What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

Bathory

Lich
Joined
Dec 5, 2012
Messages
5,261

Admiral

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
5,384
Διαβάστε λίγο νικολακό ρε να μορφωθείτε.
Είναι σίγουρος ότι τον συμφέρει η χρήση των ευρωπαϊκών πορειών ως κριτήριο;
 

Hank Chinnaski

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 22, 2020
Messages
257
Διαβάστε λίγο νικολακό ρε να μορφωθείτε.
7 ολόκληρα λεπτά προσπαθώ να κρατηθώ και να μην απαντήσω.
 

Admiral

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
5,384
τλκ δεν μας είπατε. η πιο αδικημένη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο ολυμπιακός?
Ξεκάθαρα. Αν δεν τον πολεμούσε το σύστημα θα είχε πάρει τα πρωταθλήματα μετά το 1996 διπλά, σαν το τάβλι. Αφού ξεκινούσε κάθε χρονιά με πιασμένη τη μάνα.
 

rvnistelrooy

Gelatinous Cube
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΙΚΟΣ
Joined
Nov 8, 2018
Messages
63
Σε πανικό βλέπω το φορουμ μετά απο συζητήσεις σχετικά με τα σκάνδαλα του παοκ. Άλλοι ειρωνεύονται άλλοι αλλάζουν θέμα άλλοι το ρίξανε στην πλακίτσα. Περιττό να αναφέρω ότι ολοι οι αντι ολυμπιακοί ενωμένοι για πολλοστή φορά στην ελλάδα άλλωστε υπάρχουν ολυμπιακοί κ αντι ολυμπιακοί οι άλλες ομάδες είναι το ίδιο. Όλο αυτό μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω.
Να αναφέρω απλά οτι είμαστε ακόμα στην αρχή του μεγαλύτερου σκανδάλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα καλύτερα τώρα έρχονται. Θα ψάχνετε τρύπα για να κρυφτείτε.

Πάμε όμως λίγο να δουμε πως ξεκίνησε όλο αυτό. Πέρυσι τέτοιο καιρό περίπου πριν βγουν ολα αυτά στην επιφάνεια, στα μουλωχτά ο πρόεδρος της ΕΠΟ (και "δικός μας" κατα τον χαλίφη ιβαν) προσπάθησε με με αλλαγή στους κανονισμούς να νομιμοποιήσει ουσιαστικά την πολυιδιοκτησία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επειδή φυσικά κάτι τέτοιο αποτελεί ξεφτίλα για κάθε πρωτάθλημα, με παρέμβαση του αυγενάκη τότε πάγωσε όλο αυτό και τελικά δεν έγινε το χατήρι του χαλίφη.
Φυσικά όλο αυτό, δηλαδή ενας πρόεδρος της ΕΠΟ που στηρίζει παοκ, να θέλει να περάσει κάτι τέτοιο μόνο τυχαίο δεν ήταν με αποτέλεσμα να καρφωθούνε μόνοι τους. Στην πορεία βέβαια η ίδια κυβέρνηση που στην αρχή καταδίκαζε την πολυιδιοκτησία οταν το σκάνδαλο βγήκε στην επιφάνεια και οι δυο ομάδες παοκ και ξάνθη πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη με φωτογραφική τροπολογία σώζει και τις δυο απο τον υποβιβασμό. Την μαύρη κυλίδα βέβαια που θα κουβαλάνε για πάντα στην ιστορία τους αλλα και την συνείδηση της φίλαθλης γνώμης που εχει σχηματιστεί για τις 2 αυτές ομάδες δεν μπορεί να την αλλάξει καμία κυβέρνηση, κανένας πρόεδρος της ΕΠΟ.

 

Sephir

Iga Clan
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,642
rvnistelrooy said:
Σε πανικό βλέπω το φορουμ μετά απο συζητήσεις σχετικά με τα σκάνδαλα του παοκ. Άλλοι ειρωνεύονται άλλοι αλλάζουν θέμα άλλοι το ρίξανε στην πλακίτσα.
Πραγματικά, έχεις την εντύπωση ότι υφίσταται... "πανικός" στο forum, από τα "αδιάσειστα" στοιχεία που παραθέτεις; Κάτσε να δεις πως τους λένε αυτούς... α ναι, αιθεροβάμονες.
 

Mogrey665

Death Knight
Joined
Feb 23, 2013
Messages
3,126
είμαι σε πανικο. Που να ήμουν και μπαογκ. Το να μπει κουίζ τι ομάδα δηλώνω είναι σα να κλέβεις εκκλησία βέβαια αλλά το άκουσα και αυτό σε πανικο κύριοι.


 
Last edited:

Elric

Umber Hulk
Joined
Dec 16, 2012
Messages
929
Η ΦΕΤΙΝΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΤΡΙΠΛ ΚΡΑΟΥΝ.

ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

ΜΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΥΛΕΣ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕ 40.000 ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ.

ΠΑΥΛΑ ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
 

kara

Lich
Joined
Dec 15, 2012
Messages
5,718
Να συνεχίσει να ποστάρει ναι ο rvnistelrooy, νιώθω πιο πολύ Ολυμπιακός με αυτά που παραθέτει. Όμως έχει κερδίσει ωραίο badge και δε το φοράει. Κρίμα είναι.
 

rvnistelrooy

Gelatinous Cube
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΙΚΟΣ
Joined
Nov 8, 2018
Messages
63
Χθες επίσης είχαμε και την ψηφοφορία των ομάδων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Η πλάκα είναι οτι ακόμα και ο παοκ ψήφισε υπερ να υπάρχει κεντρική διαχείριση. Ο παοκ που πριν λίγους μήνες την εγκατέλειψε λέγοντας οτι με το παοκ τιβι η ομάδα θα βγάλει πολλά εκατομμύρια ευρώ. Η πραγματικότητα βέβαια ήταν διαφορετική. Ο υγιείς κόσμος του παοκ βλέποντας τα σκάνδαλα που είναι μπλεγμένη η ομάδα τους, την έλλειψη ποδοσφαιρικής ποιότητας, κακές μεταγραφές κτλ γύρισε την πλάτη σε αυτό το εγχείρημα. Ο σαββιδης με τις κινήσεις του στον παοκ έκανε τον κόσμο να απομακρυνθεί απο την ομάδα γενικά.

 

rvnistelrooy

Gelatinous Cube
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΙΚΟΣ
Joined
Nov 8, 2018
Messages
63
Πως μπορεί να υπάρχει κεντρική διαχείριση με ομάδες με ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς; :unsure:
 
Top Bottom