εμενα παλι με εχει προβληματισει το πεναλτυ που εδωσε ο κοραξ. <br>να μην το ειδε αποκλειεται, πρωτα γιατι ειναι ισως ο καλυτερος διαιτητης αυτη τη στιγμη και δευτερον η φαση ειναι εντελως ξεκαθαρη κι εγινε στο μισο μετρο μπροστα του με απολυτη ορατοτητα. απο την αλλη ειναι δεδομενο για οποιον εχει εστω και μυρωδια απο τοπι οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι με βαση την εικονα των 2 ομαδων δεν γυρναει με ΤΙΠΟΤΑ, ακομα κι αν γινει το 3-1. ουτε θα του ελεγε κατι οποιοσδηποτε απ τον ΠΑΟ, αν δεν το σφυραγε. <br>οπότε γιατι? <br><br>θεωρω οτι με αυτο το σφυριγμα ουσιαστικα δινει ενα (ελαχιστο) αλλοθι στον οσφπ, για καθε κουβεντα που θα γινεται απο δω κι εμπρος οσον αφορα τη φετινη διαιτησια ("ναι, αλλα κι εσεις πηρατε μαιμου πεναλτυ μεσα στο καραισκακη...") και απο την άλλη συγχρονως κλεινει το ματι στην "επομενη κατασταση" σε περιπτωση που οντως θα αλλαξουν τα κοζια στο χωρο της διαιτησιας (δεν το εχω δει ακομα, αλλα για ν ακουγεται τοσο πολυ, καποια βαση θα εχει...). <br>μ ενα σμπαρο 2 τρυγονια δηλαδη. επιστημονας ο σιδηροπουλος.<br><br>στα του ματς, οτι και να πουμε για τον ιταλο, προφανως ο ανθρωπος κατεβηκε για να παρει το παιχνιδι. εμενα αυτο μου δειχνει οταν πιεζει τοσο ψηλα και δεν κλεινεται πισω. εφοσον ξερει (και ειναι μεγαλη κουβεντα αυτο, γιατι εχει τεραστιες ευθυνες κι ο ιδιος) οτι η ομαδα εχει δυναμεις για το πολυ 50-60 λεπτα, σου λεει μπας και βαλω ενα γκολ στο πρωτο χαλφ και μετα κατσω πισω. οκ, σαν τακτικη σεβομαι το σχεδιο του, αν και διαφωνω. αλλά η συνθεση της ενδεκαδας με γουακασο αριστερο μπακ, τραγικη. κι εφοσον εχεις τοσους ανετοιμους παικτες λογω τραυματισμων, τουλαχιστον παιξε για το χι, αυτη ειναι η λογικη μου. <br>ουτε με χαλαει αυτο καθαυτο το αποτελεσμα, εφοσον ειναι δικαιο. καλα, θα μπορουσε να ειναι 3-1, αλλα απ την αλλη θα μπορουσε και να μην παιξει τοσο συντηρητικα ο μπεντο στο βου, οπότε θα μετραγαμε ακομα. να τα λεμε κι αυτα. <br><br>συνηθως δε μιλαω για τους αντιπαλους, αλλά θελω να πω μια κουβεντα για τον σεμπά. που οι βαθιοι γνώστες του αθληματος, αρδ, τον τρολαραν κι εγραφαν τα χειροτερα εδω κι ενα χρονο γι αυτον. φετος ειναι ολος ο οσφπ. εδω κι ενα μηνα ειδικα, οργωνει. <br>και μια για τον μποτία, που δεν ξερω αν ειναι αμπαλος και δε στριβει με τιποτα, οπως λεγανε οι ιδιοι οι οπαδοι του οσφπ, αλλα ξερω οτι το ψωμακι που τρωει, το τιμαει με το παραπανω, σκιζεται πισω, και βαζει και πολυτιμα γκολ μπροστα. τα τακλιν που κανει στον λετο στο τετατετ, και στη φαση του "πεναλτυ", ειναι για σεμιναριο.<br><br>αυτα για χτες. για τα μελλούμενα, δε νομιζω οτι οι 7 βαθμοι ειναι απαγορευτικοι σαν διαφορά. ο οσφπ εχει κανει ηδη γκελα στη λαρισα απ το πουθενα κι εχει και ολα τα ντερμπυ οξω στον 2ο γυρο. αρα το θεμα δεν ειναι ο οσφπ, αλλα να συνελθει η ομαδα μου η εστω ο παοκ, ξερω γω. οσο σερνονται αυτοι οι 2, οι 7 ποντοι φτανουν και περισευουν.<br>