North,ο Aguero αν δε με απατά η μνήμη μου έχει πρόβλημα στο δικέφαλο.
Adhan,και πάλι θα δυσκολευτεί το Βέλγιο,αλλά μάλλον θα περάσει.Κι αυτό γιατί οι ΗΠΑ δε θα αφήσουν χώρους (για αυτό θα δυσκολευτεί εννοώ).Την Αργεντινή όμως πιστεύω πως την έχει άνετα σε ματς που θα παιχτεί στα ίσα.
Brother,όντως,ο Μέσσι δεν παίρνει τους αντιπάλους παραμάζωμα,αλλά από τα 6 γκολ της Αργεντινής στον όμιλο τα 4 είναι δικά του και τα άλλα είναι ένα αυτογκόλ και μια κατά λάθος γονατιά του Ρόχο.Κοινώς στην επίθεση παίζει μόνος του.Όντως,έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο (χωρίς να έχω ζήσει βέβαια εκείνες τις εποχές).Έχει γίνει πιο κυνικό πλέον.Δε χρειάζεται να περάσεις όλην την αντίπαλη ομάδα για να θεωρηθείς ήρωας.Για Γαλλία και Γερμανία έχω άκρως αντίθετες απόψεις.Οι Γάλλοι μου κάνουν πιο ομάδα με ωραίους συνδυασμούς και αυτοματισμούς.Λογικά έμαθε κι ο Ντεσάν το μάθημά του και θα παίξει από την αρχή με Γκριζμάν αριστερά και Μπενζεμά κορυφή.Επίσης,είχαν θεματάκια και στον άξονα.Χρειάζονται το πρέσινγκ του Σισοκό,ίσως στη θέση του Cabaye ή του Pogba.Από την άλλη η Γερμανία έδειξε κακή εικόνα.Αν βρήκαν τόσους χώρους οι Αλγερινοί,φαντάσου τι όργια θα κάνουν σε αυτούς οι Γάλλοι.Ίσως να έχει σύστημα όπως λες (αν και εμένα μου κάνει σαν ένα κακέκτυπο του Γκουαρντιολικού τίκι τάκα χωρίς ουσιαστική στόχευση και με πάμπολλα κενά),αλλά δε φαίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό.Απόψεις είναι αυτές βέβαια.Το σίγουρο είναι πως θα δούμε ωραία ματσάκια.Σε θέμα νοοτροπίας σίγουρα έχουν προβάδισμα οι Γερμανοί,αν και επί Low φαίνεται να έχει αλοιωθεί ο χαρακτήρας τους,ενώ οι Γάλλοι μοιάζουν για πρώτη φορά ικανοί να προχωρήσουν χωρίς μεγάλο ηγέτη (Πλατινί,Ζιντάν κτλ.),αν και το ρόλο αυτό έχει αναλάβει τύποις ο Μπενζεμά,που κάνει καλό τουρνουά.