By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Διαβάζω για σκοτεινό, ενήλικο παιχνίδι και το ενδιαφέρων μου ανεβαίνει κατακόρυφα. Φτάνουμε στο gameplay που για άλλο ένα ff είναι αισχρό (για τα δικά μου γούστα). Το 7 (original) είχε από τα καλύτερα game systems ever με συνδυασμό real time με turn based. Από το 15 και μετά δεν έχει καμία σχέση με τα παραδοσιακά jrpg και είναι απλά ένα western action παιχνίδι
Διαβάζω για σκοτεινό, ενήλικο παιχνίδι και το ενδιαφέρων μου ανεβαίνει κατακόρυφα.
Εαν ο Ναύαρχος είχε βάλει και κανένα screenshot με τον Ultros..."Ενδιαφέρον" το λένε τώρα; :Ρ
Διαβάζω για σκοτεινό, ενήλικο παιχνίδι και το ενδιαφέρων μου ανεβαίνει κατακόρυφα. Φτάνουμε στο gameplay που για άλλο ένα ff είναι αισχρό (για τα δικά μου γούστα). Το 7 (original) είχε από τα καλύτερα game systems ever με συνδυασμό real time με turn based. Από το 15 και μετά δεν έχει καμία σχέση με τα παραδοσιακά jrpg και είναι απλά ένα western action παιχνίδι
Επίσης ναύρχε να επισημάνω ότι τόσο τα DMC όσο και τα Bayonetta είναι μπάτον μάσινγκ στο easy. Στα ανώτερα επίπεδα δυσκολίας που για να βγάλεις μομπς και μποσις απαιτούνται γρήγορα αντανακλαστικά ώστε να βγουν combos για δυνατές επιθέσεις, τρως πολύ ξύλο.