Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Top ατάκα του χαλάρα ήταν αυτή για τον ινζάγκι...

Aπο εδω και περα η τσιχλα του Sir Alex Ferguson θα προπονει την ομαδα.Τοσο χρονια μασα μασα κατι θα εμαθε.

Respect!!!!!!!!!!!!!!!!

Aυτος ο παικτης γεννηθηκε offside..................

Και μην ξεχνάμε πως ο Φέργκιουσον είχε πει κάποτε πως η ομάδα του πρέπει να είναι το ίδιο έτοιμη είτε παίζει με τη Ρεάλ είτε με τον Ολυμπικακό :lol: :trollface:

Adhan wrote:
Και μην ξεχνάμε πως ο Φέργκιουσον είχε πει κάποτε πως η ομάδα του πρέπει να είναι το ίδιο έτοιμη είτε παίζει με τη Ρεάλ είτε με τον Ολυμπικακό :lol: :trollface:</blockquote>

Ναι ρε μαν! Αυτό νομίζω περνάει και τον Ιντζάκι και τον Γιούρκας Χου

:rofl: μακράν η καλύτερη ατάκα του Fergie :thumbsup: και για τον Gary Neville είχε πει κάτι του στύλ ''αμα αυτός ο παίκτης ήτανε λίγο ποιο ψηλός θα ήταν ο καλύτερος μέσος στην Αγγλία, ο πατέρας του ειναι 1.88 - θα είχα ελέγξει τον γαλατά''

Για τον Αρσέν Βενγκέρ: “Λένε ότι είναι εξαιρετικά έξυπνος και μιλάει πέντε γλώσσες. Έχω κι εγώ έναν 15χρονο από την Ακτή Ελεφαντοστού, που επίσης μιλάει πέντε γλώσσες”.

Για τον Ζοζέ Μουρίνιο: “Αντί να με κεράσει ένα ποτήρι κρασί, μου έστειλε μια στρίπερ”.

οση ωρα εσεις βλεπετε μπαλιτσα, εγω ασχολουμαι με ειδικους αγωνες

<span class="bbcode_spoiler">http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/309175/aytos-evlepe-olympiako-kai-i-gynaika-toy-glentoyse-me-ton-koymparo" class="bbcode_url">αγωνας

</span>

Εγώ απλά θα αναφέρω
i)Το γκολ του zidane στον τελικό του chl
ii)Το γκολ του muslimovic μέσα στην τουρκία και τον πανηγυρισμό του
και iii) την μαγική στιγμή που η ελλάδα το 2004 παίρνει το κυπελλό

Αυτα μου ήρθαν πρώτα πρώτα στο μυαλό !!

Η Μπαγερν πρωτα8λητρια ευρωπης :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: [τι γκολαρα ηταν αυτη που εβαλε ο ρομπεν]

Πολύ ωραίο παιχνίδι, το πρώτο γκολ της Μπάγερν αρκετά τυχερό, ήθελα να το πάρει η Μπορούσια (imo έπαιξε την καλύτερη μπάλα φέτος και είχε μεγαλύτερη χημεία ως ομάδα) αλλά και οι 2 έφτασαν στον τελικό με την αξία τους.
Όπως και στον τελικό του Europa, έτσι κι έδω το σκηνικό διαμορφώθηκε στο τέλος.
Του χρόνου πάλι...

Κι εγώ ήθελα BVB (της έχω μεγάλη αδυναμία από την εποχή των Ροσίτσκι,Κόλερ κτλ.),αλλά τι να γίνει.Κατά τη γνώμη μου η Μπάγερν το άξιζε περισσότερο πάντως,καθώς όλην τη χρονιά ήταν ισοπεδωτική.Και σήμερα με εξαίρεση το μισό περίπου πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ανώτερη.Αν εκμεταλλευτεί πάντως σωστά η Ντόρτμουντ τον πακτωλό χρημάτων που θα φέρει ο Γκέτσε και δε χάσει άλλους βασικούς (άντε έναν το πολύ εκ των Χούμελς ή Γκουντογάν ή Λεβαντόφσκι που θα μοσχοπουληθούν) του χρόνου θα έχει πολύ ανταγωνιστική ομάδα και πάλι.Άλλωστε έχει δείξει ότι το έχει (βλ. αντικατάσταση Kagawa από Reus).

EDIT:Ένα κλικ ευνόησε την Μπάγερν η διαιτησία πιστεύω.Θα μπορούσε να παίζει και με 9 παίκτες.Η φάση του Ντάντε ήταν ξεκάθαρη,δεν το συζητάμε ότι έπρεπε να δεχθεί κάρτα,αλλά και ο Ριμπερύ θα μπορούσε άνετα να δεχτεί κίτρινη για το χτύπημα στο Λεβαντόφσκι στο Α' Ημ.

Ωραιο παιχνιδι εκτος λογικης που μας εχει συνηθισει το Γερμανικο ποδοσφαιρο.Μια ομαδα εκλεισε τον κυκλο (ΒVB) της και αλλη (Bayern) απλα θα τον συνεχισει με τον Πεπε στον παγκο της αλλα οχι σε αυτα τα επιπεδα.Το μελλον δεν πρεπει να ανηκει στο γερμανικο προτυπο ποδοσφαιρου που ειναι βαρετο ως επιπεδο αυτοκτονιας οχι σε σχεση με το ελληνικο που ειναι πισω απο την σεληνη αλλα σε σχεση με το Αγγλικο,Ισπανικο,Ιταλικο,Γαλλικο(αρχιζει να ανεβαινει το επιπεδο).Οποιος παρακολουθει γερμανικο πρωταθλημα βλεπει πολλα γκολ(πχ Βρεντερ) γιατι απλα τα παιδια ΑΜΥΝΑ δεν παιζουν(πανε οι εποχες των παντσερ στην αμυνα) και ειναι του συστηματος οσα φαμε και οσα βαλουμε.Η Μπαγερ ειναι μια μικρογραφια του ΟΣΦΠ οτι καλο κινητέ το παιρνει γιατι απλα επι 19 χρονια εχει κερδοφορια αρα ζεστο χρημα που παλι δεν το σκορπαει αλλα το κραταει στα ταμεια.
Η Ντορμουντ ηταν ατυχη και η Μπαγερ τυχερη γιατι μπορει μεχρι το 25ο λεπτο να ειχε πει το ποιημα.Δεν τους χωνευω απλα γιατι απλα οταν περσυ πριν τελειωσει ματς ως ενδειξη περιφρονησης του αντιπαλου μου αλλαζεις τον Μιλλερ(τον καλυτερο παικτη) και λες στο Ντι Ματεο σε εχω καλα κανει και ο Ντρογκμπα και σε γλενταει.
Δεν αναφερομαι στο τελικο ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ MANCHESTER UNITED γιατι θα καταντησω γραφικος αλλα τα γερμανικα γατακια ακομα δεν μπορουν να το χωνευσουν πως ο ΤΣΙΧΛΑΣ τους το πηρε μεσα απο χερια.

Χαλαρά ο καλύτερος τελικός των τελευταίων ετών. Όσες φάσεις για γκολ έγιναν σε αυτόν, δεν έγιναν στους προηγούμενους 3 τελικούς μαζί.

Δίκαια νικήτρια η Bayern, αν και η Borussia μπήκε πιο δυνατά και θα μπορούσε να είχε σκοράρει παραπάνω από 2 φορές.

Επιτέλους λύτρωση και για τον ΑΙΩΝΙΟ LOSER Arjen Robben, που επιτέλους έφυγε από έναν τελικό με δάκρυα χαράς και όχι λύπης.

Διαφωνώ με τον προλαλήσαντα στο σκέλος περί "τελειωμένης Dortmund" και "Bayern που θα συνεχίσει". Προσωπικά θεωρώ πως ο Γκουαρντιόλα είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική απάτη της σύγχρονης ιστορίας, και η Bayern θα γνωρίσει υπ'αυτόν μεγαλύτερη πτώση και από το 3ο Ράιχ μετά την εισβολή στην ΕΣΣΔ. Αντιθέτως η Borussia έχει όλο το μέλλον μπροστά της, και δεν θα με εξέπληττε στο ελάχιστο αν πήγαινε τουλάχιστον ως τα ημιτελικά και του χρόνου.

Επιτέλους ένας ωραίος τελικός! Εντάξει έπρεπε κάποια στιγμή ο Ρομπεν να το πάρει. Για τον Πεπ θα συμφωνήσω ακριβώς με τον Χέλιον γιατί και εγώ πιστεύω ότι δε μετράει μία.

Δεν ξέρω βέβαια αντιδράσεις στο εξωτερικό για την πεντακάθαρη κόκκινη του πέναλτυ (ή έστω δεύτερη κίτρινη).

Συμφωνώ με το Hellion, ειδικά στην τελευταία παράγραφο.
Φίλε Χάνιμπαλ, δεν είμαι ούτε ήμουν φαν της Μπάγερν αλλά εγώ θυμάμαι στον τελικό του '99 μία ομάδα που ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μία άλλη να "κλέβει" το τρόπαιο τα τελευταία λεπτά (και με αρκετή δόση τύχης). 10 φορές να επαναλαμβανόταν ο αγώνας, αυτό το πράγμα δε θα ξανασυνέβαινε.
Βλέπω πάντως μια εθνική Γερμανίας να ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο στις επόμενες διοργανώσεις με την προσθήκη των Draxler και Gotze.
Γιατί χτες δεν έπαιξε ο δεύτερος, ήταν τραυματίας?
Σε κάποια φάση, λέει ο εκφωνητής στο τέλος ότι η Ντόρντμουντ είχε 22 Γερμανούς παίκτες (υποθέτω από τους 38 σύνολο)...

Adhan wrote:
Σεγώ θυμάμαι στον τελικό του '99 μία ομάδα που ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μία άλλη να "κλέβει" το τρόπαιο τα τελευταία λεπτά (και με αρκετή δόση τύχης). 10 φορές να επαναλαμβανόταν ο αγώνας, αυτό το πράγμα δε θα ξανασυνέβαινε.
</blockquote>

QFT.Είναι αστείο να συζητάμε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα σε εκείνο το ματς και γενικά στη χρονιά.Παρόλο που ήμουν αρκετά μικρός το θυμάμαι πολύ καθαρά το παιχνίδι.Για να μη μιλήσουμε και για το πως ουσιαστικά κατέρρευσε η Γιούβε στον ημιτελικό και έχασε την πρόκριση μέσα από τα χέρια της.

Στο άλλο που ρωτάς Adhan,ναι,ήταν τραυματίας (ή τουλάχιστον έτσι λένε,αν και δεν πιστεύω να πήρε όντως γραμμή από την Μπάγερν).

Και δεν είναι μόνο οι Draxler και Gotze για την εθνική Γερμανίας,αλλά και άλλοι,όπως ο Γκιουντογάν (λογικά εκεί θα παίξει) και άλλοι που θα είχαν άνετα θέση σε άλλες εθνικές,όπως ο Μπέντερ (και ο αδελφός του της Λεβερκούζεν) ή ο Τερ Στέγκεν,αλλά λόγω πληρότητας δύσκολα θα επιλεγούν.

Hellion wrote:

Επιτέλους λύτρωση και για τον ΑΙΩΝΙΟ LOSER Arjen Robben, που επιτέλους έφυγε από έναν τελικό με δάκρυα χαράς και όχι λύπης.
</blockquote>

:lol: Aυτό ακριβώς σκεπτόμουνα οταν τον έβλεπα να πανηγυρίζει μετα το γκόλ και στην απονομή αν και γούσταρα να πάει ο τελικός στα πέναλντυ και να το πάρει η μπορούσια με χαμένο πέναλντυ του ρομπέν να στιγματιζόταν για πάντα :deal:

O Γκουαρντιολα δεν ειναι ποδοσφαιρικη απατη,απλα βρεθηκε την καταλληλη στιγμη στο καταλληλο μερος.Την επομενη σεζον θα δουμε τι κανει.Η Ντορμουντ εαν δεν κρατησει τους παικτες αυτους η εστω μεχρι 7 παικτες για τον κορμο της τοτε θα εχει προβλημα.Εαν γινει πολυκαταστημα(ανοιξαμε και σας περιμενουμε) και τους μοσχοπουλησει τοτε για μια πενταετια στην μεση της βαθμολογιας και μετα θα κανει παλι τον ΜΠΑΜ.Επειδη η Ντορμουντ ειναι νεανικη ομαδα εχει μεγαλες μεταπτωσεις στην αποδοση οταν σταθεροποιηθει θα παιξει ακομα καλυτερη μπαλα.
Helion εαν ο ΠΕΠΕ δεν αποδωσει τα αναμενομενα στην Μπαγερν απλα θα τον διωξουν και θα συνεχισουν γιατι υλικο εχουν.
RAZ και στους δυο ημιτελικους με την Γιουβε η United επελεξε να χτυπησει με αντεπιθεσης για αυτο εδωσε χωρο στην Γιουβε.Αντι Κολ και Ντιουατ Γιορκ ειδικα στην Ιταλια τους γλεντησαν.
ADHALN εγω το τελικο του 1999 θυμαμαι ενα γκολ να τρωει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΜΑΙΧΕΛ στην γωνια που θεωρητικα φυλουσε,ενα δοκαρι της Μπαγερν με γυριστο ψαλιδι στην καρδια της αμυνας της United και μια ομαδα που μεχρι το τελος εψαχνε να βρει το γκολ με καθε τροπο και τελικα το σηκωσε.Απο τυχη μονο οχι δεν συμφωνω ειχε την ικανοτητα. (Ο τροπος παιχνιδιου της Manchester τοτε ηταν οι αντεπιθεσεις με γρηγορους εξτερμ και επιθετικους και οχι το παιχνιδι κατοχης Total Football που ειναι συνηθισμενοι οι Γερμανοι).
Και θελετε αγωνια δειτε σημερα FootBall League για το οποιος θα ανεβει ολοι κοβονται στα μαχαιρια.

Ρε μλκες η Καλλονή στην Α'

Back