Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έβγαλε και ο Κάισαρης μια ώρα ποντκαστ να μας πει ότι καλά τα μωρά του Ιβαν, αλλά χρειάζεται και η γαλαρια. Και καλά πες ο Σιωπης και ο με πολύ ζόρι ο Μπακασετας, αλλά ο τύπος μας είπε ότι ο Μάνταλος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής. Ρε πάτε καλά ρε;
Τους μεγάλους τους θες μόνο για να ξεκουράζεις τους μικρούς σε κάποιο τουρνουά ή να τους ξεκινάς για να μπουν φρέσκοι οι μικροί να οργώσουν. Που και πάλι, θεωρώ ότι μέχρι τότε θα έχουμε βρει κι άλλους νέους παίκτες.

Κατά τα άλλα, όπως είπε ο Μαλακτης. Δεν είναι μόνο το κομμάτι της απόδοσης όπου πλέον οι παλιοί περπατάνε. Είναι και το στυλ παιχνιδιού. Καλώς ή κακώς δεν κολλάνε με τους άλλους. Αυτή η ομάδα είναι για να παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο κι όχι τα συστήματα των περιπατητών. Σύγχρονο ποδόσφαιρο βέβαια πήγαμε να παίξουμε τόσο με τον Φαν Σιπ όσο και με τον Πογέτ αλλά δεν νομίζω ότι ταίριαξε και πολύ στους παίκτες αυτούς. Ειδικά σε αυτούς είναι μόνο για το ζελέ στο μαλλί και το instagram.

Αυτή η ομάδα είναι για να παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο κι όχι τα συστήματα των περιπατητών.
Αυτό είναι το βασικό. Ακόμη και σε τριτοτέταρτη κατηγορία στο εξωτερικό βλέπεις την κουλτούρα του total football, constant pressing και συνεχές off-ball movement. Δεν αναπνέεις για πάνω από 1-2 δευτερόλεπτα. Αυτή η "κούραση" και στατικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι απάλευτη.

και κατι αλλο που μου εκανε τρομερη εντυπωση, αλλά μεσα στο συνολικο υπερθεαμα ξεχασα να το αναφερω.

ουτε-δευτερολεπτο-καθυστερηση. νοτ ουάν.

ρε παιδι μου, φρεσκο αερακι παντου. και καλα μετα, στο 0-3 ας πουμε, που δεν εχεις λογο να σταματας το ρολόι.
αλλά στο 0-1 η κλασικη ελληνικη εθνικη ομαδα θ αρχιζε τις ξαπλες στο χορτο, τις μανουρες για να κερδισει καμμια καρτα, τις βουτιες κλπ κλπ.
η πιτισιρικαρία ανεβασε ρυθμο και πηγε για το δευτερο.
αυτο μονο λεει πολλά. περα απ ολα τ αλλα.

Η πιτσιρικαρία έκανε και βουτιές. Θυμάμαι τουλάχιστον από μία των Καρέτσα και Βαγιαννίδη. Είναι το μόνο πράγμα που με χάλασε στο ποδόσφαιρο που είδα να παίζει η ομάδα, έχω μηδενικά επίπεδα ανεκτικότητας στο θέατρο.

Έχετε ορισμένοι όμως την γκρίνια έμφυτη. Κατέβασε την ομάδα με τον μεγαλύτερο να είναι 29 χρονών και αρχίσατε τον πίεσαν, ήταν αναλαμπή κτλ. Λες κι ο προπονητής που είχαν χάσει το εντός με 0-1 κι έπαιζε την άνοδο θα είπε γιόλο πάμε με τους πιτσιρικάδες κι ας χάσουμε. Μάλλον κάτι θα είδε. Μπορεί και να το είχε και στο μυαλό του. Κι αν σ' επόμενο παιχνίδι χάσουν με καμία τριάρα μπορεί να αρχίσετε μα γιατί δεν βάζει κανέναν μεγαλύτερο, που πάει με τα πιτσιρίκια κτλ.

Ας δούμε πρώτα πως θα πάει. Το μόνο, θα έλεγα σίγουρο αλλά τίποτα στην ζωή δεν είναι σίγουρο, αισιόδοξο είναι ότι αυτή η φουρνιά ξεχειλίζει από ταλέντο κι έχει μέλλον.

Και ρε συ Κωνσταντέλια είσαι λατρεία.

Τον Ιβάν λίγο πολύ τον ξέρουμε από τον Παναθηναϊκό και είναι γνωστός για τα κολλήματά του, ακόμη κι αν δεν του βγαίνουν στο γήπεδο.

Χθεσινός απολογισμός:

Καρέτσας: γκολάρα Κωνσταντέλιας: γκολάρα , Τζόλης: γκολ, Κωστούλας: γκολ.

Αλλά Καίσαρης, Καρπετόπουλος , κάτι τύποι στη SDNA κλπ προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να συνεχίσουμε, ως Εθνική, να βασιζόμαστε σε Μάνταλο, Μπακασέτα κλπ. Η αγία εμπειρία των παλιοσειρών λες και είναι πανάκεια και αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Λες και η αναφορά στους μικρούς γίνεται για την ηλικία και όχι για το ότι είναι παικταράδες. Ή το αντίστροφο λες και το "φτάνει πια με τους Μάνταλους" γίνεται λόγω ηλικίας τους και όχι γιατί είναι στην καλύτερη ανθυπομετριότητες με παρωχημένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Και ο Κρόιφ πήγε στα 36 στην αιώνια αντίπαλο Φέγενορντ και την έκανε πρωταθλήτρια. Όχι λόγω εμπειρίας (που ήταν και έμπειρος), αλλά επειδή ήταν αδιανόητη κλάση. Και 17 να ήταν ο Μάνταλος, πάλι "φτάνει πια" θα λέγαμε.

Πνίξε τον καημό σου σε σουτζούκ λουκούμ (ομιτζί, κοντεύω δεκαετία από την τελευταία φορά που πάτησα προς Ξάνθη και Κομοτηνή, άι εμ όλντ).

Καρέτσας, στανταράκι έχει μελετήσει Messi και Robben για κόψιμο/κίνηση/φάλτσο γωνία. Αγάπη <3

Οτι καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να ανεβαίνουν στην Α Εθνική ομάδες με ιστορία και κόσμο. Ελπίζω και η Καλαμάτα να τα καταφέρει και να δούμε κάποια στιγμή ξανά και τον Ηρακλή. Ομάδες τύπου Κηφισιάς να μας λείπουν

Και κάτι κομποτιακοι και βόλοι άντε με το καλό να πάνε εκεί που πρέπει για να επιστρέψουν αυτοί που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία.

Τουλάχιστον στη Λιβαδειά τη στηρίζει ο κόσμος την ομάδα και ο Κομπότης δοξάζεται στο γήπεδο. Το abomination που έχει για ομάδα ο Μπέος μαζεύει 50 νοματαίους με δωρεάν προσκλήσεις.

Δεν ξέρω για λιβάδια αν έχει κόσμο. Αλλά οπότε βλέπω τον κόσμο που μαζεύεται στον Ατρόμητο με πιάνει η καρδιά μου. Σαν χώρα δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε τόσες πολλά ομάδες που έχουμε. Αρκετές φυτοζωουν στην ουσία μιας και ούτε από κόσμο έχουν σοβαρά έσοδα.
Η Λάρισα έχει λαό την θυμάμαι και από τις εκδρομές που έκανε Σέρρες. .

Ο μπεος είναι μαύρη σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πως γίνεται τύπος που του έχουν απαγορεύσει την οποία ενασχόληση με το ποδόσφαιρο να είναι κάθε φορά εντός γηπέδων και να πηγαίνει καροτσάκι διαιτητές όταν ενοχλείται από αποφάσεις τους.

Δεν ξέρω τι κόσμο ακριβώς μαζεύει η Λειβαδιά και το Περιστέρι αλλά για πρώτη κατηγορία και ειδικά το Περιστέρι ως ο μεγαλύτερος δήμος της Αθήνας θα πρέπει να έχει ένα πεντοχίλιαρο κατά μέσο όρο. Ο Λεβαδειακός πάντως απο όσο θυμάμαι ούτε χίλια άτομα δεν μάζευε και περίμενε ο Κομποτης να πάει εκεί καμιά μεγάλη ομάδα για να βάλει τιμές Premier League στα εισιτήρια.

Back