What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Χορταστική και η χτεσινή μέρα...14 γκόλ και μπόλικες φάσεις, για άλλη μια φορά πήγαμε για ύπνο χαμογελαστοί.
Έχουμε και τα 2 πρώτα ζευγάρια για τα νοκ-άουτ, Ολλανδία - Μεξικό και Βραζιλία - Χιλή.
Μένει να δούμε πόσο μπορεί να απειληθούν τα δύο σούπερ-φαβορί από το στιβαρό Μεξικό (ασφυκτικό πρέσινγκ, καλοί στα στημένα, μορφές Μάρκες και Οτσόα) και την μαχητική Χιλή.
Για την Βραζιλία, πολλά έχουν ειπωθεί για τις αγωνιστικές τις αδυναμίες. Ο μουστακαλής Φρέντ μοιάζει πιό πολύ με συνταξιούχο μπράβο παρά με σεντερ φόρ της celecao, Παουλίνιο και Λ.Γκουστάβο δεν είναι και οι πιό αξιόπιστοι κόφτες, ενώ τα 2 πλάγια μπάκ είναι μπάκ μόνο στο όνομα, με αποτέλεσμα η άμυνα να μένει πολλές φορές γυμνή στα πλάγια.
Ομολογώ οτι ήμουν ανάμεσα σε εκείνους που πίστευαν οτι ο Νεϊμάρ είναι «λίγος» για ηγέτης, αλλά το παιδί έχει βαλθεί να μας διαψεύσει και πρός το παρόν κάνει την δουλειά και με το παραπάνω. Δεν ξέρω βέβαια αν θα καταφέρει να κουβαλήσει αυτό τον δύσκολο ρόλο μέχρι το τέλος.

Και δύο λόγια για τους αποκλεισμένους:
Η Κροατία ήθελε αλλά δεν μπορούσε, όταν ρίσκαρε για να γυρίσει το παιχνίδι αναγκαστικά έμεινε γυμνή πίσω.
Η Ισπανία αποχαιρέτησε τιμώντας το όνομά της. Έκλεισε ένα τεράστιο κεφάλαιο και οι αντικαταστάτες των παλιών που αποχαιρετούν έχουν πολύ μεγάλο φορτίο να σηκώσουν.
Η Αυστραλία χωρίς τον Κέϊχιλ δεν θύμησε σε τίποτα την ομάδα που θαυμάσαμε για την αγωνιστικότητά της. Δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα.
Το Καμερούν περιορίστηκε στον ρόλο του κομπάρσου στο show του βαψομαλλιά πιτσιρικά με το 10.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


Grmadness wrote:


Raz wrote:
Θα φέρουν χαλαρό Χ Γερμανία-ΗΠΑ.Εκτός από το κοινό συμφέρον,έχουν πολλά να τους συνδέουν (Κλίνσμαν,Λεβ-Κλίνσμαν κτλ.).Αν δε γίνει αυτό,τότε θα τα έχουμε δει όλα σε αυτό το Mundial.Εγώ θα ήθελα να δω Γκάνα-ΗΠΑ στην επόμενη φάση,αλλά δυστυχώς πετάνε ευκαιρίες στα σκουπίδια.Όπως και να έχει ένας από τους δύο λογικά θα περάσει (μάλλον οι ΗΠΑ).Πάντως είναι πολλά τα φαβορί που έχουν μείνει έξω.Αγγλία,Ισπανία,πιθανόν Ιταλία και Πορτογαλία,ίσως να έπρεπε να αποκλειστεί κι η διοργανώτρια.Οι μόνες μεγάλες ομάδες που πείθουν είναι Γαλλία και (λιγότερο) Γερμανία-Ολλανδία.Λέτε να έχουμε καμιά έκπληξη,τύπου Χιλής ή Μεξικού ή Βελγίου (που θα είναι καλύτερο όταν βρει χώρους) για παράδειγμα;Πολύ θα το χαιρόμουν!!!!!</blockquote>

Από πότε η Αγγλία είναι φαβορί ρε αδελφέ; Αιώνιοι losers, που ακόμα λένε για το '66. Να δείς που θα καταντήσουμε σαν αυτούς.
Ναί, Γιού Ές Έι για επόμενη φάση, ο Κλίνσμαν τους έμαθε μπαλίτσα.
Στα ρέστα μαζί σου, με την υποσημείωση πως η Γαλλία δεν έπαιξε με αντίπαλο στα κυβικά της ακόμα, αλλά ναί, είναι το πιο δεμένο σύνολο, αρκεί να μην αρχίσουν καλαμοιππασίες κλπκλπ.
Η Ολλανδία μπάζει -κλασσικά- στην άμυνα, η Γερμανία είναι σταθερή αξία στα Μουντιάλ, όσο και αν δεν την χώνεψα ποτέ, η Πορτογαλία με Ρονάλντο δεν πάει πουθενά, ο τύπος παίζει για να καταστρέφει το παιχνίδι των συμπαικτών του.
Γιατί έπρεπε να μείνει έξω η Βραζιλία; Please, elaborate... <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
Αγαπάμε Χιλή. Θύμισαν σε όλους, όχι μόνο στους Ισπανούς, πως η φανέλα από μόνη της δεν λέει τίποτα. Βάλανε ψυχή οι παίχτες και αξίζανε να περάσουν.</blockquote>

Η Αγγλία από τη στιγμή που έχει τόσο καλό ρόστερ θεωρητικά είναι φαβορί,όπως και να το κάνουμε,ανεξάρτητα από το αν έχει ρεαλιστικές ελπίδες.Εγώ την πίστευα,καθώς είχε κάνει ανανέωση και είχε όλα τα φόντα για να πάει μακριά,αλλά αυτήν τη φορά απογοήτευσε ακόμη περισσότερο.Ανεξήγητο.

Δε νομίζω ότι οι ΗΠΑ είναι έργο Κλίνσμαν.Ο Γερμανός δεν έγινε ξαφνικά προπονητής.Για να λέμε την αλήθεια,οι Αμερικανοί παίζουν αυτό το ποδόσφαιρο από την εποχή του Bruce Arena,το συνέχισαν με τον Bradley και το συνεχίζουν και τώρα.Έχουν μεγάλη συνέπεια και παίκτες οι οποίοι ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο.

Η Γαλλία έπαιξε με την Ελβετία,την Ελβετία δεν πρέπει να την υποτιμάμε,δεν είναι κακή ομάδα.Θα κάνει και καμιά κηδεία στη (δυστυχώς) αστεία μέχρι στιγμής Αργεντινή και θα γελάμε.Επίσης,οι Γάλλοι έδειξαν πως μπορούν να αντέξουν και στο ξύλο (Ονδούρα).

Η Ολλανδία ναι μεν μπάζει,αλλά στα νοκ-άουτ θα συμμορφωθεί.Ήδη άρχισε από χθες με τη Χιλή.Δεν είναι δύσκολο,απλά τραβάς τα μπακ πιο πίσω και παίζεις ένα μίνι κατενάτσιο.Στον άξονα χρησιμοποιείς οπωσδήποτε αυτόν τον παικταρά τον Ντεπάι και βάζεις και τον Ολλανδό Σαλπιγγίδη (Kuyt) που βοηθάει αμυντικά κι είσαι εντάξει.Τώρα,το κέντρο άμυνας είναι ένα θέμα,αλλά κι ένα και δύο γκολ να φάει πίσω,θα τα βάλουν οι ιπτάμενοι μπροστά.Το Μεξικό πάντως είναι πάαααρα πολύ δύσκολος αντίπαλος.

Η Γερμανία εμένα πάντως μόνο σταθερότητα δε μου βγάζει.Ο Low αντιγράφει τον Πεπ στο μέγιστο βαθμό.Προκειμένου να βάλει το Λαμ να παίξει με το ζόρι αμυντικό χαφ (όπου είναι καλός,κανείς δεν αντιλέγει),έχει μείνει να παίζει με στόπερ για πλάγια μπακ με αποτέλεσμα να μπάζει αγρίως.Λες και δεν έχει παίχτες να βάλει στον άξονα (Σβάινι).Καλά,για το αστείο που λέγεται false nine τι να πεις.Γερμανία χωρίς σέντερ φορ,τι άλλο θα δούμε.

Για την Πορτογαλία διαφωνώ κάθετα,οριζόντια,πλαγίως κτλ. κτλ.Η Πορτογαλία ΕΙΝΑΙ ο Ρονάλντο.Χωρίς αυτόν δε θα βρισκόταν καν εδώ.Αντιπαθής ή συμπαθής,ψώνιο,μετροσέξουαλ ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο,αλλά ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.Το γεγονός ότι είχε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού (που μάλλον θα του τελειώσει και νωρίς την καριέρα) τον επηρεάζει και μαζί και την εθνική του.Η επιρροή που έχει στην ομάδα του φαίνεται από τις πορείες της Πορτογαλίας.Είναι καλά ο Ρονάλντο (π.χ. 2012);Η Πορτογαλία φτάνει ένα βήμα από τον τελικό.Δεν είναι καλά ο Ρονάλντο (π.χ. 2014);Η Πορτογαλία σέρνεται.Αυτό φυσικά έγινε πιο έντονο από όταν έφυγαν όλες οι μεγάλες προσωπικότητες (Ντέκο,Φίγκο κτλ.) κι έμειναν ένα μάτσο underachievers που ποτέ δεν έφτασαν το potential τους (Βελόσο,Μεϊρέλες,Πέπε κτλ.).Δηλαδή αν λέμε για τους Άγγλους ότι έχουν υπερτιμημένους παίκτες,για τους Πορτογάλους τι να πούμε;

Για τη Βραζιλία το έλεγα αυτό πριν η Κροατία εμφανιστεί απογοητευτική στο τελευταίο ματς.Η εικόνα των δύο πρώτων ματς προσωπικά μου έδειχνε (σε συνδυασμό με τη διαιτητική σφαγή της Κροατίας στο πρώτο) ότι οι Βραζιλιάνοι δεν άξιζαν να περάσουν.

Η Χιλή είναι ποδοσφαιρικό όργιο!!!Ευτυχώς ανεβάζει σταδιακά την απόδοσή της και προχωρά.

<blockquote>Για την Βραζιλία, πολλά έχουν ειπωθεί για τις αγωνιστικές τις αδυναμίες. Ο μουστακαλής Φρέντ μοιάζει πιό πολύ με συνταξιούχο μπράβο παρά με σεντερ φόρ της celecao, Παουλίνιο και Λ.Γκουστάβο δεν είναι και οι πιό αξιόπιστοι κόφτες, ενώ τα 2 πλάγια μπάκ είναι μπάκ μόνο στο όνομα, με αποτέλεσμα η άμυνα να μένει πολλές φορές γυμνή στα πλάγια.
Ομολογώ οτι ήμουν ανάμεσα σε εκείνους που πίστευαν οτι ο Νεϊμάρ είναι «λίγος» για ηγέτης, αλλά το παιδί έχει βαλθεί να μας διαψεύσει και πρός το παρόν κάνει την δουλειά και με το παραπάνω. Δεν ξέρω βέβαια αν θα καταφέρει να κουβαλήσει αυτό τον δύσκολο ρόλο μέχρι το τέλος.

Και δύο λόγια για τους αποκλεισμένους:
Η Κροατία ήθελε αλλά δεν μπορούσε, όταν ρίσκαρε για να γυρίσει το παιχνίδι αναγκαστικά έμεινε γυμνή πίσω.</blockquote>

Headless,συμφωνώ απόλυτα για τη Βραζιλία.Επιπλέον,μερικά από τα ατού της (τα πλάγια μπακ είναι από αυτά) παρουσιάζονται χειρότερα από ότι αναμενόταν.Συμφωνώ και για το Νεϋμάρ.Είναι (και θα είναι) πολύ μεγάλος παίκτης.Και είναι κρίμα να τον κρίνουν(-με) με βάση την εμφάνιση.Το ότι είναι κάγκουρας δε σημαίνει ότι δεν ξέρει μπάλα ή ότι δεν είναι ηγέτης.Μέχρι στιγμής πάντως είναι πολύ περισσότερο ηγέτης από ότι είναι ο Messi σε όλην την πορεία του στην εθνική του (δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο παικτών βέβαια,ο Messi καλώς ή κακώς είναι ήδη θρύλος).

Για την Κροατία πάλι διαφωνώ.Δεν μπορεί να έχεις τόση ποιότητα και να μην μπορείς να είσαι έστω και ελάχιστα ανταγωνιστικός.Απλά ο Κόβατς δε βοήθησε.Η Κροατία δεν είχε πλάνο μέσα στο γήπεδο.Έπρεπε να επιτεθεί και δεν ήξερε πως.Ε,κάπου εκεί σταματάει και η κριτική.Οι Κροάτες τα κάνανε όλα λάθος.



 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098


Quake_gl wrote:

Κρίμα που δεν θα δούμε Ολλανδία-Βραζιλία.</blockquote>

Βασικά, κρίμα που θα αποκλειστεί μια απ' τις Ολλανδία - Μεξικό.

 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Ο Νειμάρ έχει βοηθηθεί από την συμπαράσταση του κόσμου νομίζω, κάτι που κάνει καλό και στους υπόλοιπους, αλλά ναί, έχει μεγάλα κενά. Στο πρώτο παιχνίδι ναί, ο διαιτητής έβαλε λίγο (άγρια) το χεράκι του, και στο δεύτερο ο Οτσόα, εκεί όμως η Βραζιλία ήταν κανα δυό κλίκ πάνω σε απόδοση, πιο "ομάδα".

Πιστεύω πως αν παίξουν δίχως το άγχος (κάτι που είναι μάλλον απίθανο) θα δούμε καλή μπάλα γιατί μπορούν. Στα υπόλοιπα με καλύψατε και εσύ αδελφέ <b><span style="color:#ffff00">Raz</span></b>, και ο<b><span style="color:#ffff00"> Headless</span></b>. Τόσο πολύ, που μόλις σας έκανα admins. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Όντως, κρίμα που ή η Ολλανδία ή το μεξικό θα μείνει έξω... Ίδωμεν...
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


Grmadness wrote:
Ο Νειμάρ έχει βοηθηθεί από την συμπαράσταση του κόσμου νομίζω, κάτι που κάνει καλό και στους υπόλοιπους, αλλά ναί, έχει μεγάλα κενά. Στο πρώτο παιχνίδι ναί, ο διαιτητής έβαλε λίγο (άγρια) το χεράκι του, και στο δεύτερο ο Οτσόα, εκεί όμως η Βραζιλία ήταν κανα δυό κλίκ πάνω σε απόδοση, πιο "ομάδα".

Πιστεύω πως αν παίξουν δίχως το άγχος (κάτι που είναι μάλλον απίθανο) θα δούμε καλή μπάλα γιατί μπορούν. Στα υπόλοιπα με καλύψατε και εσύ αδελφέ <b><span style="color:#ffff00">Raz</span></b>, και ο<b><span style="color:#ffff00"> Headless</span></b>. Τόσο πολύ, που μόλις σας έκανα admins. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Όντως, κρίμα που ή η Ολλανδία ή το μεξικό θα μείνει έξω... Ίδωμεν...</blockquote>

Περισσότερο άγχος φαίνεται να προσθέτει η έδρα στους Βραζιλιάνους,παρά ώθηση.Ο Νεϋμάρ όμως ανταποκρίνεται καλύτερα από όλους.Ναι,με το Μεξικό έπαιξε καλύτερα η Βραζιλία,αλλά δε λες ότι κυριάρχησε κιόλας.Πάντως,ελαφρυντικό είναι το ότι από ότι φαίνεται έπεσε σε τραγικά δύσκολο όμιλο.

 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,677
Στα μάτια του διαιτητή <u>φάνηκε</u> ότι ήταν επικίνδυνο παιχνίδι με πρόθεση. Πήγε να του ξυρίσει το γόνατο με τις τάπες. Δικαιολογείται.
 

quake_gl

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 9, 2013
Messages
354
Ουστ Ιταλία.Μόνο τον verratti κρατάω.Οι υπόλοιποι meh.

Suarez και Cellini έπρεπε να φύγουν με τη μία.Ο πρώτος γιατί είναι psycho και ο δεύτερος γιατί πέφτει συνέχεια κάτω με το παραμικρό.

Τρομερός ο Godin.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


theonirvana wrote:
μπραβο ρε Ουρουγουαη.παμε γερα μεχρι τον τελικο!! :mosh:</blockquote>

Τρεις δαγκωματιές δρόμος...

 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,820
Γκολ και φύγαμε για τελικό! <span class="bbcode_spoiler">:trollface:</span>
 

nofear

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
275
η Ιαπωνια εβαλε γκολ στις καθυστερησεις :angry: , εχει γουστο να νικησουμε και να μας φαει την θεση αυτη
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
" ο ντρογκμπα ισως ηρθε απο θεση οφφσαιντ, ισως δεν ξερω...
(εβλεπα το αλλο ματς)" μονο αυτο που δεν ειπε ο εκφωνητης χαχαχα
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Πονάνε τα μάτια μας. Είναι άδικο να περάσουμε. Εντάξει, κι εγώ θα χαρώ, ειδικά αν γίνει και καμιά στραβή και νικήσουμε και την Κ.Ρίκα, ακόμα περισσότερο, αλλά πραγματικά, όχι άλλο αντιποδόσφαιρο.

Τώρα κράξτε.
 
Top Bottom