What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,645
"Σκουντιέται ο ΠΑΟ" = παίρνει επιτέλους ό,τι δικαιούται με βάση το VAR. Οι διαιτητές ελέγχουν και ξαναελέγχουν την κάθε φάση πλέον, δεν ζούμε εποχές που ο κάθε χασάπης έδινε ό,τι του κατέβαινε. Αν είναι πέναλτι, το βλέπουν 5 διαιτητές και το σφυρίζουν.

Αυτό που πήραμε σήμερα το έδωσε αρχικά επιθετικό φάουλ (!) αλλά τον φώναξε στο βαρ ο 4ος (ο Σιδηρόπουλος!!) να το ξαναδεί επειδή ο Αϊτόρ εδέχθη κλωτσιά αφού πρώτα τσίμπησε τη μπάλα. Τι να κάνουμε.

ΥΓ. Ως δια μαγείας μετά το 1-0 σταμάτησαν και οι καθυστερήσεις και οι τραυματισμοί των παικτών του Αστέρα. Μαγεία.

ΥΓ1. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα ΠΑΡΑ πολύ δρόμο. Η ΑΕΚ είναι σοβαρότατος διεκδικητής του τίτλου, και ο ολυμπιακος θα ανέβει ΣΙΓΟΥΡΑ μέτα τη διακοπή για το μουντιάλ. Πάοκ-Άρης είναι σε ελεύθερη πτώση.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Διαφωνώ βέβαια, κανένα πέναλτι. Αλλά ποιός νοιάζεται για φέτος, έχουμε πρωταθλητή. Συμφωνώ όμως με τις καθυστερήσεις, έχουν γίνει μάστιγα από χρόνια. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε τέτοια, γι’ αυτό και ισοφαρίστηκε (και παραλίγο να χάσει). Μακάρι να εγκριθεί αυτό που είχα διαβάσει μέσα στο καλοκαίρι, για έναν πειραματικό αγώνα που είχε γίνει με δύο 30λεπτα, με το χρόνο να μετράει αντίστροφα και να σταματάει στις διακοπές. Αλλά αυτό θα απαιτούσε οργάνωση μπάσκετ.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Εδώ Ρόδο που και που βλέπω καμιά μπάλα με παιδιά που ασχολούνται. Κανένα πέναλτι για τον ΠΑΟ και τιμητικό το 0-2 στο Άρης-αεκ. Η ΑΕΚ μπορούσε άνετα να βάλει μια 5αρα. Ο Καρυπίδης είτε δεν ξέρει τι μαλακίες κάνει (που μεταξύ μας μπάλα δεν ξέρει από έγκυρες πηγές) είτε δουλεύει κόσμο. Πληρέστερο ρόστερ χτυπάει πρωτάθλημα και δεν έχει κέντρο και άμυνα. Δεν του έκανε ο Μπούργος και το θυμήθηκε αρχές του πρωταθλήματος και βλέπω να φεύγει νύχτα και ο Άγγλος σαν αποτυχημένος επειδή ο παλέτας την έχει δει λίγο από όλα.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,366
Διαφωνώ βέβαια, κανένα πέναλτι. Αλλά ποιός νοιάζεται για φέτος, έχουμε πρωταθλητή.

Εδώ Ρόδο που και που βλέπω καμιά μπάλα με παιδιά που ασχολούνται. Κανένα πέναλτι για τον ΠΑΟ και τιμητικό το 0-2 στο Άρης-αεκ.

Επειδή στο ματς με την ΑΕΚ έγραψα ότι κατά τη γνώμη μου η ΑΕΚ αδικήθηκε και ότι τουλάχιστον το ένα από τα δύο πέναλτι δεν έπρεπε να καταλογιστεί, ελπίζω ότι δεν θα θεωρηθεί οπαδική τοποθέτηση να πω ότι δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το επιχείρημα που στηρίζει το "κανένα πέναλτι". Με παρόμοια παράβαση (αμυντικός που πάει να διώξει και ο επιθετικός τον προλαβαίνει) πέρυσι ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Τρίπολη εντός έδρας. Όταν υπάρχει βαθμός υποκειμενικότητας στο σφύριγμα (π.χ. μια επαφή που είναι ελαφριά και μπορεί εύκολα να μην θεωρηθεί ανατροπή) δέχομαι και σέβομαι την οποία αντίθετη άποψη αλλά στη συγκεκριμένη φάση δεν βλέπω τίποτα το αμφιλεγόμενο. Τι βλέπετε εσείς και το θεωρείτε ανύπαρκτο; Θα ήθελα μια σύντομη εξήγηση.

Από εκεί και πέρα τα περί σιγούρου/προκαθορισμένου πρωταθλητή είναι καφενειακά. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε την παρασκηνιακή δύναμη, ούτε τους δορυφόρους, ούτε την αγωνιστική ισχύ ώστε να θεωρείται σίγουρος πρωταθλητής. Καμία αντίρρηση ότι η ΝΔ θα ήθελε (βλακωδώς βεβαίως) να έχει τους Παναθηναϊκούς χαρούμενους για τις εκλογές αλλά η κυβέρνηση δεν έχει τον έλεγχο της διαιτησίας. Συν τοις άλλοις ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε εύκολα να γκελάρει σε αρκετά από τα παιχνίδια του και αγωνιστικά η ΑΕΚ τώρα που ο Αλμέιδα κατέληξε στο κατάλληλο γι' αυτόν σχήμα είναι ξεκάθαρα διεκδικήτρια του τίτλου. Καμία ομάδα δεν έχει τα αγωνιστικά ή εξωαγωνιστικά εχέγγυα ώστε να θεωρείται σίγουρη πρωταθλήτρια.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,645
Είναι πάντως πολύ ενδιαφέρον κοινωνιολογικά το πόσο πολύ έχει περάσει στο DNA της χώρας τα τελευταία 25 χρόνια πως... ο Παναθηναϊκός πρέπει by default να αδικείται για να υπάρχει κανονικότητα στο σύμπαν.

Παίρνει πέναλτι ο ολυμπιακός, "ε νταξ ολυμπιακός είναι τι να κάνουμε, θα πάρει πέναλτι". Παίρνει πέναλτι η αεκ, ο παοκ, ο άρης κτλ, "νταξ μες στο παιχνίδι και τα πέναλτι". Παίρνει πέναλτι ο Παναθηναϊκός, and everyone's losing their minds. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, τον Παναθηναϊκό τον έχουμε συνηθίσει να αδικείται και μετά σκούζει για τη διαιτησία, αυτό είναι το "κανονικό". Υπάρχει μια ανωμαλία στο χωροχρονικό συνεχές πλέον.

Και αυτή ακριβώς η κατάσταση είναι που ωθούσε τον κάθε ξυλοκόπο να βαράει στο ψαχνό τόσα χρόνια στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Μπαίνει ο Χ παίκτης του Παναθηναϊκού στην περιοχή, ο αμυντικός θα πάει με φουλ δύναμη στην επαφή επειδή "έλα μωρέ νταξ, αφού δεν θα το δώσει, Παναθηναϊκός είναι", και έτσι γινόταν. Πλέον όμως με το VAR, αυτά σφυρίζονται. Και δεν μπορεί να το καταλάβει κανένας αμυντικός ώστε να προσέχει περισσότερο στην περιοχή.

ΥΓ. Ο προπονητής του Αστέρα είπε στις δηλώσεις του πως "ε νταξ τον βρίσκει λίγο στο πόδι, δεν είναι πέναλτι". Όπως λέμε "λίγο έγκυος".
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,542
δεν εχω καμμια δυσκολια να παραδεχτω οτι η αεκ παιζει το πιο ελκυστικο ποδοσφαιρο αυτη την στιγμη και συνδυαζει εδω και 3 αγωνιστικες ουσια και θεαμα. η ομαδα μου δυστυχως θα ξεφουσκωσει,
1. γιατι βασιζεται μονο στην συνοχη και την υπομονη/καλη ψυχολογια το παιχνιδι της χωρις το στοιχειο της εκπληξης και της φαντασιας/θεαματος
2. δεν παραγει πολλες ευκαιριες (απορροια του πρωτου) και
3. δεν εχει αριθμητικα ροστερ που θ αντεξει ολοκληρη χρονιά.

βεβαια ο ιβαν εχει αστρο κι ο αιτορ βρισκεται σε απιστευτο φεγγαρι. χωρις αυτον οι 3 ομαδες θα ειχαν πανω κατω τους ιδιους βαθμους.
εννοειται οτι το πεναλτι ηταν, τυπικα και με τον νομο. κατι αδιανοητα που διαβαζω σημερα (σιγουρα "επισημη" γραμμη των κυκλων της αεκ, γιατι το εχω διαβασει υποπτα πολλες φορες...) οτι ξερωγω ο επιθετικος ηταν πισω απ τον αμυντικο ειναι για γελια. ειναι απλο το ποδοσφαιρο. προλαβαινει και την τσιμπαει ο αιτορ, βρισκει ποδι ο αμυντικος, οποτε υπαρχει παραβαση. τελος.
επισης εννοειται οτι δεν μ αρεσει να κερδιζω με τετοια πεναλτι γιατι ειμαι περιεργο τρενο. ναι ξερω: "οι αλλοι τοσα χρονια μπλα μπλα κι εμεις περσι στην τουμπα και με τον αστερα μπλα μπλα" κλπ. ναι, δικιο εχετε. ωστοσο δεν αλλαζω γνωμη. ας βαζαμε αλλο ενα τουλαχιστον, τοσες φορες ειδικα στο τελος βγηκαμε τετ α τετ.

ο ιβαν θα πληρωσει το ηλιθιο βιτσιο του με τις μεταγραφες, να μην γεμιζει το ροστερ και να κανει οικονομια στον τουιτη. και την ατολμια του, νομιζω, να μην μεταβαλλει στο ελαχιστο το συστημα του και να μην αλλαζει ευκολα τα προσωπα της ενδεκαδας. επισης δεν βλεπω να προωθει καθολου τους νεους. ο τροπος που προφανως εδωσε εγκριση να φυγει ο αλεξανδροπουλος ηταν σοκαριστικος. κι η αντιμετωπιση βαγιαννιδη, μπιλαλ και του πουλεν μου του ηλιαδη, που εβγαλε ματια στα καλοκαιρινα φιλικα ειναι απαραδεκτη.

το ποδοσφαιρο ειναι σκληρο και αδικο πολλες φορες αθλημα (ειδικα το ελληνικο ποδοσφαιρο). και δυστυχως τα θαυματα δεν κρατανε για παντα. μας εχει κατσει ενα πολυ καλο σερι, αλλά ξερετε ολοι την παροιμια με τις πορδες και τα αυγα. ο οσφπ θα περασει την κριση του με μια σειρα απο "επαγγελματικες" κυριολεκτικα νικες (σοπφλιξ) οπως ειδαμε και χτες, κι η αεκ θα συνεχισει δυνατα. να με συγχωρεσουν οι φιλοι ολυμπιακοι, αλλά αν δεν το παρει ο Παναθηναικος, θελω απλως να το χασει ο οσφπ. η αεκ ειναι μια καλη λυση, θα χαρει κι ο μπαμπας μου.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,542
τιποτα. θεωριες συνωμοσιας μου.
σου χω εμπιστοσυνη χρονο. δες τα χαιλαιτς και μετα γραψε την αποψη σου. ειδικα το δευτερο ημιχρονο ητο μαγεία.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,645
Ο Τάσος ο Νικολογιάννης θέτει τα πράγματα στη σωστή τους βάση:

310487080_1187397231814985_7331911139952472264_n.png


309871229_1391675011238313_5410372050255210072_n.png


311263392_919189562389788_2353100427522395431_n.png
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Καλά λες Admiral, ξέχασα τον αγώνα με την ΑΕΚ! Όχι πρωταθλητής απ' την 7η αγωνιστική, αλλά απ' την 4η! Το πρώτο πέναλτυ είναι "να κατευθύνω την μπάλα απ' το 1 μέτρο στο χέρι του αντιπάλου που έχει γυρισμένη πλάτη, μήπως και ο διαιτητής δώσει πέναλτυ!". Δεν το είχα ξαναδεί, πραγματικά.
Και το δεύτερο δεν θα δινόταν παράβαση (φάουλ) ούτε στο μπάσκετ (που βέβαια φημίζεται ως πιο "ευαίσθητο" σε θέματα φάουλ από σκούντηγμα). Ήταν σαν το πέναλτυ που ζήτησε ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις με τον ΠΑΟ, που ΦΥΣΙΚΑ σε καμία περίπτωση δεν ήταν. Μην κοροϊδευόμαστε. Ίδια "δύναμη" επαφής ήταν.
Με 5 πέναλτυ σε 7 αγώνες η οποιαδήποτε ομάδα θα ήταν ψηλά στο πρωτάθλημά της, ανεξαρτήτως χώρας.
Δεν θέτω θέμα συγκεκριμένων διαιτητών, ούτε κάποιας "παράγκας", ούτε και κάποιας κυβέρνησης. Είναι η συνολική μου αίσθηση που καταλαβαίνω ότι υπάρχει. Που ξεκίνησε απ' το περσινό πέναλτυ στον τελικό. Πράγματι πάντως αυτή τη στιγμή καλύτερη ομάδα είναι η ΑΕΚ.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,527
Καλά λες Admiral, ξέχασα τον αγώνα με την ΑΕΚ! Όχι πρωταθλητής απ' την 7η αγωνιστική, αλλά απ' την 4η! Το πρώτο πέναλτυ είναι "να κατευθύνω την μπάλα απ' το 1 μέτρο στο χέρι του αντιπάλου που έχει γυρισμένη πλάτη, μήπως και ο διαιτητής δώσει πέναλτυ!".
Χωρίς καμία διάθεση παρεξήγησης, η αντίδραση του αμυντικού της ΑΕΚ στη φάση αυτή δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Ήταν εμφανής η προσπάθειά του να πάρει επιθετικό φάουλ, εκεί που δεν υπήρχε.

Πάνω στη φούρια του να το καταφέρει, άρχισε να διαμαρτύρεται, ενώ έπεφτε ανάποδα προς τη μεριά του επιτιθέμενου (δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί κάποιον να θέλει να πέσει από σπρώξιμο, αλλά τελικά να πέφτει σαν να ήταν τράβηγμα) και άπλωσε χεράκια εκεί που δε χρειαζόταν. Κατά συνέπεια έπεσε η μπάλα πάνω στα χέρια του, διακόπτωντας την πορεία της. Νομίζω δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του πέναλτι, ιδίως όταν υπήρχε και η σχετική υπόδειξη από VAR.
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,826
Χωρίς να θέλω να πάρω πλευρά, πιστεύω ότι όταν έχεις var , πολύ δύσκολα να δωθεί μουφα πέναλτυ ή να μην δωθεί σωστό. Και για τον Παναθηναϊκό, η "πρωτόδικη" απόφαση στα τελευταία ήταν εναντίον του( 2 πέναλτυ ΠΑΟΚ, πέναλτι Αστέρας). Το var τις διόρθωσε, κάτι που δίνει στα μάτια μου μεγαλύτερη αξιοπιστία στην απόφαση.
Επίσης, οι τηλεδιαιτητες(ακόμα και ο Κάκος του open) συμφώνησαν με το var
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
ακόμα και ο Κάκος του open
Μιλάμε για τον τύπο που σε ξεκάθαρο φάουλ υπέρ το Άρη σε ένα παιχνίδι (με ΠΑΟΚ παίζει να ηταν η με ΑΕΚ) είδε ότι ο παίχτης του Άρη έκανε επιθετικό φάουλ.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,256
Αν θυμόμαστε το ίδιο,η ερμηνεία του ήταν για Όσκαρ
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,826
Μιλάμε για τον τύπο που σε ξεκάθαρο φάουλ υπέρ το Άρη σε ένα παιχνίδι (με ΠΑΟΚ παίζει να ηταν η με ΑΕΚ) είδε ότι ο παίχτης του Άρη έκανε επιθετικό φάουλ.
Μα ακριβώς αφού είναι κατά του ΠΑΟΚ η ερμηνείες του (για τις φάσεις με τον ΠΑΟ λέω), είναι ακόμα πιο αξιόπιστες
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,366
Δεν θέτω θέμα συγκεκριμένων διαιτητών, ούτε κάποιας "παράγκας", ούτε και κάποιας κυβέρνησης. Είναι η συνολική μου αίσθηση που καταλαβαίνω ότι υπάρχει. Που ξεκίνησε απ' το περσινό πέναλτυ στον τελικό.

Από πού όμως πηγάζει αυτή η αίσθηση; Αυτό θα ήταν το ενδιαφέρον να εξετάσουμε. Παρατηρώντας τα χρόνια του VAR τον μέσο οπαδό ( ή δημοσιογράφο-οπαδό, το ίδιο είναι) τείνω προς το συμπέρασμα ότι η αίσθηση εύνοιας και αδικίας έχει πολύ λίγη σχέση με την αξιολόγηση μιας φάσης και πολύ μεγαλύτερη με το τι θέλουμε εμείς να σφυρίξει ο διαιτητής.

Το τσίρκο που στήθηκε μετά τον τελικό κυπέλλου είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα. Για μένα δεν έχει σημασία τι πιστεύει ο καθένας μας για τη φάση που τελικά τον έκρινε. Αξιολογώντας την, πρόκειται για μία πολύ δύσκολη και οριακή φάση που δύο κορυφαίοι ευρωπαίοι διαιτητές (ο Λαόθ και το VAR) προσπαθούσαν να βγάλουν άκρη για δέκα λεπτά κοιτώντας ένα σωρό κάμερες και γωνίες. Ο Λαόθ ακόμα και πηγαίνοντας προς την περιοχή ήταν ολοφάνερο ότι αμφιταλαντεύονταν για το τι έπρεπε να σφυρίξει.

Όταν λοιπόν μια περίπτωση που αντικειμενικά περιγράφεται ως "ο διαιτητής που πέρυσι σφύριξε τον τελικό του CL χρειάστηκε δέκα λεπτά στο βίντεο μαζί με τον VAR για να καταλήξει σε μια εντελώς οριακή απόφαση και ότι κι αν αποφάσιζε η άλλη ομάδα θα διαμαρτυρόταν" γίνεται "ο στημένος Λαόθ ήρθε να δώσει το κύπελλο στον ΠΑΟ" τότε η αίσθηση που έχει ο κάθε οπαδός έχει πολύ μικρή αξία. Και αυτό διότι δεν διαμορφώνεται από την λογική αλλά από το συναίσθημα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,645
Άσχετο σχόλιο από άτομο που ήταν χθες στη Λεωφόρο:

Δεν ξέρω αν κάποιος από εδώ καθόταν προς την 9, αλλά έγινε εκεί μπροστά ένα σκηνικό ανεπανάληπτο...
Λίγο πριν το ημίχρονο, πέφτει παίκτης της τρίπολης κάτω για 459598542η φορά, προσποιούμενος τον τραυματία. Μετά από 2-3 λεπτά έχουν μπει οι γιατροί μέσα και τον παίρνουν, αυτός περπατάει σα σακατεμένος προς τη γραμμή του άουτ για να βγει. Το πρόβλημα είναι ότι προσποιήθηκε τόσο καλά, που τον πίστεψε και ο μεταξάς, που ενόσω έβγαινε έξω κουτσαίνοντας, βάζει άλλο παίκτη στη θέση του.
Ξαφνικά ο τραυματίας το καταλαβαίνει ότι έφαγε αλλαγή, ξαφνικά γίνεται καλά και αρχίζει να χοροπηδάει στον προπονητή του και να κουνάει χέρια πόδια για να τον δει και να μην τον βγάλει...έλα όμως που ο αντικαταστάτης είχε μπει μέσα, οπότε αρχίζει τα μπινελίκια προς τον μεταξά.
Ο κόσμος στην 9 οι μισοί γελάγαμε και οι άλλοι μισοί είχαν ανέβει πάνω στη φυσούνα και τον έβριζαν.
Δεν ξέρω αν το έπιασε κάποια κάμερα.
 

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,539
Είναι πάντως πολύ ενδιαφέρον κοινωνιολογικά το πόσο πολύ έχει περάσει στο DNA της χώρας τα τελευταία 25 χρόνια πως... ο Παναθηναϊκός πρέπει by default να αδικείται για να υπάρχει κανονικότητα στο σύμπαν.

Παίρνει πέναλτι ο ολυμπιακός, "ε νταξ ολυμπιακός είναι τι να κάνουμε, θα πάρει πέναλτι". Παίρνει πέναλτι η αεκ, ο παοκ, ο άρης κτλ, "νταξ μες στο παιχνίδι και τα πέναλτι". Παίρνει πέναλτι ο Παναθηναϊκός, and everyone's losing their minds. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, τον Παναθηναϊκό τον έχουμε συνηθίσει να αδικείται και μετά σκούζει για τη διαιτησία, αυτό είναι το "κανονικό". Υπάρχει μια ανωμαλία στο χωροχρονικό συνεχές πλέον.

Και αυτή ακριβώς η κατάσταση είναι που ωθούσε τον κάθε ξυλοκόπο να βαράει στο ψαχνό τόσα χρόνια στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Μπαίνει ο Χ παίκτης του Παναθηναϊκού στην περιοχή, ο αμυντικός θα πάει με φουλ δύναμη στην επαφή επειδή "έλα μωρέ νταξ, αφού δεν θα το δώσει, Παναθηναϊκός είναι", και έτσι γινόταν. Πλέον όμως με το VAR, αυτά σφυρίζονται. Και δεν μπορεί να το καταλάβει κανένας αμυντικός ώστε να προσέχει περισσότερο στην περιοχή.

ΥΓ. Ο προπονητής του Αστέρα είπε στις δηλώσεις του πως "ε νταξ τον βρίσκει λίγο στο πόδι, δεν είναι πέναλτι". Όπως λέμε "λίγο έγκυος".
Κάποτε πριν πάρα πολλά χρόνια, είχε νικήσει ο Ολυμπιακός τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 1-0, με πέναλτι στο 1ο λεπτό, τότε την εποχή που σας έφταιγαν όλα, και στην συνέντευξη μετά είχε πει ο προπονητής του ΟΦΗ," ναι, εντάξει, ήταν πέναλτι, αλλά δεν το δίνεις στο 1ο λεπτό"
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,542
Άσχετο σχόλιο από άτομο που ήταν χθες στη Λεωφόρο:

φανηκε και απ την τηλεοπτικη μεταδοση. κι εγω γελασα πολυ. καρμα λεγεται. την επομενη φορα να ειναι λιγοτερο πειστικος...
βεβαια εχει ενδιαφερον οτι ο "δημοσιογραφος" της κοσμοτε ΑΠΟΡΗΣΕ και απεδωσε το γεγονος σε κακη συνεννοηση. αντι να καυτηριασει το γεγονος με τους ηλεκτροσοκαρισμενους παικτες του αστερα, που αργοψοφαγαν στο γρασιδι για καμια 30αρια δευτερα κι οταν ετοιμαζοταν ο διαιτητης να φωναξει γιατρους μεσα, αργα αργα σηκωνοντουσαν, για να μην μεινουν δευτερολεπτο εξω. δεν χρειαζεται να εισαι φαν του Παναθηναικου για να πεις κατι γι αυτη την ξεφτιλα, χρειαζεται απλα ν αγαπας το αθλημα. πληρωνεσαι απ αυτο, βιοποριζεσαι απ αυτο, δεν θα σου ελεγε κανεις τιποτα.

κι οταν γινοντουσαν αυτα τα καραγκιοζιλικια του ιγκλεσιας με τους 483 ψευτικους τραυματισμους σ ενα ημιχρονο μεσα, αυτο που βρηκε να πει ηταν: "ατυχος ο ιγκλεσιας σημερα, εχει τραυματιστει πολλες φορες".

ή αμπαλοι και Ηλιθιοι, ή στημενοι και επικινδυνοι, ενα απ τα δυο. δυστυχως δεν υπαρχει τριτο ενδεχομενο.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Μιλάμε για τον τύπο που σε ξεκάθαρο φάουλ υπέρ το Άρη σε ένα παιχνίδι (με ΠΑΟΚ παίζει να ηταν η με ΑΕΚ) είδε ότι ο παίχτης του Άρη έκανε επιθετικό φάουλ.
Άσε, ακόμα θυμάμαι τον Κάκο (τον καλύτερο Έλληνα διαιτητή τάχα) που σε έναν αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, νομίζω 2-0 (το '09 ή το '10), έβγαλε κόκκινη στον Σορλέν (Olivier Sorlin) του ΠΑΟΚ για πολύ ασήμαντο φάουλ στο κέντρο του γηπέδου. Και θυμάμαι τότε τα ΜΜΕ το έλεγαν ότι ήταν η πρώτη κόκκινη στην καριέρα του. Ο Σορλέν τότε ήταν 31-32 και ήταν η πρώτη φορά που είχε βγει απ' την χώρα του (όλα τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στη Γαλλία). Και ήρθε εδώ να δει πώς είναι η κόκκινη από Έλληνα διαιτητή!
 
Top Bottom