By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Βλέποντας πάντως αυτό το μίζερο θλιβερό κατάντημα των τελευταίων σελίδων στο παρών θρεντ αντιλαμβάνομαι το καλο που κάνει ο οσφπ, δίνει έναν τρόπο σε ανθρώπινα μηδενικά να την "πουν" στον άλλο λέγοντας του όσα έχουμε μόνοι μας έχετε όλοι σας και τα συναφή, απλά πράγματα που ακόμα και ο ποιο νοητικά στερημένος μπορεί να χρησιμοποιήσει για να πάρει αξία, από αυτή την άποψη το σωματείο του ολυμπιακού παράγει κοινωνικό έργο και εγώ φυσικά (όπως και όλοι μας νομίζω) αρνούμαι να το εμποδίσω.
Κάποια στιγμή βέβαια ολοι αυτοί θα χρειαστεί να απαντήσουν σοβαρά και υπεύθυνα κάτι που δεν μπορεί να γίνει όπως φάνηκε και όλο αυτό θα οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις που και πάλι δεν έχουν σημασία για τους συγκεκριμένους (προσοχή συγκεκριμένους λέω δεν εννοώ όλους τους φίλους του μαριν... ε ολυμπιακού, μην μου την πέσετε και έχουμε δεύτερο γύρο, οχι οτι με χαλάει αλλά ο North-party pooper- lander διαφωνεί με αυτά) μιας και αδυνατούν να το καταλάβουν.
Νταξ αυτό έπρεπε να το ποσταρω όταν μετρούσαν τα πρωταθλήματα κάθε ομάδων και δουλεύαμε τον ρουντ. Ευρωπαϊκή esport κουπα ο Άρης![]()
συμφωνα με ερευνα που εγινε στην ψυτταλεια και αφορουσε την περιοδο της καραντινας, η ημερησια καταναλωση κοκαινης των αθηνετζων εφτασε τα 800 γρ αυξηση 67% σε σχεση με το '19 μεταξυ αλλων ναρκωτικων
θελω να πω οτι μεχρι να εκδικαστει η υποθεση του νουρ1 θα χουν/εχουν ερθει εκατονταδες σαν αυτο.![]()
Μεγάλη αύξηση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών στη καραντίνα - The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση
Το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυττάλειας, ανέφερε τεράστια αύξηση της κατανάλωσης ναρκωτικών ουσιών κατά την περίοδο της καραντίνας στην Αθήνα. Η ανάλυση των αστικών αποβλήτων έδειξε ότι αυξήθηκε η χρήση ναρκωτικών…...thepressproject.gr