Flash Mini-Meetings

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το ειπα και στον χοντρο(οχι στον τρελο εννοειται μην φοβαστε) και λεει οτι μπορει να ερθιει και αυτος αν δεν ειναι κουρασμενος απο την σχολη. Εγω θα ερθω σιγουρα. Πως πας εκει απο την πλατεια Αγιας Παρασκευης?

Shredder, το μαγαζί λέγεται Silly Wizards. Αν το βάλεις στο maps.google.com θα στο βγάλει.<br>Καλύτερα να το δεις από εκεί, γιατί αν για παράδειγμα μένεις προς Χολαργό, σε συμφέρει να έρθεις κατευθείαν από εκεί και όχι από την πλατεία Αγίας Παρασκευής.

<blockquote><br>Το ειπα και στον χοντρο(οχι στον τρελο εννοειται μην φοβαστε) και λεει οτι μπορει να ερθιει και αυτος αν δεν ειναι κουρασμενος απο την σχολη. Εγω θα ερθω σιγουρα. Πως πας εκει απο την πλατεια Αγιας Παρασκευης?<br></blockquote><br><br>Ελπίζω να μιλάς για σχολή χορού.

Μαλλον τον εχεις μπερεδεψει με εναν αλλο φιλο μου που ειναι μετεωρολογος αλλα πηγαινει και σε σχολη χωρου. Ο χοντρος σπουδαζει τεχνικος PC.

Είναι η σχολή που είναι σε ένα χώρο.

ενταξει, ολο και ανεβαινει η παρεα στην υποληψη μου. <br>

ουτε αυτοκολλητα της panini να ητανε

Αυτοκόλλητα Panivo, much better.

ο σρεντεροchief εχει καταφερει να δωσει νεα πνοη στη λεξη τρελοπαρεα

Περιμενετε να τους γνωρισετε απο κοντα στην κοπη της πιτας εφοσον βεβαια μπορουν να ερθουν  ολοι τουςΟλους εκτος απο τον τρελο χοντρο εννοειται. Αυτος δεν θα ερθει για θα τον εχω στειλει σε αλλη καφετερια! ΜΟΥΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ

Άμα δεν έρθει ο τρελός χοντρός δεν θα έρθω ούτε εγώ.

Kανενας απο τους 2 χοντρους δεν θα ερθει. Αλλα μου ειπαν και οι δυο οτι θα ερθουν στην κοπη της πιτας αν γινει Σαβατοκυριακο και οχι Παρασκευη .

μαζεψε δυο χοντρους απο τον δρομο και φερτους. μη σπασει τωρα η παρεα επειδη θα λειπουν οι <strike>τρελοι</strike>  υπερμετροι ρυθμοι σωματικου εκτοπισματος για να  πω το χοντρος με πολιτικαλ κορεκτ υφος.

Yπάρχει μια πολύυυυυυυυυυυυυ μικρή περίπτωση να καταφέρω να έρθω για μια γρήγορη μπυρίτσα...<br><br>Και είμαι και λίγο χοντρός οπότε λύνουμε και το πρόβλημα!  :w00t:

Επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι με τους χοντρούς, τους τρελούς, τους μουγκούς και δεν ξέρω εγώ ποιούς άλλους, τελικά ποιοί θα είμαστε?

Δηλώνω απερίφραστα ότι δεν θα είμαι. ΒΜΙ υπέρβαρος, αλλά όχι τόσο χοντρός.

Ουτε γω. Θα κάνω παρέα στον Παύλο καθώς θα καθόμαστε στις καρέκλες μας. Αλλά γιατί αγχώνεσαι? Βάλε ένα γαρύφαλλο στ&#039; αυτί ή στο πέτο και ορμα. Και αν δεις πολλές παρέες, stalkαρε τους. Δεν θα αργήσεις να καταλάβεις ποιοι είναι οι δικοί μας.

#nowomeninamileradius

4-5 γνωστικοί.

Ποοι θα ειμαστε ? Εγω ο grotenfrod και ποιοι αλλοι?

Back