Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!


Brother Bruce wrote:
γατιά, ο μπραδερ ποτέ δε χαραμιζει θεση ξενου για τερματοφυλακα. EU πάντα ο τέρμας κι αγοραζουμε AMC και στραικερς απο τους λατιν.

</blockquote>
Aκινφέβ FTW :thumbsup:

Όσο για τον σχολιασμό των παιχνιδιών στην Ελλάδα εκτός του οτι οι περισσότεροι είναι άθλιοι το χειρότερο ειναι οτι πολλές φορές οι σχολιαστές δεν προσπαθούν να ειναι οσο γίνεται ανρικειμενικοί, τουλάχιστον μπορούμε και γελάμε με τις αντιφάσεις τους που και που :lol:

 
Σήμερα μάθαμε ότι ο Κωστένογλου είναι προπονητής της Αυστραλίας! <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 


Bathory wrote:
Σήμερα μάθαμε ότι ο Κωστένογλου είναι προπονητής της Αυστραλίας! <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Χαχαχαχα, και γω το ίδιο σκεφτόμουν όταν το άκουσα αυτό ! Άψογο !!

Πάντως, ματσάρα !

 
Άλλο ένα πολύ καλό μάτς. Σαφώς βελτιωμένη η Αυστραλία σε σχέση με την πρεμιέρα.
Και γενικότερα βλέπουμε ανοιχτά παιχνίδια, όπου και οι θεωρητικά ασθενέστεροι καταθέτουν στο γήπεδο ό,τι καλύτερο μπορούν.
Αν συνεχιστεί το πράγμα σε αυτό τον ρυθμό, θα τολμήσω να μιλήσω για το καλύτερο Mundial που έχω παρακολουθήσει ποτέ.
 
Πράγματι, ποιος θα περίμενε το Αυστραλία-Ολλανδία να είναι τόσο καλό παιχνίδι και μάλιστα καλύτερο από το (θεωρητικά) derby Ισπανία- Ολλανδία! Να δούμε και το αποψινό με τη Χιλή τι μας επιφυλάσσει, "τελικός" για τους ισπανούς...
 
Ναι μωρή Χιλή! Διορθώνεις και τους κουβάδες μου των προηγούμενων ημερών! :cheers:
 


Adhan wrote:
Να δούμε και το αποψινό με τη Χιλή τι μας επιφυλάσσει, "τελικός" για τους ισπανούς...</blockquote>
Όντως τελικός.. Τέτοιο πάθος που βγάζουν.. <span class="bbcode_spoiler">οι Χιλιανοί όμως <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> </span>

 
Λίγη στατιστική για το Mundial

<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://s2.djyimg.com/n3/eet-content/uploads/2014/06/statistic_id268728_transfer-market-value-of-the-national-teams-at-the-fifa-world-cup-in-brazil-20145.png" alt="statistic_id268728_transfer-market-value-of-the-national-teams-at-the-fifa-world-cup-in-brazil-20145.png" class="bbcode_img" /></span>
 
Ντάξει,μετά από που έχασε ο ισπανός της barca, Pedro νομίζω, ο Γκέκας θα παει στο βραζιλιάνικο καρναβάλι για τεκίλες σήμερα να το γιορτάσει!

Υ.Γ. Ένα για να αγγίξω το σατάνιστερ
 
Μιλάμε για ναυάγιο και ποδοσφαιρικό σίχαμα η Ισπανία. Τραγική και λίγα λέω. Επιτέλους αποκαθήλωση, ποτέ δεν μου άρεσε το στυλ παιχνιδιού της Μπάρτσα και της Ισπανίας.

Εν τω μεταξύ με τόσους χώρους κενούς πίσω, αν έπαιζε με καμιά Ολλανδία θα έτρωγε 5! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 


Alucard wrote:
Ντάξει,μετά από που έχασε ο ισπανός της barca, Pedro νομίζω, ο Γκέκας θα παει στο βραζιλιάνικο καρναβάλι για τεκίλες σήμερα να το γιορτάσει!

Υ.Γ. Ένα για να αγγίξω το σατάνιστερ</blockquote>

Παρ' το λοιπόν :mosh: :mosh: :mosh: :mosh:

 
Εγω περίμενα η Ισπανία να σηκώσει και δεύτερο συνεχόμενο καθώς ειναι σχεδόν ιδια ομάδα με τα προηγούμενα χρόνια αλλα ηταν ενα μέγα ναυάγιο, για να δούμε αν θα καταφέρει να νικήσει την αυστραλία για την τιμή τουλάχιστον.
 
τι να λεμε τωρα? εφαγα μεγαλη ηττα, νομιζα οτι θα συνερθει η ισπανια και θα φτασει τουλαχιστον οχταδα, αλλά δεν...
και το αγαπημενο καμερουν ηδη πισω στο σκορ.
οκ, θα γλεντησω την πικρα μου με φυγη προς τα μπρος.

αυριο περα απ την επισημη αγαπημενη μπλα μπλα μπλα, πειρατικο μπλα μπλα, παμε ωρε γκεκα να τους καρφωσουμε κλπ, εχει μια απ ΤΙΣ ματσαρες του μουντιαλ, ειδικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα.
Αγγλια - Ουρουγουαη, κυριοι.
θα πεσουν κορμια, αιμα και αμμος. δεν ξερω αν θα εχει φασεις και ποιοτητα, ξερω οτι θα δουμε αιματα, επιδεσμους και πολλες καρτες. και περα απ τα 3 γκολ ανα αγωνα και, σχωρα με θέ μου, τα καρδουλίνια προς τις καμερες την ωρα των πανηγυρισμων, υπαρχει κι η αλλη πλευρα που μας φτιάνει στο ποδοσφαιρο και νομιζω θα την δουμε αυριο σ ολο της το μεγαλειο. παθος, ξυλο και πωρωση.
 
Το Καμερούν δυστυχώς γι'αυτούς δεν είχε καμμία ελπίδα διάκρισης, με τους παίχτες να τσακώνονται με την ομοσπονδία πρίν κάν αρχίσει το τουρνουά.
Είδαμε διάφορα απίστευτα, να ξεχνάνε παίχτες στο ξενοδοχείο και να φεύγουν για προπόνηση, παίχτες να τσακώνονται μεταξύ τους την ώρα του αγώνα κ.ο.κ.
Μπόλικο ταλέντο αλλά σοβαρότητα μηδέν.
 
Καλημέρες.

Η κόκκινη παίζει και να ήταν η πιο αναίτια που έχω δεί τα τελευταία 5 χρόνια. Τραγικός απλά ο τύπος (δεν θυμάμαι ονόματα).
EDIT

Ο Song ήταν, το έψαξα. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Yπαρχει εξηγηση για το ποδοσφαιρικο ναυαγιο της Ισπανιας αλλα δεν αποτελει αλλοθι ειναι η κουραση.Οι πλεοψηφια των παικτων της Ισπανιας στις ομαδες τους εχουν παιξει σαν σκυλια και απλα εσκασαν σε αυτην την διοργανωση. Αυτο μπορει να αποδειχτει απο το πρωτο ημιχρονο με την Ολλανδια που τους επαιξαν στα ισια αλλα μετα εμειναν απο δυναμεις.
Χθες η Χιλη με τρεις πασες απο τα εξτρεμ εφτανε στην περιοχη των Ισπανων γιατι απλα τα back δεν ειχαν δυναμεις να γυρισουν πισω απο τις προωθησεις που ειχαν κανει.
Με το Καμερουν εχω κατακτησει Mundial στο Football Manager και αυτο που ειδα χθες απλα ηταν η επιβεβαιωση του κανονα.
Για σημερα ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΓΓΛΙΑ να σε θαψει ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Επέτρεψέ μου να πώ οτι αυτό εξηγεί αυτό που είδαμε στο γήπεδο, δεν αποτελεί όμως δικαιολογία για την αγωνιστική καθίζηση που είδαμε.
Κατ' εμέ έχει μεγάλο μερίδιο ευθυνης και ο (συμπαθέστατος κατα τ'άλλα) μουστάκιας στον ισπανικό πάγκο.
Όταν βλέπεις οτι τα μπάκ σου δεν έχουν επιστροφές και οι χάφ σου (Τσάβι,Τσάμπι Αλόνσο) δεν έχουν τα πλάγια τρεξίματα φροντίζεις να φυλάξεις λίγο τον κώλο σου, και σίγουρα δεν παίζεις άμυνα στην σέντρα όπως έκαναν χτές αλλά και στο Β ημίχρονο με την Ολλανδία, με αποτέλεσμα να πιάνονται ξεβράκωτοι σε κάθε αντεπίθεση.
Υπερεκτίμησαν νομίζω λίγο τις δυνάμεις τους, και οι αντίπαλοι τους έδωσαν δυο πολύ σκληρά μαθήματα.
Κει επειδή όλα ξεκινάνε από το 1, λυπάμαι που το λέω αλλά ο Saint Iker δεν είναι πιά αυτός που ήταν.
Δεν είναι τυχαίο το οτι ο Μουρίνιο από το '12 και μετά αποφάσισε να του στερήσει την φανέλα του βασικού.
 
Αγαπητέ Headless, συμφωνώ σε όλα, εκτός από το κεφάλαιο Κασίγιας. Ο οποίος δεν είναι αυτός που ήταν, ακριβώς επειδή το &^$#%&&*()&%^&$^*%^# ο Μουρίνιο του στέρησε την θέση βασικού, κοινώς του έβαλε ταφόπλακα στην καριέρα.
 
:angry:

<img src="http://www.nooz.gr/Uploads/aaelifestyle14/a1/Alexandros-Theofilopoulasdf11111222222.jpg" alt="Alexandros-Theofilopoulasdf11111222222.jpg" class="bbcode_img" />
 
Back
Top