναδέζικο DNA σε εκείνες τις περιοχές. :silly:
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,987
<blockquote><br>
18672847_10155137419127293_5042041054533879653_o.jpg
<br></blockquote><br><br>"Μυστικό Μπάρμπεκιου" και ο Τζίζας στη μέση μοιράζει πόνο μετά Βίβλου....  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>Τα καρό αγόρια στα αριστερά πιο πολύ για Rednecks από Mississippi μου κάνουν πάντως.<br><br>Ε ρε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας πάλι...  :silly:<br><br><span class="bbcode_spoiler">Ποιος πρόσεξε με την πρώτη ματιά ότι έχουν αλλάξει τα αστεράκια της σημαίας με σταυρουδάκια;</span>
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Μπράβο πάντως στην Γιούμπι, που φαίνεται να αγγίζει θέματα όπως εκκλησία και οπλολάγνους στο Μούρικα. Το λες κι αστείο που ως τώρα είχαμε τριτοκοσμικά σέτινγκ και τώρα Μοντάνα.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
ο τέρμα κάτω αριστερά καθαρά περνάει για καναδος ξυλοκόπος.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,987
<blockquote><br>Μπράβο πάντως στην Γιούμπι, που φαίνεται να αγγίζει θέματα όπως εκκλησία και οπλολάγνους στο Μούρικα. Το λες κι αστείο που ως τώρα είχαμε τριτοκοσμικά σέτινγκ και τώρα Μοντάνα.<br></blockquote><br><br>Εντάξει, δεν το λες και "εκκλησία" αυτό που απεικονίζεται, αλλά καλά κάνουν και θίγουν θέματα που σχετίζονται με αιρέσεις/σέκτες, γιατί έχει παραγίνει το κακό. Ελπίζω, πάντως, σε κάποιο μελλοντικό Far Cry να δείξουν και την πλευρά του "αγνού" Ισλάμ και του "θεόσταλτου" ISIS.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Κι έλεγα ότι κάτι μου θύμιζε ο τρόπος που κάθονται, αλλά νόμιζα ότι είναι απλά ποζεριλίκι. Ο μυστικός δείπνος ήταν τελικά. Εντάξει, και η κατάληψη στην εκκλησιά πίσω, ο αμαρτωλός κάτω αριστερά, φωνάζουν για θρησκοταλιμπάν φάση. H εικόνα btw ολοκληρώθηκε, τον κάτω αριστερά στην παρακάτω εικόνα εννοώ, όχι τον καναδό "μου φάγανε το μπιφτέκι" ξυλοκόπο.<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2017/05/FC5_KEYART_1495563526-720x952.jpg" alt="FC5_KEYART_1495563526-720x952.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>Κύριε Στέφανε, τι είναι αυτοί οι χιπστεροκάγκουρες; Αν θες πραγματική μοντάνα γκάνγκστα φάση, ρώτα πρώτα..<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=wY30SahyUJg<br><br>
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,987
<blockquote><br>Κι έλεγα ότι κάτι μου θύμιζε ο τρόπος που κάθονται, αλλά νόμιζα ότι είναι απλά ποζεριλίκι. Ο <span style="color:red">μυστικός δείπνος</span> ήταν τελικά</blockquote><br><br>Αυτό εννοούσα λέγοντας "Μυστικό Μπάρμπεκιου" παραπάνω...  :silly:
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,417
<blockquote><br>Νεο-γουέστερν εξακολουθεί να είναι. Η θεματολογία ζει σε αυτές τις βλαχο-καμμένες Κεντροδυτικές πολιτικκές και την επονομαζόμενη "Bible Belt". Ξεράθηκα στα γέλια που αντί για ξεδοντιάρικα παραπαίδια αιμομικτών όλο το κρου είνα μοντέλα Calvin Klein στιλιζαρισμένα για την κολεξιόν του 2017.<br><br>Τη φάση τη γνωρίζουμε, open world χάρτης, πανέμορφα γραφικά, πιστολίδια, interactive Justified. Όχι κι άσχημα για 5-10Ε σε σέηλ δηλαδή. Στόρι προφανώς θα είναι αστείο/ανύπαρκτο.<br><br>ΥΓ Είδα έχουμε τρου οπαδούς της Capital Music, των πιο σκληρών, γκάνγκστα καριόληδων της πιάτσας εδώ. Χαίρομαι ιδιαιτέρως. Μόνο Κάπιταλ.<br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BMpiR4pbe1U[/youtube]<br><br>ΥΓ2 Όποιος αντέξει να το δει το βίντεο για πάνω από 25 δευτερόλεπτα κερδίζει ΕΙΔΙΚΟ βραβείο ακραίας πνευματικής αντίστασης στο προσεχές meating.<br></blockquote><br>Το στορυ το ξερουμε ηδη. Εγω ο φοβερος και τρομερος Σρεντερ θα παω στην Μοντανα  για να σφαξω ολους τους κακκους ετσι ωστε να γινω εγω μετα ο μεγαλος κακκος και αρχηγος ολων των κακκων εκει. Τι αλλο θες δηλαδη? Οσο για τα γραφικα στο αθλιο προιστορικο pc σου θα εχει προιστορικα γραφικα σαν του far cry primal ομως στο δικο μου με τον σουπερ 8κταπυρηνο ryzen 1700 και τα 12 thread του και την ταχυτατη μνημη 16 GB DDR4 3200MHZ και την φοβερη GTX 970 G1 GAMING και την ακομα πιο φοβερη 1440p οθονη DELLP2416D με 4κ textures θα εχει γραφικα απο αλλο γαλαξια!! Γραφικα που θα σε κανουν να πεταξεις αμεσως το pc σου απο το παραθυρο και να πας νακανεις αναβαθμιση μολις δεις τι γραφικαρες εχει στο pc μου!!!
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Άμα πας και σφάξεις όλους τους κακούς που θα βρεις μετά κακούς για να γίνεις αρχηγός τους;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,661
Shredder, διάβασε λίγο το παρακάτω δυνατά στον εαυτό σου. Προσπάθησε να καταλάβεις το βαθύτερο νόημα πίσω από τις λέξεις.<br><br>Δεν.<br>Μας.<br>Νοιάζει.<br>Τι.<br>Επεξεργαστή.<br>Έχεις.<br>Για.<br>Να.<br>Το.<br>Γράφεις.<br>Σε.<br>Κάθε.<br>Σου.<br>Ποστ.<br><br>Ούτε σε κάνει καλύτερο παίκτη, και σίγουρα τα γραφικά του παιχνιδιού δεν θα είναι καλύτερα λόγω της 970.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
σπηκ φορ γιορσελφ, παυλε.<br>εγω παλι νιωθω μια ασφαλεια και μια σιγουρια οταν καποιος δηλωνει οτι θα σφαξει ολους τους κακους. κι ας γινει μετα εκεινος ο αρχικακός. <br>πόσο κακος αρχικακός δηλαδη μπορει να ειναι καποιος που εχει  8κταπυρηνο ryzen 1700, μνημη 16 GB DDR4 3200MHZ, GTX 970 G1 GAMING και βεβαια 1440p οθονη DELLP2416D με 4κ textures ???<br>οχι, σε ρωταω.
 
Top Bottom