FOOLISH MORTALS

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έλα ρε, τόσο δυνατό; Γιατί από τα σκρίνσοτς και το τρέηλερ φαίνεται 'ΟΚ αλλά ως εκεί'. Σε σχέση με το Kathy Rain 2, το Rosewater και το Old Skies, πού κυμαίνεται; Σαφώς πιο 'παραμυθένιο' και εφηβικά ανάλαφρο ή ανεβάζει στροφές; Κάτι μεταξύ Broken Sword και Curse of Monkey Island;

Κι εγώ δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό όσο περιγράφεται στο review! Ευχάριστο νέο!

Έλα ρε, τόσο δυνατό; Γιατί από τα σκρίνσοτς και το τρέηλερ φαίνεται 'ΟΚ αλλά ως εκεί'. Σε σχέση με το Kathy Rain 2, το Rosewater και το Old Skies, πού κυμαίνεται; Σαφώς πιο 'παραμυθένιο' και εφηβικά ανάλαφρο ή ανεβάζει στροφές; Κάτι μεταξύ Broken Sword και Curse of Monkey Island;
Είναι μεταξύ Monkey Island και Broken Sword. Ήταν καλύτερο απ' ότι περίμενα, οι τύποι έχουν δουλέψει πολύ πάνω σ' αυτό και φαίνεται.

Είναι στην ίδια κατηγορία με τα φετινά adventures που ανέφερες, εξ' ου και το 90άρι. Το καταχάρηκα και θα το ξανάπαιζα ευχαρίστως στο μέλλον.

Με ιντριγκάρεις τώρα. Και τείνει περισσότερο στο 'σοβαρό' παρά στο φαιδρό/παρωδία/καρικατουρίστικο;

Παρωδία και καρικατούρα δεν θα το έλεγα - ακούγονται λίγο βαριές ως "κατηγορίες". Διαπραγματεύεται κάποια σοβαρά θέματα (όπως το θάνατο) με "ανάλαφρο" τρόπο. Αλλά το κάνει καλά, όπως θα το έκαναν οι επιρροές του σε ανάλογη περίπτωση.

Εφόσον παίξεις το παιχνίδι, αν το καλοσκεφτείς, κάποια πράγματα που συμβαίνουν είναι εντελώς τραγικά, αλλά με τον τρόπο που παρουσιάζονται, δεν γίνονται "ενοχλητικά" (disturbing).

Kατάλαβα, διατηρεί δηλαδή αυτό τον 'ελαφρύ' τόνο των Broken Sword παρά το πιο 'σκοτεινό' ύφος ενός Kathy Rain 2 ή Old Skies. Δεν το λέω για κακό, προσπαθώ να το τοποθετήσω στο εσωτερικό μου βαρόμετρο για να δω αν θα το αγοράσω χθες λυσσασμένα ή αν θα περιμένω λιγάκι να μου γυρίσει το μάτι για ποιοτικό αντβέντσουρ.

Φέτος μας κακόμαθαν με τόσες φοβερές κυκλοφορίες!

Τι λες, πολύ ευχάριστη έκπληξη! Είχα κι εγώ το ίδιο ένστικτο με τον Στέφανο, περίμενα κάτι αξιοπρεπές αλλά όχι αξιομνημόνευτο.
Πλέον μπήκε δυνατά στο ραντάρ.

Χθες ξεκίνησα επιτέλους το English Haunting, στα επόμενα sales έχω αποφασίσει να χτυπήσω το The Drifter, οπότε είμαι καλυμμένος από point & click για το προσεχές μέλλον. Όταν με ξαναπιάσει λιγούρα λογικά θα έχει κατέβει ελαφρώς κι η τιμή του Foolish Mortals, ταμάμ θα έρθει.

Από τη περιγραφή σου, Γιώργο, βγαίνει ένας πηγαίος ενθουσιασμός και το πάει ψηλά στη λίστα για όταν θα έρθει η όρεξη για adventure.

Back