grotenfrod wrote:
that fraking soundtrack!
https://www.youtube.com/watch?v=M7hlrQVzrWY</blockquote>
Bathory wrote:
ΦΑΚ, για hack n slash μου φαίνεται εμένα.

</blockquote>
Snipereye wrote:
J.Lynx wrote:
σε κάποια φάση εμφανίζει το κλασικό menu attack , magic , summon. αλλά σε όλες τις μάχες ο cloud ήταν μόνος του και κοπάναγε..</blockquote>
Νομιζω οτι ο Cloud ηταν μονος του γιατι το footage που εδειξαν ηταν απο το σημειο μετα τον πρωτο αντιδραστηρα, αφοτου γνωρισεις την Aeris πρωτη φορα, και ξεφυγεις πηδωντας πανω στο τραινο, και εκει ηταν μονος του ο Cloud.
Το συστημα μαχης θυμισε αυτο του FF XII, το οποιο ηταν πιο action απο του 7, αλλα οχι και hack and slash. Δεν ξερω αν το εξελιξαν παραπανω σε επομενα FF, παντως σιγουρα θα εχουμε συστημα μαχης πιο κοντα στα νεοτερα FF, παει το turn based.</blockquote>
J.Lynx wrote:
Σωστό αυτό με τον Cloud!!
Στο 13 παραμένει turn based, όπως στο 12. Είναι μεν πιο action , αλλά όλα τα βασικά στοιχεία μένουν αναλοίωτα. Εδώ κάνει επίθεση από εχθρό σε εχθρό σαν σαϊτα και δεν δείχνει κάπια επιλογή να γίνεται από μέρος του παίκτη. Εκτός και αν ήταν βιντεάκι . Θα δείξει.</blockquote>
Έτσι όπως το είδα, το gameplay μου θύμισε τα video του επερχόμενου FFXV και μάχη παρόμοια με αυτή των Kingdom Hearts. Ακόμα και οι μπλε λάμψεις που βγάζει ο Cloud όταν επιτίθεται και οι φωτιές με παραπέμπουν στον Noctis του XV. H μάχη θα είναι σίγουρα πιο γρήγορη και μάλλον θα κάνεις "Lock" στον εχθρό πατώντας κουμπί και όχι μέσα από μενού, όπως και στα KH. Φυσικά η Square θα μας ταλαιπωρήσει μέχρι να το βγάλει και θα μας πετάει ψίχουλα για την ανάπτυξη του. Πάντως από τη στιγμή που υπάρχει ήδη πρόσφατη έκδοση του VII (2013) στο steam δεν με ενοχλεί καθόλου να του αλλάξουν τον αδόξαστο στο Remake. To ότι θέλουν να πάνε προς action μονοπάτια δεν το έχουν κρύψει. Σχεδόν 10 χρόνια παλεύουν το action open world [strike]Versus-XIII[/strike] XV.