What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Final Fantasy VII: Remake

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Τα FF είναι ο μόνη σειρά παιχνιδιών που δεν μπορώ να βάλω σε σειρά προτίμησης, για μένα όλα είναι μοναδικά και διαμάντια (όσα έχω παίξει μέχρι στιγμής τουλάχιστον). Στην παραπάνω εικόνα θα ήταν ακόμα καλύτερα αν είχαν τον Cloud με τα γυναικεία ρούχα ?
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
ναι ναι...να βαζεις το knight of the round materia να παιζει 5 10 φορες..με το mime materia k to X4...κ να ΜΗΝ μπορει να κανει skip...αλλα να γουσταρεις να το βλεπεις ξανα κ ξανα...EPIC!!
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,543
Ευχομαι το Crisis Core να μπει σαν DLC έστω στο remake πάντως. Οταν το έπαιξα στο PSP πριν χρόνια και στα κάπακια έπαιξα πάλι το 7, ήταν άλλο παιχνίδι τελείως το 7 μετά. Παίξτε το οπωσδήποτε αν δεν το έχετε κάνει. Το Dirge of Cerberus από την άλλη με είχε εκνευρίσει σε κάποια φάση και δεν το τερμάτισα
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
[quote quote=515485]ναι ναι…να βαζεις το knight of the round materia να παιζει 5 10 φορες..με το mime materia k to X4…κ να ΜΗΝ μπορει να κανει skip…αλλα να γουσταρεις να το βλεπεις ξανα κ ξανα…EPIC!!

[/quote]

Να καστάρεις Knights of the round, αλλά ο υπολογιστής σου να είναι παλιός, και να κάνει πολύ πιο αργά τα animation, και να παίρνει με το ρολόι κάνα 10λεπτο να τελειώσει

 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,528
Φαίνεται εντυπωσιακό. Ήταν από τα αγαπημένα μου παιχνίδια και ο λόγος που επέλεξα το nickname μου (έστω και κομμένο). Από την άλλη, το γεγονός ότι το εν λόγω remake είναι μόλις το πρώτο μέρος ενός τεράστιου παιχνιδιού, με τα υπόλοιπα δύο (?) να είναι άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσουν, με ξενερώνει λιγάκι.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Βγηκε demo για το PS4, δειχνει ΥΠΕΡΟΧΟ. Η μαχη μοιαζει πολυ στο XV, με μια αλλαγη μπορεις να αλλαξεις playable χαρακτηρα αμεσως και να παιξεις ως Barret. Στο XV επρεπε να ξεκλειδωσεις καποια πραγματα πρωτα για να εχεις αυτη τη δυνατοτητα. Στην αρχη του demo επισης διαλεγεις fighting system και υπαρχει η δυνατοτητα για classic. Δυστυχως δεν το ειδα ακομα αυτο αλλα θεωρω πως θα γεμισει το youtube σε λιγο.


edit link με previews και hands on
 
Last edited:

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Τώρα το μόνο που περιμένουμε είναι το πότε θα κυκλοφορήσει για Pc....
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,528
Σε κανά χρόνο λογικά, εφόσον ισχύουν όλα αυτά περί one year-exclusivity.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Είναι επίσημο πως βγαίνει σε PC Απρίλη 2021, μάλιστα όταν πήρε μικρή παράταση για τις κονσόλες έσπευσαν να επεκτείνουν και το exclusivity για να διατηρηθεί στον 1 χρόνο.

Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι το πόσα επεισόδια θα είναι και πότε θα βγει (έστω και για τις κονσόλες) το επόμενο.

Έχω αφήσει εκκρεμότητες στο XV οπότε θα παρηγορηθώ με αυτό μέχρι το 2021...
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
Ωραίο φαίνεται, περιμένω να δω και το classic mode, γιατί το σύστημα που βλέπω στα βιντεάκια δεν θα το παλέψω σίγουρα. Το στόρυ σίγουρα φαίνεται ακριβώς όπως το original, η mission του demo είναι σχεδόν ολόιδια με την original, αλλά και το βιντεάκι πάνω που έβαλε ο jon είχε σκηνές ίδιες όπως το παλιό.

Shinra, ερχόμαστε. (θέλω να ελπίζω).
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Νίκο δες εδώ, μπορείς να δεις και τις περιγραφές στο Tutorial



πχ στο 3,40.


Πάντως και στο νεό σύστημα, μπορείς να κάνεις pause για χρησιμοποιείς items, να κάνεις spells, να δίνεις οδηγίες στο party κλπ. Στο XV δεν είχα κανένα πρόβλημα στη διαχείρηση της μάχης.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,795
To ενδιαφέρον μου ανέβηκε κατακόρυφα μόλις έμαθα ότι ξεφορτώθηκαν τις παλαιολιθικές
random encounters
 
Top Bottom