The Nameless One
Mind-flayer
το s(uper)ελληνικό dna!Τι ειναι το sdna;![]()
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!το s(uper)ελληνικό dna!Τι ειναι το sdna;![]()
Μέσα και κοντά στο γήπεδο δεν θα έχει πολλά Ορκς, γιατί τα εισιτήρια θα είναι ακριβά, οπότε τα ούγκανα θα μείνουν Πειραιά. Χθες κατέβηκα κάτω λίγο πριν το τέλος του ματς, έτσι κι αλλιώς Πασαλιμάνι μένω. Δεν έγινε κάτι φοβερο, είχαν βάλει φωτιά σε 3 κάδους απορριμάτων και χορεύαμε όλοι τριγύρω. Πολύ tribal φάση. Οκ, δήμος και ΠΑΕ είναι ένα και αυτό οπότε θα αντικατασταθούν εύκολα. Πιό πολύ λυπάμαι όσους είχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα αφού ο κόσμος ανέβαινε πάνω σε καπώ και οροφές. Μου έκανε εντύπωση ότι σε μία τέτοια γιορτινή βραδιά ήταν όλα κλειστά. Οι καταστηματάρχες φοβούνται ακόμα και σε περίπτωση νίκης.Αν χασει ο γαυρος, οι γαυροι θα καψουν τη νεα φιλαδελφεια.
Αν κερδισει ο γαυρος, οι γαυροι θα καψουν τη νεα φιλαδελφεια.
Οπως και να'χει η νεα φιλαδελφεια θα καει. Κριμα οι μονιμοι κατοικοι
Μέσα και κοντά στο γήπεδο δεν θα έχει πολλά Ορκς, γιατί τα εισιτήρια θα είναι ακριβά, οπότε τα ούγκανα θα μείνουν Πειραιά. Χθες κατέβηκα κάτω λίγο πριν το τέλος του ματς, έτσι κι αλλιώς Πασαλιμάνι μένω. Δεν έγινε κάτι φοβερο, είχαν βάλει φωτιά σε 3 κάδους απορριμάτων και χορεύαμε όλοι τριγύρω. Πολύ tribal φάση. Οκ, δήμος και ΠΑΕ είναι ένα και αυτό οπότε θα αντικατασταθούν εύκολα. Πιό πολύ λυπάμαι όσους είχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα αφού ο κόσμος ανέβαινε πάνω σε καπώ και οροφές. Μου έκανε εντύπωση ότι σε μία τέτοια γιορτινή βραδιά ήταν όλα κλειστά. Οι καταστηματάρχες φοβούνται ακόμα και σε περίπτωση νίκης.
Θα μου άρεσε να βάλουν γιγαντοοθόνες στο Καραισκάκη γιά να μαζευτεί ο κόσμος. Παρακάτω, οπαδοί της Athletic στο San Mames ενώ η ομάδα παίζει στον τελικό του Copa Del Rey πολλά χιλιόμετρα μακριά στην Σεβίλλη.
Ποιος το γαμει το γήπεδο, εγώ τη παλιά γειτονιά μου λυπάμαιΚλαίνε οι αεκτζηδες για το γήπεδο.