What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,640
Εμπιστεύομαι στα του Παναθηναϊκού με κάθε ίνα της ύπαρξής μου τους πατέρα και υιό Μπαλτάκο (αντιπρόεδρος και πρόεδρος σε ΠΑΕ και ερασιτέχνη αντίστοιχα) και τον Ηλία Μιχαλαριά (γενικός γραμματεάς του ερασιτέχνη) που φαίνεται πως τρέχουν προσωπικά το θέμα. Και μόνο που είναι μπροστά αυτοί και όχι σχηματισμοί του στυλ ΓΗΠΕΛ, το πράγμα από αξιοπιστία πάει by default από το 0 στο +1 τουλάχιστον.<br><br>Βλέπουμε.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Περίοδος 97-98. <br>Εβδομαδιαίο σύνθημα στις εξέδρες:<br><br>"Πρόεδρε, πρόεδρε φτιάξε στου Γουδή μία γηπεδάρα Παναθηναϊκή"
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Για να είμαστε και ακριβείς, δεν μιλάμε για γήπεδο αλλά για αθλητικό κέντρο. Το θέμα αν προχωρήσει ξεπερνάει κατά πολύ τα στενά πλαίσια του ποδοσφαίρου και είναι ανάσα και ώθηση για όλο το σύλλογο. Το ενθαρρυντικό όπως αναφέρθηκε είναι ότι το χειρίζονται οι Μπαλτάκοι.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>Εμπιστεύομαι στα του Παναθηναϊκού με κάθε ίνα της ύπαρξής μου τους πατέρα και υιό Μπαλτάκο (αντιπρόεδρος και πρόεδρος σε ΠΑΕ και ερασιτέχνη αντίστοιχα) και τον Ηλία Μιχαλαριά (γενικός γραμματεάς του ερασιτέχνη) που φαίνεται πως τρέχουν προσωπικά το θέμα. Και μόνο που είναι μπροστά αυτοί και όχι σχηματισμοί του στυλ ΓΗΠΕΛ, το πράγμα από αξιοπιστία πάει by default από το 0 στο +1 τουλάχιστον.<br><br>Βλέπουμε.<br></blockquote><br>Δεν ξέρω από που πηγάζει η εμπιστοσύνη σου στους Μπαλτάκους (τα έργα του πατέρα Μπαλτάκου στην ΚΑΕ είναι γνωστά, αν και εκεί υπήρχαν Γιαννακόπουλοι). Για τον Μιχαλαριά δεν ξέρω απολύτως τίποτα, πέραν του ότι έχει κρατήσει "σχετικά" όρθιο τον Ερασιτέχνη.<br>Συμφωνούμε όμως ότι "Βλέπουμε".<br>Μακάρι να συμβούν αυτά που λένε και υπόσχονται.
 

tommy

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 13, 2015
Messages
396
Θυμάμαι μια άλλη μεγάλη ομάδα που γκρέμισε το γήπεδο της και ακόμα περιμένει ... άλλες καταστάσεις άλλοι άνθρωποι αλλά μάλλον ίδια κατάληξη θα έχει στην Ελλάδα των μνημονίων ....
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,640
Στην συνάντηση που είχαν με τους υπουργούς οι Μπαλτάκος και Μιχαλαριάς συμφώνησαν ακριβώς αυτό, να μην αγγιχτεί ούτε πέτρα από τη Λεωφόρο μέχρι το νέο γήπεδο να κτιστεί και να γίνει η σέντρα του πρώτου αγώνα, προφανώς για να αποφευχθούν τα αίσχη που έγιναν με την Νέα Φιλαδέλφεια επί Τροχανά.<br><br>Επίσης συμφώνησαν πως με το που γκρεμιστεί η Λεωφόρος, θα εξακολουθήσει να υπάρχει στο σημείο κάποια μορφή ύπαρξης του συλλόγου, είτε μουσείο είτε κάποιο τμήμα ακαδημιών.<br><br>Γενικά το πλάνο ακούγεται ιδανικό, υπερβολικά ιδανικό η αλήθεια είναι. Ίσως οι δημοσκοπήσεις δεν είναι και τόσο θετικές για την κυβέρνηση.<br><br>Πολύ μικρό καλάθι.<br><br>ΥΓ. Και μόλις βγήκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Σπορ-ΦΜ και δήλωσε αντίθετος με το γήπεδο στο Γουδή. Άρα για να τσινάει ο ΔΓ, το όλο πρότζεκτ ΚΑΙ είναι 100% αληθινό ΚΑΙ είναι για καλό του συλλόγου.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>ΥΓ. Και μόλις βγήκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Σπορ-ΦΜ και δήλωσε αντίθετος με το γήπεδο στο Γουδή. Άρα για να τσινάει ο ΔΓ, το όλο πρότζεκτ ΚΑΙ είναι 100% αληθινό ΚΑΙ είναι για καλό του συλλόγου.<br></blockquote><br>Εφόσον "τσινάει" Ο ΔΓ λες ότι είναι για το καλό του συλλόγου? Δηλαδή ο ΔΓ δεν θέλει το καλό του συλλόγου γι&#039; αυτό και "τσινάει"?<br>Τι να πω... υπάρχει και αυτή η άποψη. Διαφωνώ με το σκεπτικό σου.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Εξαρτάται από το πως εννοείς το "σύλλογος" βασικά. Η στάση του π.χ απέναντι στο ποδόσφαιρο πιο πολύ δείχνει ότι τον ενδιαφέρει απλά να μην επανέλθει ο Πατέρας παρά να πάει μπροστά το τμήμα.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
<blockquote><br>Θυμάμαι μια άλλη μεγάλη ομάδα που γκρέμισε το γήπεδο της και ακόμα περιμένει ... άλλες καταστάσεις άλλοι άνθρωποι αλλά μάλλον ίδια κατάληξη θα έχει στην Ελλάδα των μνημονίων ....<br></blockquote><br>Για αυτόν ακριβώς τον λόγο την Λεωφόρο πρέπει να την παραδώσουμε την ίδια ημέρα που θα παίζουμε αγώνα στο νεο γήπεδο, σε κάθε άλλη περίπτωση θα καταλήξουμε να συντηρούμε το οακα όπως και η αεκ.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Το άλλο σύνθημα που κυριαρχουσε την περίοδο 97-98. Τωρα το θυμήθηκα. <br><br>"ΠΑΟ θρησκεία, ΠΑΟ λατρεία, με 90 χρονια ιστορία <br>ΠΑΝΑΘΑ παιξε για το λαό σου<br>ΠΑΝΑΘΑ φτιαξε ενα κλουβι δικο σου"<br><br>(Μετά ακολουθούσε το άλλο που εγραψα προηγουμένως. Ήταν η χρόνια που τους περισσοτερους αγωνες τους βλεπαμε απο το πανω διαζωμα στο ΟΑΚΑ για οποιον θυμαται, λογω των πολλών επεισοδίων)<br><br>20 χρονια μετα δεν έχει γίνει ουτε μισό βήμα για να γινει το γηπεδο. Προσωπικά συντασσομαι με το Νικόλα γι&#039; αυτο το θέμα. Καθολου καλάθι. Ακομα ομως κι αν σπασει κανας φουρνος τοτε πρεπει σιγουρα να ακολουθηθει η προταση του Steel_Havoc.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>Εξαρτάται από το πως εννοείς το "σύλλογος" βασικά. Η στάση του π.χ απέναντι στο ποδόσφαιρο πιο πολύ δείχνει ότι τον ενδιαφέρει απλά να μην επανέλθει ο Πατέρας παρά να πάει μπροστά το τμήμα.<br></blockquote><br>Και πως εννοείς φίλε rikimaru ότι θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό ο Πατέρας και ως προς τι, Μαρινάκης φάση? Δεν το πιστεύω.<br>Απλά νομίζω ότι έχουμε "θολώσει" όλοι οι φίλοι Παναθηναϊκοί και ψάχνουμε λύσεις, σαν των "απέναντι".<br><br>Σύλλογος για μένα είναι ένα.<br>Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλευ, χάντμπωλ, στοίβος κ.τ.λ.<br>Για το μπάσκετ καλά τα καταφέρνει ο ΔΓ για "χορηγός".<br>Στα ερασιτεχνικά αθλήματα δεν τα καταφέρνει καλά ο Μπαλτάκος, γιατί δεν έχουμε καλές κατατάξεις.<br>Στο ποδόσφαιρο, επειδή όλοι μας αλλιώς ονειρευόμαστε τον Παναθηναϊκό, χρειάζονται περισσότεροι "χορηγοί". Ο Αλαφούζος και οι διασυνδέσεις του, καθώς φαίνεται δεν κάνουν, αλλά μας κρατάει όρθιους. Κάτι είναι και αυτό.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Ο Πατέρας δεν είναι να έρθει, ήταν στον Παναθηναϊκό. Το τι υπήρχε πριν το Πατέρα και πως επί Πατέρα έπεσε η παράγκα και παίχτηκε ένα στοιχειώδες 50-50 που οι άλλοι φτάσαν να βγαίνουν 5οι το είδαμε. Όπως είδαμε και πως τελείωσε η πολυμετοχικότητα και από ποιους υπονομεύτηκε. Το πρόβλημα προφανώς και είναι άλλο και όχι η "φάση" που λες.<br><br><blockquote>Για το μπάσκετ καλά τα καταφέρνει ο ΔΓ για "χορηγός".<br>Στα ερασιτεχνικά αθλήματα δεν τα καταφέρνει καλά ο Μπαλτάκος, γιατί δεν έχουμε καλές κατατάξεις.</blockquote><br><br>Κολλάει και με τα παραπάνω αυτό που θα πω τώρα. Ο Μπαλτάκος όπως και η 13 που ανέλαβε τον ερασιτέχνη τα τελευταία χρόνια παρέλαβαν έναν οργανισμό με πάρα πολλά προβλήματα. Από που τον παρέλαβαν νομίζω το ξέρουμε, δεν χρειάζεται να κρύβουμε τα προφανή. Μπορεί το μπάσκετ να είναι η μεγαλύτερη ομάδα ανεξαρτήτως αθλήματος που έχει βγει στην Ελλάδα αλλά στον ερασιτέχνη είχαν γίνει τραγικά πράγματα. Τα οποία τραγικά δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα λεφτά που πέφταν ή όχι αλλά με το συνολικό μοντέλο διοίκησης. Μέσα σε όλα αυτά όταν ο Σταθοκωστόπουλος είχε αναλάβει το βόλλευ (που σαν μπάτζετ είναι ίσως όσο όλα τα υπόλοιπα τμήματα μαζί) και είχε παικταράδες (άσχετα αν οι τίτλοι που πήρε τελικά ήταν λίγοι) ο Θανάσης έβγαινε και παραπονιόταν για τον Βλάσση που παντρεύει την κόρη του και δεν βοηθάει. Όταν αποχώρησε ο Βλάσης είχαμε βαρύγδουπες δηλώσεις για ομάδα που θα κυριαρχήσει και στην Ευρώπη και τελικά φτάσαμε να πέσουμε κατηγορία. Το γιατί οι απέναντι συνολικά βρέθηκαν να κυριαρχούν με ευκολία είναι συνδιασμός πολλών παραγόντων που λίγο πολύ αν παρακολουθείς τον καταλαβαίνεις εύκολα. Ναι υπήρχαν χρέη και τεράστιες τρύπες αλλά περιπτώσεις σαν τον (Δηλωμένο Παναθηναϊκό κίολας με "πώληση" οπαδιλικίου) Ντονά που απειλούσε με προσφυγές για να μην μας αφήσει να παίξουμε στο πρωτάθλημα (που σημείωση άμα πέφταμε Α2 δεν θα έπαιρνε κανείς τίποτα γιατί απλά θα έκλεινε το μαγαζί) απέναντι δεν θα γινόταν ποτές όπως και φυσικά δεν έγιναν.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>Ο Πατέρας δεν είναι να έρθει, ήταν στον Παναθηναϊκό.<br></blockquote><br>Ναι, το γνωρίζω. Να επανέλθει εννοούσα.<br><blockquote><br>Το τι υπήρχε πριν το Πατέρα και πως επί Πατέρα έπεσε η παράγκα και παίχτηκε ένα στοιχειώδες 50-50 που οι άλλοι φτάσαν να βγαίνουν 5οι το είδαμε. Όπως είδαμε και πως τελείωσε η πολυμετοχικότητα και από ποιους υπονομεύτηκε. Το πρόβλημα προφανώς και είναι άλλο και όχι η "φάση" που λες.<br></blockquote><br><br>Προσωπικά πιστεύω και δεν υπάρχει φυσικά λόγος να συμφωνήσεις μαζί μου, πως το 50-50 ήρθε επειδή υπήρχε "αλλαγής φρουράς" της παράγκας. Από τον κόκκαλη στον μαρινάκη.<br>Όχι επειδή ανέλαβε ο Πατέρας τον Παναθηναικό. Ναι, λόγω Πατέρα είδαμε τον Ζιλμπέρτο και Σισέ στα πράσινα, αλλά όχι ότι "έριξε και την παράγκα".<br>Αν δεν πέσει η παράγκα γενικά, μην περιμένουμε να δούμε ποδόσφαιρο στον τόπο μας.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,532
Για το κάζο του Ολυμπιακού κανείς? Τραγελαφικό να τρως 4 με 10 παίχτες. Αλλά άμα ο φαταούλ σε έχει καταντήσει σούπερ μάρκετ τι περιμένεις...Αυτή η αντιμετώπιση πάντως όλων των ομάδων προς το europa league λες και το έχουμε πάρει άπειρες φορές είναι για πολλές μούντζες γενικότερα
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Τι "βλέπετε" εδώ?<br><br><u>Προημιτελικά, Uefa Champions League</u><br>Ατλέτικο Μαδρίτης - Λέστερ<br>Ντόρτμουντ - Μονακό<br>Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης<br>Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα<br><br><br><u>Προημιτελικά, Uefa Europa League</u><br>Άντερλεχτ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ<br>Θέλτα - Γκενκ <br> Άγιαξ - Σάλκε <br>Λυόν - Μπεσίκτας
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ατλετικο, μονακο, μπαγερν, μπαρτσα.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Λεστερ, Ντορτμουντ, Ρεαλ, Γιεβεντους<br><br>Λεστερ-Γιουβε<br>Ντορμουντ-Ρεαλ<br><br>Ρεαλ-Γιουβε<br><br>ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ!!
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,532
Προημιτελικά, Uefa Champions League<br>Ατλέτικο Μαδρίτης<br>Ντόρτμουντ<br>Μπάγερν Μονάχου<br>Μπαρτσελόνα<br><br><br>Προημιτελικά, Uefa Europa League<br>Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ<br>Θέλτα<br>Άγιαξ<br>Λυόν<br><br>To πιο λογικό για μένα είναι να πάρουν το κύπελλο οι Μπάγερν και Μάντσεστερ Γ. Εύχομαι Ντόρμουντ ή Ατλέτικο να κάνουν την έκπληξη που τους υποστηρίζω στην Ευρώπη. Ρε τη Θέλτα που έφτασε όμως που της κάναμε πλάκα εκεί μεσα...
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Eιδικά η Μάντσεστερ το τρόπαιο οφείλει να το πάρει αλλιώς είναι για κλωτσιές, αν δεν κάνω λάθος είναι και το μόνο που της λείπει.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>Eιδικά η Μάντσεστερ το τρόπαιο οφείλει να το πάρει αλλιώς είναι για κλωτσιές, αν δεν κάνω λάθος είναι και το μόνο που της λείπει.<br></blockquote><br>και εγώ πιστεύω πως "οφείλει" να το πάρει η Μάντσεστερ, αλλά το γαλλικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο συλλόγων ανεβαίνει πολύ τα τελευταία χρόνια...
 
Top Bottom