What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

FARMER’S DYNASTY

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Θυμάμαι όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το FarmVille, που κόσμος όλων των ηλικιών και των κοινωνικών καταβολών, ωσάν δαιμονισμένος έσπερνε τα τσιφλίκια του. Πέρασε όμως αυτό και το αμέσως επόμενο μεγάλο γεγονός στην ψηφιακή αγροτιά ήταν σίγουρα η καλλιέργεια  απεμπλουτισμένης πατάτας στο Fallout 4. Από τότε μέχρι σήμερα φυσικά όλο και περισσότεροι gamers δηλώνουν υπέρμαχοι της ψηφιακής αγροτιάς, με κύρια απορία μας το γιατί. Το Farmer’s Dynasty, όπως και τα αρκούντως επιτυχημένα Farming Simulator, ήρθε για να φέρει στις οθόνες μας μία πλήρη εμπειρία σχετικά με τις δυσκολίες της βιοπάλης στους αγρούς, ενδεδυμένη από μία ιστορία βγαλμένη από τα κυριακάτικα μεσημέρια της ελληνικής τηλεόρασης.



Εν αρχή ην το χορτοκοπτικό…



Ξεκινάμε...

Continue reading...


 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Για αυτό ρε ρώταγες αν θα αφήναμε στην άκρη τις νταλίκες;

Δεν ακούγεται άσχημο καθόλου. Απλώς οι εξομοιωτές είναι κάτι σαν τα Multiplayer. Πρέπει να έχεις ορισμένο αριθμό που παίζεις την κάθε δεδομένη στιγμή, αλλιώς χάθηκες.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Για αυτό ρε ρώταγες αν θα αφήναμε στην άκρη τις νταλίκες;
Ξεκάθαρα. Μπορεί στο μέλλον να χρειαστεί να φτιάξουμε συνεταιρισμό
@Ultimus Ευχαριστώ πολύ. Το στοίχημα είναι να κάνεις και τους πλέον αδιάφορους να διαβάσουν και ευχαριστηθούν το κείμενο

Σημαντική προσθήκη την οποία μόλις θυμήθηκα. Το σωστό soountrack του παιχνιδιού δεν είναι οι φλωροκαντριλες που παίζει το ραδιόφωνο του αγροτικού, αλλά ο δίσκος του Παπακωνσταντίνου σε στίχους Μπακαλάκου "Τα Αγροτικά"

 
Top Bottom