What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

lucky shamrock

Half-Ogre
Joined
Oct 21, 2013
Messages
705
Μα είναι και ζώα, ρε παιδάκι μου. Κάθονται και πλακώνονται και βρίζονται στο διοικητικό συμβούλιο. Καλά, ο χοντρός ειδικά είναι απαράδεκτος. Και με τις δηλώσεις του περί επεισοδίων, και για το ότι παραδέχτηκε ότι είχε κλείσει στο ασανσέρ τον Αλαφούζο, και για το ότι έβαλε έναν φουσκωτό να βαρέσει τον Κωνσταντίνου. Κάντε τον και πρωθυπουργό σε λίγο. xD Στα ΤΡΕΕΕΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
 

lucky shamrock

Half-Ogre
Joined
Oct 21, 2013
Messages
705


sanada wrote:
Οσο τα "αφου προκάλεσε", "έγιναν και αλλου", "ο αλλος εριξε περισσότερες πετρες" χρησιμοποιούνται για δικαιολογία προκοπή δεν θα δουμε.
Ας γινουν ολα τα ματς μεχρι το τελος της σεζόν κεκλεισμένων των θυρών σε ΟΛΕΣ τις ομάδες να δω αν θα ξανά επιτρέψουν οι πρόεδροι τα τζιβανια που εχουν για στρατο να τα διαλύσουν ολα <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>
Το σωστότερο comment εδώ μέσα. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Ωραίος και ο Κοντονής... Τους έκλασε τα @@ τους οπαδούς...Μα η αναβολή δε βοηθάει πουθενά για πουθενά... Άντε και δεν παίζουν οι ομάδες, τι; Θα σταματήσουν οι οπαδοί τα έκτροπα; Αυτό που λέει ο Sanada. Καλύτερα να μη βγάζουν εισιτήρια. Κανένας τους. Η να βγάζει μόνο στις ακριβές θύρες που δεν πάνε οι οπαδοί. Ας βρούνε μια λύση για αυτούς που κάνουν τα επεισόδια, όχι για όσους θέλουν να δούνε μπάλα και πάνε στο γήπεδο γι αυτό και μόνο το λόγο... Δλδ, εμείς οι υπόλοιποι τι χρωστάμε για μερικούς ανεγκέφαλους να μη βλέπουμε; Οι ομάδες αποδιοργανώνονται, μετά πέφτουν τα ματς το ένα πάνω στο άλλο και γίνονται όλα μπ...λο. Τις άλλες δύο φορές που σταμάτησε το πρωτάθλημα άλλαξε κάτι; Τι να πεις... Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι...
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Ουτως ή αλλως εσυ δεν εχεις γηπεδο για να πας. :trollface:
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
Ωραία η ποινή της Εταιρείας Προστασίας Ολυμπιακού, αυτή που έπρεπε.
Και η ίδια ακριβώς με αυτές που τρώει ο γαύρος για κάθε ριζούπολη και για κάθε '11.

Και όλα αυτά ενώ βγαίνουν στην επιφάνεια έγγραφα που είχε στείλει ο ΠΑΟ με ανησυχίες και προτάσεις για το ντέρμπι που πέρασε. Όπως φαίνεται, βιώνουμε ένα απ' τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Πραγματικά <u>ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ</u> αυτό το πράγμα που ονομάζεται "Ολυμπιακός". Κατάφερε ν' αποκλειστεί από μία μετριότατη, για να είμαι και ευγενικός, ομάδα. Νομίζω δε χωράνε και δε χρειάζονται άλλα σχόλια, όποιος είδε το ματς απόψε καταλαβαίνει.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι από ομάδα που έχουν περάσει -όχι πολλά χρόνια πριν- Γκαλέτι, Μέλμπεργκ, Τουρέ κτλ, κάτι παίκτες που παίζουν σήμερα φαντάζουν -και είναι- υπερβολικά λίγοι, ενώ άλλοι είναι απλά ανέκδοτα. Ο δε προπονητής έκρινε ότι τις δύο αλλαγές έπρεπε να τις κάνει στο 70', ενώ η τρίτη δε του χρειαζόταν καν! Γελάει ο κόσμος. Αν προλάβει την παρέλαση θα είναι <u>μεγάλη</u> έκπληξη.

Όταν μετά τους ομίλους του CL συνεχίζεις στο Europa League και αποκλείεσαι από την Ντνίπρο, απορώ ποιοι διάολο μπορούν να είναι τελικά, σε γενικότερη βάση, οι ευρωπαϊκοί στόχοι σου...
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
δεν υπαρχουν εξτρεμ για να υπαρξει αναπτυξη απο τα πλαγια.οι αμυντικοι ανεβαζαν την μπαλα μεχρι το κεντρο και μετα παλι πισω.
δυστυχως, ενας Τσορι δεν φτανει...
η αμυνα για γελια.ας μην την σχολιασω περισσοτερο...
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
μαθετε μπαλιτσα ρε. βαρατε σουτ μεσα απο τις παραγκες και νομιζετε οτι τα μαθατε ολα.
https://www.facebook.com/video.php?v=413793195452728
 

m@ster chief

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
227
Ρε, αληθινό είναι; <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Προφανώς και δεν είναι αληθινό, δε παύει όμως να είναι πολύ καλό! :lol:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Θα απαγορεύσει δια βίου είσοδο ο ΠΑΟ http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231389129" class="bbcode_url">σε αυτούς?
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Eντάξει πολύ μακριά το πήγες, εξάλλου με την ίδια λογική έπρεπε να απαγορευθεί και η είσοδος στο γήπεδο σε αυτούς που λέγαν καζαμπούμπου τον ολισαντέμπε και δεν ήταν και απλοί οπαδοί αλλα υπάλληλοι της παε.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Πολύ μακριά το πήγα? Αυτά κάνουν εδώ Ατσαλένιε. Έτσι εγινε και με τους οπαδούς της Τσέλσι με τις πιθηκιές που έκαναν στο μετρό του Παρισιού, έτσι κάνουν γενικά σε τέτοια περιστατικά. Απόλυση των υπαλλήλων της ΠΑΕ κτλ. Zero tolerance policy λέγεται εδώ πέρα.

Και ξεκολλήστε επιτέλους "με την ίδια λογική οι γαύροι έπρεπε..". Όλοι πρέπει. Φτάνει πια το "κοιτάμε το μαγαζί του άλλου" για να δικαιολογήσουμε τις δικές μας ουγκανιές.


 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Αυτό ακριβώς έλεγα σήμερα σε ένα φίλο μου. Δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Ας μην τιμωρηθούν ποτέ. Γίνεται σε αγώνα του Παναθηναϊκού να μην ξαναμπούν τέτοιοι τύποι μέσα στο γήπεδο; Ούτε οι μπαχαλάδηκες ούτε κανένας από αυτούς που πάνε στο γήπεδο για οτιδήποτε άλλο εκτός από το να δουν ποδόσφαιρο. Δεν είναι λογική το δεν τιμωρούν τον Ολυμπιακό ας μην τιμωρήσουν και εμάς. Εμένα με νοιάζει τι κάνει η δική μου ομάδα.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Θέλω να πω οτι υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ ομάδων σαν την Τσέλσι και άλλων πρωταθλημάτων σε σχέση με τις ομάδες μας και το πρωτάθλημα που έχουμε εμείς, εδω γυρνάει ο πρόεδρος της μιας ομάδας να πει στον πρόεδρο της άλλης "θα σε σπάσω στο ξύλο" και γενικά γίνονται τόσα αίσχη και είναι το πρωτάθλημα τόσο σάπιο που τέτοια φαινόμενα θα έλεγα είναι αντίστοιχα της κατάστασης που επικρατεί, δυστυχώς και η σύγκριση με τις τιμωρίες που τρώει ο άλλος είναι αναπόφευκτη, οταν σε αντίστοιχες περιπτώσεις ο ένας απολαμβάνει χάδια και ο άλλος την πληρώνει και με το παραπάνω ε δεν γίνεται να μην συγκρίνεις.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665


Northlander wrote:
Θα απαγορεύσει δια βίου είσοδο ο ΠΑΟ http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231389129" class="bbcode_url">σε αυτούς?</blockquote>


Εγώ πάντως δεν βλέπω πουθενά τον Καρεμπέ, που υποτίθεται ότι έλαβε την ρατσιστική επίθεση. Ούτε τη Λεωφόρο βλέπω. Βλέπω μόνο έναν μαλάκα με κασκόλ του Παναθηναϊκού να κάνει χειρονομίες σε μια κάμερα. Δηλαδή αν πάω εγώ στο γήπεδο του Ηροδότου Νέας Αλικαρνασσού με κασκόλ του γαύρου και κάνω χειρονομίες στο κινητό μου, μπορώ μετά να το στείλω στην UEFA και να πω "ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ"?

Και, ως προς το "εγώ κοιτάω το μαγαζί μου, δεν είναι λογική το να λεω ας τιμωρηθούν οι γαύροι πρώτα"...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ. Βιάζεται η λογική μας εδώ και 20 χρόνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει γίνει ένα πλήρες μπουρδέλο από ΟΛΕΣ τις πλευρές, και ενώ θα έπρεπε να κυνηγάνε αυτόν που το έκανε μπουρδέλο εξ αρχής, βλέπεις πως αυτός απολαμβάνει τις πλάτες του κράτους και της εκάστοτε κυβέρνησης διαχρονικά. Ε πρώτα θα ζητήσω να τιμωρηθεί ο #1 υπεύθυνος και μετά ας τιμωρηθώ κι εγώ για ότι κάνω. Όταν όμως εγώ τιμωρούμαι για ψίλου πήδημα (όπως και αρκετοί άλλοι) ενώ ο #1 υπεύθυνος γλιτώνει με τρόπο προκλητικό και χυδαίο εδώ και 20 χρόνια, όπως και τα τσουτσέκια του, πλήττεται το αίσθημα της δικαιοσύνης μου ως κάτοικος αυτής της χώρας.

 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Hellion wrote:
Εγώ πάντως δεν βλέπω πουθενά τον Καρεμπέ, που υποτίθεται ότι έλαβε την ρατσιστική επίθεση. Ούτε τη Λεωφόρο βλέπω. Βλέπω μόνο έναν μαλάκα με κασκόλ του Παναθηναϊκού να κάνει χειρονομίες σε μια κάμερα. Δηλαδή αν πάω εγώ στο γήπεδο του Ηροδότου Νέας Αλικαρνασσού με κασκόλ του γαύρου και κάνω χειρονομίες στο κινητό μου, μπορώ μετά να το στείλω στην UEFA και να πω "ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ"?</blockquote>

Καταλαβαίνεις όμως πόσο επικίνδυνη είναι μία τέτοια λογική και μέχρι πού θα μπορούσε να οδηγήσει, ε;



Hellion wrote:
Και, ως προς το "εγώ κοιτάω το μαγαζί μου, δεν είναι λογική το να λεω ας τιμωρηθούν οι γαύροι πρώτα"...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ.</blockquote>

Αυτό ισχύει και για το μπάσκετ;



 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
Ειδικά στο μπάσκετ είμαι ο πρώτος που έχει δηλώσει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σαν ιδιοσυγκρασία και συμπεριφορά πάει κόντρα στα ίδια τα ιδεώδη που θεωρώ πως πρεσβεύει η ομάδα της οποίας υποτίθεται ότι ηγείται. Ας του επιβληθεί ισόβιος αποκλεισμός από τα γήπεδα, δεν θα τσινήσω και ιδιαίτερα. Αρκεί το κράτος να έχει την πυγμή να του το επιβάλει.

Και τα ίδια ισχύουν και για την "εφημερίδα" του, προφανώς.

Εκτός κι αν παρανόησα και αναφέρεσαι σε κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο.
 
Top Bottom