What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Φιλαράκι μου που είχε συμπαίκτη τον King με έχει πει ότι είναι πολύ μορφή.Μια φορά ένας στα αποδυτήρια έκανε μαλακίες και ο King του πέταξε μια πένσα η οποία του πέρασε ξυστά από το κεφάλι
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Hellion και Τσοκ με Παοκ, Αεκ και Πανιώνιο τα ξεχνάμε (παίζει να ξεχνάω και κανα ακόμα)...? Τεσπά...

Μυρμιδόνα, μαγκιές στον Κινγκ δεν περνάνε...χαχαχαχα
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564


Steel_Havoc wrote:
Ο φάμπρι σχεδόν τριάντα χρόνια που ειναι προπονητής εχει αλλάξει κάπου 25 ομάδες....</blockquote>

Σε μια ομάδα που έχει προπονηθεί από τον Σκάζνι, τον Μαλεζάνι, τον Μπάκε και τον Πεσέιρο, δεν έχουμε δικαίωμα να ομιλούμε για τον προπονητή που πήραμε.

Και, για να το θέσω ωμά, από τη στιγμή που τον κράζει ο sentra, η Derby και η Goal ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ Ελλάδα (παίζει να είναι ο πρώτος προπονητής στα χρονικά του παγκόσμιου ποδοφαίρου που έφαγε κράξιμο πριν παίξει ούτε ένα επίσημο ματς), εγώ τον γουστάρω και είμαι ταλιμπάν του.

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Hellion σιγα σιγα αυτα τα ονόματα γιατι για καθε ενα που διάβαζα εφτανα και πιο κοντα στην καρδιακή προσβολή :blink: ετσι και αλλιως οπως λες και πιο πάνω το προβλημα του Παναθηναϊκού ειναι απο μέσα και οχι οι προπονητές, το λεω αυτό για τον φάμπρι γιατί και ο φερέιρα ουσιαστικά μια χαρά ηταν δεν χρειαζόταν να αλλάξουμε σε ρότσα και αυτόν τώρα πιστεύω
Οι τακτικές των δημοσιοκάφρων ειναι γνωστές σε αυτόν τον τόπο δυστηχώς... τουλάχιστον ξεκίνησε με το δεξί σήμερα με τον πλατανιά
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Ω ρε τι σφαλιάρα ήταν αυτή από την Καλιθέα :S
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Καλά ε δεν παίζει να τον ξεφορτωθούμε ποτέ τον Βυντρίνιο :facepalm: .

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/362564-paradeigma-o-byntra
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466


c3rberoz wrote:
<img src="http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/27832119.jpg" alt="27832119.jpg" class="bbcode_img" /></blockquote>

τωρα χαρη στα νεα emoticons μπορω να το κανω και ετσι

:nope: :nope: :nope:

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Καλά με την φωτο και τα εμοτικονς συμφωνώ και εγω αλλα για άλλον λόγο: οχι αλλο βύντρα φτάνει μην κλείση την καριέρα του στον Παναθηναϊκό δεν αντέχετε η αμπαλοσύνη αλλο
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Μπα δεν βλέπω να τον γλιτώνουμε, προβλέπεται να πάρει σύνταξη από τον Παναθηναϊκό :smash: .
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
μπροστα στα τεραστια, αμυγδαλωτα μου ματια ξετυλιγεται πια το πιθανοτερο σεναριο:
ο βυντρας ειναι σαν τις κατσαριδες, σαρβαιβορ. σαν τον μητσοτακη ενα πραμα. αφου δεν ειμαστε αξιοι ουτε τωρα να τον ξεφορτωθουμε, θα παιζει μεχρι τα 37 του στο τριφυλλι και μετα ακολουθει το πραγματικα εφιαλτικο...
Ο ΒΥΝΤΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΣΤΑ 70 ΤΟΥ.
να θυμαστε ποιος σας το ειπε πρωτος.
παρακαλουνται οι φιλαθλοι της ομαδος του πειραιως, να μη μου καμουν θενκ γιου, γιατι θα τους το ανταποδωσω με τα καταλληλα εμοτικονς..
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Εξακολουθώ να λέω πως αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν έχει καλύτερο αμυντικό από τον Βύντρα (όπως και ο ΠΑΟΚ).

Άσχετα αν είναι όντως "λίγος" για αυτά που θέλουμε για τις ομάδες μας, στο χάλι που έχουμε έρθει ο Βύντρα είναι ο καλύτερος αμυντικός.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Ο γαμημένος ο Βύντρα, καθαρά αθλητικά/ποδοσφαιρικά και χωρίς το ζουμερό παρασκήνιο, είναι υπόδειγμα αθλητή. Κορυφαία αντοχή, σχετικά γρήγορος, με εξωπραγματική αναλογία muscle/fat στο σώμα του. Γι'αυτό και στις προπονήσεις πετάει πραγματικά, και όλοι μα όλοι οι προπονητές του ανεξαρτήτως επιπέδου, από τον Σκάζνι και τον Μαλεζάνι μέχρι τον Τεν Κάτε και τον Φερέιρα, τον εξυμνούν.

Αλλά στη διάρκεια του αγώνα, είτε το παιδί έχει άγχος και κάνει τη μια μαλακία μετά την άλλη, είτε απλά (με εξαίρεση τις 2 χρονιές Παναθηναϊκής υγείας με Πατέρα και Τεν Κάτε, που είχαν σφίξει τα λουριά και όλα λειτουργούσαν όπως πρέπει) ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

Και δεν θεωρώ ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαίο που όλες οι εφημερίδες και τα sites της σχολής Χελάκη έχουν βγει να τον υπερασπίζονται. Ποιος ξέρει πόσα λεφτά έχουν κονομήσει όλοι αυτοί από τα στανταράκια που τους παρέχουν οι γκέλες του Λουκά.

Πάντως, με τον έναν ή τον άλλον τροπο, ο Βύντρα έχει τελειώσει από την ομάδα.
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
ας αλλαξω θεμα και απο το βυντρα( :facepalm: ) θα αναφερθω στο Βαλντεζ.επιτελους απο οτι φαινεται δεν θα τον υποστουμε για πολυ ακομα στην Barcelona,μιας και ειπε οτι δεν θα ανανεωσει το συμβολαιο του που λιγει το καλοκαιρι του 2014 :cheers: .οποτε μπορει και να πωληθει αυτο το καλοκαιρι.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Hellion,δυστυχώς τον ποδοσφαιριστή δεν τον κάνουν μόνο τα αθλητικά προσόντα,που αναμφισβήτητα έχει ο Βύντρα.Αν ο παίκτης είναι κότα ή γκελαδόρος,δεν πα να έχει και τα προσόντα του CR,άμπαλος θα παραμείνει.Ο Τεν Κάτε δυστυχώς έκατσε μόνο 1,5 χρονιά.Κι εγώ υποστηρικτής του ήμουν και αδυνατώ να καταλάβω γιατί έφυγε.Ήμασταν πρώτοι και με διαφορά στο πρωτάθλημα,αν και στην Ευρώπη (που για μένα είναι το μόνο που μετράει) κουτσαίναμε λιγάκι.Πάντως εκείνη τη χρονιά ποτέ δε συγχώρεσα τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ.Χάσαμε μια τεράστια ευκαιρία για ευρωπαϊκή διάκριση.Τώρα αν με Πατέρα υπήρχε υγεία είναι μεγάλο θέμα.Ούτε κι αυτός κατάλαβα ποτέ γιατί έφυγε.Είχε το 90%+ του Παναθηναϊκού κόσμου πίσω του και φεύγει γιατί γράφουν οι φυλλάδες (Derby και Πράσινη) μαλακίες;Τι είχε να φοβηθεί;Φεύγει κι αφήνει και τεράστιες τρύπες στο ταμείο (μαζί με το Βγενόπουλο εννοείται).

theonirvana,ακούστηκε ότι θα δώσει η Liverpool 20 mil. για το Βίκτωρα.Διόλου απίθανο μιας και μιλάμε για την ομάδα που έχει κάνει τις τραγικές μεταγραφές τα τελευταία χρόνια επιστήμη (βλ. Κάρολ π.χ.)
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564


Raz wrote:
αν και στην Ευρώπη (που για μένα είναι το μόνο που μετράει) κουτσαίναμε λιγάκι.</blockquote>

Την πρώτη χρονιά Τεν Κάτε είχαμε πάει στους 16 του ΤσουΛου (με τα επικά διπλά σε Βρέμη και Μιλάνο), ενώ την δεύτερη αποκλείσαμε την Ρόμα (με τον μυρωδιά τον Νιόπλια στον πάγκο, αλλά η ομάδα εξακολουθούσε να είναι στον "αυτόματο πιλότο" του Τεν Κάτε) με επικών διαστάσεων νίκες μέσα-έξω. Άσχετα από τους αποκλεισμούς μας στην συνέχεια, δεν τις λες και αποτυχημένες τις χρονιές. Κι εγώ πάντως θεωρώ πως η κατρακύλα που συνεχίζεται ως σήμερα, ξεκίνησε από την απομάκρυνση Τεν Κάτε.

<blockquote>Είχε το 90%+ του Παναθηναϊκού κόσμου πίσω του και φεύγει γιατί γράφουν οι φυλλάδες (Derby και Πράσινη) μαλακίες;Τι είχε να φοβηθεί;</blockquote>

Οι derby και πράσινη απλά εκφράζουν τις απόψεις του Τζίγγερ και του Γιαννακόπουλου. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ, οταν είσαι υπάλληλος σε μια εταιρία και βλέπεις πως ο μεγαλομέτοχος (Τζίγγερ) και ένας εκ των, υποτίθεται "συνεργατών" σου, σε πολεμάει και σε λασπολογεί, δεν έχεις και την φοβερή διάθεση να παραμείνεις στη θέση σου.

<blockquote>Φεύγει κι αφήνει και τεράστιες τρύπες στο ταμείο (μαζί με το Βγενόπουλο εννοείται).</blockquote>

Ο Πατέρας όταν έφυγε από την προεδρία το καλοκαίρι του 10, είχε αφήσει μια ΠΑΕ η οποία δεν χρωστούσε απολύτως τίποτα στους παίκτες, και είχε και ταμειακό πλεόνασμα 15 εκατομμυρίων. Αυτά περί "οικονομικής καταστροφής κατά την προεδρία Πατέρα" είναι παπαριές καμαρωτές που αναπαράγουν οι δημοσιογράφοι για να απαξιώσουν την εποχή πολυμετοχικότητας, κατά την οποία ο Πατέρας τούς πήγαινε γαμιώντας. Η οικονομική καταστροφή επήλθε όταν ο Γόντικας άρχισε να φέρνει το κάθε παλτό επιπέδου Πλεσίς ή Γκαρσία, χρυσοπληρώνοντάς τους χωρίς να παίζουν καθόλου μπάλα.

Θα μπορούσα να ανοίξω τεράστια συζήτηση σχετικά με το πώς η οικονομική καταστροφή που μας έφτασε εδώ που μας έφτασε είναι προσεκτικά σχεδιασμένη από τον Βαρδή, αλλά τέσπα.

 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Αναφέρομαι φυσικά μόνο στα ευρωπαϊκά ματς του '09-'10 επί Τεν Κάτε.Τότε που ήμασταν και πρώτοι στο πρωτάθλημα,μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά.Τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ ενώ έχεις αποκλείσει κοτζάμ Ρόμα δεν πρόκειται να το χωνέψω ποτέ των ποτών (δεν ευθύνεται φυσικά ο Τεν Κάτε για αυτό).

Μα όταν σε στηρίζει ο κόσμος της ομάδας και πιστεύει σχεδόν ότι του λες (το αν είναι αλήθεια είναι άλλο θέμα) μπορείς να αισθάνεσαι σίγουρος.Αν προσπαθούσαν να απομακρύνουν τη διοίκηση με το έτσι θέλω ο κόσμος θα τους έπαιρνε με τις πέτρες.Όταν όμως αποχωρείς οικειοθελώς νομιμοποιείς στην ουσία αυτούς που σε πολεμούσαν αντί να στηρίζεις τις θέσεις σου.

Τέλος,για το οικονομικό έλλειμα,βασίζομαι φυσικά σε αυτά που έχω ακούσει και διαβάσει για τις αποτιμήσεις που γίνονταν στην ΠΑΕ.Δε γνωρίζω κάτι άλλο,οπότε με βάση αυτά μιλάω.Αν όντως δεν ισχύουν,πάσο.Πάντως τα συμβόλαια τύπου Λουίς Γκαρσία και Πλεσί δεν ήταν τόσο βαριά ώστε να δημιουργήσουν τεράστιο έλλειμα κατά τη γνώμη μου.Υπήρχαν 3-4 παίκτες (Γκοβού,Λουίς Γκαρσία,Πλεσί κτλ.) που όντως κόστισαν,αλλά γύρω στα 2,5 εκ. συνολικά,εδώ μιλάνε για τρύπες 18 και 25 εκ.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Λουίς Γκαρσία: 600.000 ευρώ για μονοετές συμβόλαιο χωρίς τα πριμ.
Πλεσίς: 400.000 ευρώ για 3ετές συμβόλαιο.
Γκοβού: τριετές συμβόλαιο, 1.4 εκατομμύρια ετησίως (!)
Μπουμσόνγκ: Τριετές συμβόλαιο, 1.5 εκατομμύρια ετησίως (!!) πριν τις αναπροσαρμογές το καλοκαίρι.

Έχουμε δηλαδή βαριά-βαριά 4 εκατομμύρια τον χρόνο μόνο για τα συμβόλαια 4 παικτών οι οποίοι συνέβαλαν από λίγο έως καθόλου στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Βάζουμε σε αυτό το ποσό τα δάνεια που έπαιρνε ο Γόντικας (η ΠΑΕ δηλαδή) από την Πειραιώς του Τζίγγερ, από το 2010 μέχρι πέρυσι, επειδή ο Τζίγγερ δεν ήθελε να συμμετάσχει στις ΑΜΚ της ΠΑΕ με το ποσοστό του ως μεγαλομέτοχος. Δηλαδή, ο Τζίγγερ δεν έβαζε λεφτά στην ΠΑΕ όπως ΟΦΕΙΛΕ να κάνει βάσει καταστατικού, και η ΠΑΕ έπαιρνε δάνεια από την τράπεζα του Τζίγγερ για να τρέξει τις σεζόν, πληρώνοντας ουσιαστικά τον Τζίγγερ. Μεγαλοφυές!

Βάζουμε σε αυτό το ποσό και τις προκλητικά υπέρογκες μηνιαίες αμοιβές υπαλλήλων του στυλ Γόντικας (200 χιλιάδες το χρόνο) και Φρέιτας (600 χιλιάδες για τον έναν χρόνο που έμεινε εδώ!).

Βάζουμε σε αυτό το ποσό το ενοίκιο της Παιανίας: 1 εκατομμύριο ετησίως. Απευθείας στην τσέπη του Βαρδή.

Βάζουμε σε αυτό το ποσό και το ενοίκιο του ΟΑΚΑ: 2 εκατομμύρια ετησίως (!!!!!).

Βαριέμαι να κάνω τον υπολογισμό για να δω πόσα βγαίνουν όλα μαζί.

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις σε αυτήν την ομάδα ρε γμτ. Ήρωες όσοι ασχολούνται ακόμα.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Συμφωνώ σε αυτά που λες.Ειδικά αυτό με την Παιανία ήταν μεγάλη γυφτιά και απαράδεκτο.Πάντως ο Τζίγκερ (χωρίς να θέλω να τον υπερασπιστώ) δεν ήταν ο μόνος που δε συμμετείχε στις ΑΜΚ.Και βασικά τόσα χρόνια όλες οι ομάδες την έβγαζαν χωρίς ΑΜΚ,εμείς το κάναμε μόδα,κάθε 3 μήνες ΑΜΚ είχαμε (που λέει ο λόγος).Τέλος πάντων,δύσκολα θα βγει η ομάδα από το τέλμα πλέον.Και αν διαλυθεί και το μπάσκετ (τα μηνύματα για το τι θα γίνει το καλοκαίρι δεν είναι και τα καλύτερα) κλάφ'τα Χαράλαμπε.Αν κι εκεί έχω λίγες ελπίδες,αφού πρόκειται για μία από τις 5 πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης.Δύσκολα θα διαλυθούμε τελείως.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Ε δεν παίζεστε ρε :worship: :worship: 1 - 1 :lol:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Όποιος είδε αρχική ενδεκάδα με Βύντρα-Σπυρόπουλο-Μπουμσόνγκ μέσα και ΔΕΝ περίμενε να έρθει το ματς Χ-2, άξιος της μοίρας του και του στανταρακίου που έχασε. Tonight we eat.

Άξιος ο μισθός όποιου αποφάσισε να πει στον Φάμπρι να τους βάλει μέσα.

Φτάσαμε να ευχόμαστε να κερδίσει ο οσφπ τα Γιάννενα αύριο για να έχουμε ελπίδες για 5άδα :pope: :pope: :pope: :pope:
 
Top Bottom