What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Feel the Pain: Giveaway

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Έλεγα να το κρατήσω μέχρι το κοπή τη πίτα, αλλά τελικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρει και αυτό (υποθέτω πως υπάρχουν δωράκια <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />) αυτός που θα πετύχει το φλουρί (εγώ), επομένως θα το δώσω μέσω "κανονικού" giveaway.<br><br>Το παιχνίδι που θα κληρωθεί είναι η physical copy του Might & Magic X: Legacy. Είναι ανοιγμένη αλλά αχρησιμοποίητη και ο κωδικός για το UPlay προφανώς valid.<br><br>Όροι συμμετοχής:<br>- Postcount > 100<br><br>Θα προτιμούσα άτομα εντός Αττικής (ή άτομα που θα έρθουν κάποια στιγμή Αθήνα/έχουν κάποιο γνωστό Αθήνα για να δωθεί) ώστε να γίνει η παράδοση του παιχνιδιού χέρι με χέρι (δεν έχω και πολύ χρόνο να τρέχω σε courier κλπ.)<br><br>ΑΝ μαζευτούν αρκετά άτομα μέχρι το Σάββατο το πρωί, η κλήρωση θα γίνει το μεσημεράκι του Σαββάτου 13/1/2016 ώστε το παιχνίδι να παραδοθεί αν είναι δυνατό στην κοπή της πίτας (αν ο νικητής παρευρεθεί προφανώς). Αν πιστεύετε πως 2 ημέρες είναι λίγες για να δηλώσουν αρκετά άτομα συμμετοχή, θα γίνει λίγο αργότερα.<br><br>P.S. Όποιος το έχει ήδη σε digital copy ίσως θα έπρεπε να αφήσει τους υπολοίπους να το διεκδικήσουν. Δεν θα κρίνω κανέναν, ούτε με ενδιαφέρει, μπορεί στην τελική κάποιος να νιώθει την ανάγκη να το βάλει στη βιβλιοθήκη του. Απλά προσωπικά θα το εκτιμούσα.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,540
Psysical Copy κιόλας? Ρισπεκτ, count me in  :drinks:<br>Δεν μένω Αθήνα αλλά μένει η αδερφή μου οπότε τα βολεύουμε αν
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Ωραία κίνηση, μην με βάλεις μέσα γιατί δεν ενδιαφέρομαι για το παιχνίδι! Καλή βασιλόπιτα! [emoji2] <br>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,258
Σε έγδυσα τις προάλλες <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>Μπράβο για τη μερακλίδικη κίνηση. Καλόπαιχτο όποιος το κερδίσει
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Έχουμε δηλαδή για το κοπή το πίτα το τιθόρα:<br><br>CARAMHAFDAGEDDON BUNDLE ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΠΙΤΑΦΙΟ<br>Deluxe Edition του M&M X Legacy<br>και το ταπεινό δώρο του φλουριού της βασιλόπιτας. <br><br>Αργοπορημένα Χριστούγεννα με obvious Santa θα παιχτεί στην Τιθόρα με φαίνεται.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>Έχουμε δηλαδή για το κοπή το πίτα το τιθόρα:<br><br>CARAMHAFDAGEDDON BUNDLE ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΠΙΤΑΦΙΟ<br>Deluxe Edition του M&M X Legacy<br>και το ταπεινό δώρο του φλουριού της βασιλόπιτας. <br><br>Αργοπορημένα Χριστούγεννα με obvious Santa θα παιχτεί στην Τιθόρα με φαίνεται.<br></blockquote><br><br>Ελπίζω να τα φέρεις εσύ μπαίνοντας από την γκαμινάδα (sic). Και αν δεν έχει, να ανοίξεις μία.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Εκείνη την ώρα θα μαγειρεύω για τον ΠΕ κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά. Θα σας έχω στη σκέψη μου όμως. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
<blockquote><br>Εκείνη την ώρα θα μαγειρεύω για τον ΠΕ κάτι χιλιάδες parsec μακρυά (τονίζουμε τον υπερθετικό). Θα σας έχω στη σκέψη μου όμως. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /></blockquote><br><br>fixed
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
<blockquote><br><br>Το παιχνίδι που θα κληρωθεί είναι η physical copy του Might & Magic X: Legacy. Είναι ανοιγμένη αλλά αχρησιμοποίητη και ο κωδικός για το UPlay προφανώς valid.<br><br>P.S. Όποιος το έχει ήδη σε digital copy ίσως θα έπρεπε να αφήσει τους υπολοίπους να το διεκδικήσουν. Δεν θα κρίνω κανέναν, ούτε με ενδιαφέρει, μπορεί στην τελική κάποιος να νιώθει την ανάγκη να το βάλει στη βιβλιοθήκη του. Απλά προσωπικά θα το εκτιμούσα.<br></blockquote><br><br>Ωρε μαν! <br>Πολύ θα το γούσταρα να στολίσει το ράφι μου αλλά χαλάλι, ας μην το στερήσω απο κάποιον άλλο (ανήκω σε αυτούς που το πήραν ντιτζιταλ με 1,5 ευρω).<br>Μπράβο για την κίνηση.<br>Οποιος το πάρει, να το παίξει, ειναι παιχνιδάρα!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,788
<blockquote>Έλεγα να το κρατήσω μέχρι το κοπή τη πίτα</blockquote><br>Εγώ πάντως θα τα κρατήσω μέχρι το κοπή τη πίτα.  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br>Cheers για την κίνηση, μη με βάλεις το χω.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Αν και μου κάνει εντύπωση το ότι δήλωσαν μόνο 2 άτομα (υποθέτω πως το έχουν αρκετοί ήδη), here we go:<br><br>There were 2 items in your list. Here they are in random order:<br><br>RenKalan<br>Chosen-Undead<br><br>Συγχαρητήρια στον Ren, τσέκαρε τα pms σου. Βλέπω πως δεν έχεις δηλώσει συμμετοχή στην κοπή επομένως δεν θα το κουβαλήσω σήμερα.
 

renkalan

Gelatinous Cube
Joined
May 17, 2013
Messages
180
Ευχαριστώ πολύ και πάλι συγχαρητήρια για το giveaway.<br>Επίσης, ποιά κοπή; Έχασα κάποιο post;
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
<blockquote><br>Επίσης, ποιά κοπή; Έχασα κάποιο post;<br></blockquote><br>http://ragequit.gr/Forum/index.php/topic,6560.0.html<br> ^.^
 

renkalan

Gelatinous Cube
Joined
May 17, 2013
Messages
180
<blockquote><br><blockquote><br>Επίσης, ποιά κοπή; Έχασα κάποιο post;<br></blockquote><br>http://ragequit.gr/Forum/index.php/topic,6560.0.html<br> ^.^<br></blockquote><br><br>Damn!
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Καλός μλκς είμαι που δε μπαίνω πιο συχνά, το αγόρασα αυτές τις μέρες και δεν είχα ιδέα για το gieveaway <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br>δίνανε και το 6 μαζί.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Το παιχνίδι παραδώθηκε, ήπιαμε και τον καφέ μας με τον RenKalan, χάρηκα ιδιαίτερα που τον γνώρισα και αυτόν από κοντά ιδίως αφότου διαπίστωσα την αγάπη του για τον κινηματογράφο!<br><br>Παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν thread στις κλειστές αγγελίες. Thanks!
 
Top Bottom