What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Στηρίζω μία απο το ζευγάρι Μπορούσια-Ρεαλ γιατι οι αντιπαθώ τις αλλες 2, σήμερα έχουμε και ντέρμπι... προβλέψεις;
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Θεωρεί κανείς το σημερινό ντέρμπι; λολ.
ή ότι θα γίνει μάχη για παραμονή; Τσεκάρετε αποδόσεις και στον ΟΠΑΠ να κλάσετε στο γέλιο, πάμε για τρελά στησίματα σήμερα και σε 7 μέρες. Θα απολαύσουμε τη σαπίλα σε όλο της το μεγαλείο.

Όσο για το "ντέρμπι", εκτιμώ ότι υπάρχουν 2 πιθανότητες. α) Να κοιμηθεί ο Σατανάς ( <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ) και να έρθει 0-0 με τρελές ευκαιρίες γαύρου και ταυτόχρονα η αξία του Καρνέζη να αυξηθεί κατά 5-6 μύρια και β)
Να μας διασύρουν ακα αν σταματήσουν στα 4 ευχαριστώ θα λέμε.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Βathory και εγω τα ιδια φοβάμαι... ντέρμπι το θεωρώ μόνο απο τα ονόματα των ομάδων καθώς τίποτα αλλο δεν το κάνει ντέρμπι, ας ελπίσουμε επειδή γενικά είναι αδιάφορο να πάρουμε κανένα διπλό γιατι θα είναι το μόνο θετικό για τον Παναθηναϊκό φέτος.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Lol, έξυπνο το σκίτσο! Πέρα από το χιούμορ όμως, βλέπω Ρεάλ-Μπάγερν τελικό και το τρόπαιο να πηγαίνει στη Μαδρίτη.

Edit: Για το σημερινό ντέρμπι θεωρώ φυσικά μεγάλο φαβορί τον Ολυμπιακό. Ίσως ένα βαρύ σκορ να έκανε καλό στον Παναθηναϊκό, μήπως και ξυπνήσει τον εγωισμό κανενός διοικούντα/επίδοξου αγορασστή ώστε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ειδάλλως και η επόμενη χρονιά προβλέπεται να έχει (δυστυχώς) τον Παναθηναϊκό σε ρόλο κομπάρσου.
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
η τσελσι παντως το τσαμπιονς λιγκ δεν το αξιζε, πονεσαν τα ματια μας περσυ.

μονο αν στον τελικο ηταν η ρεαλ (λογο μουρινιο) θα γουσταρα με τον τροπο που το πηρε, για να γευτει ο σπεσιαλ 1 τον ιδιο του τον ¨καρπο"
 

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Τελικά παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για διασυρμό, αρκετά καλά σταθήκαμε.
Ωστόσο σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα, η ΑΕΚ είναι και με την βούλα στην Β' εθνική, και ποιός δεν θα συμφωνούσε οτι οι πρώτοι που φταίνε γι'αυτό είναι οι κατα καιρούς διοικήσεις της και οι οπαδοί της.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Δεν ξέρω ποιος λυπήθηκε και ποιος χάρηκε με την πτώση της ΑΕΚ, ξέρω ομως οτι η Β'εθνικη ειναι σαν τα ναρκωτικά-αμα πέσεις μια φορά δύσκολα ξεκολλάς και δεν ξαναπέφτεις εκεί μετά...
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
δεν λυπαμαι καθολου.

τουλαχιστον η σαπιλα που τρωει τοσα χρονια τα σωθικα της ΑΕΚ θα ξεπαστρεφτει-την οριτζιναλ εννοω για οσους δεν τα πιανουν.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
πρωτα κατιδις μετα το αυτογκολ και τωρα αυτο <span class="bbcode_spoiler">ποσο μπαφο παιζει να καπνιζουν εκει περα ορε?? ποσο?? :lol: </span> τωρα περα απο την πλακα: την ιδια κατευ8υνση παιζει να παρει και ο πανα8ηναικος
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Κλήρωση Τσου λου! Αν και μαδριλένος από το 99 δε θα με χαλούσε αν έπαιρνε το τσου λου η Ντόρτμουντ. Πάντως με την καμία δε θέλω να το πάρει κάποια από το άλλο ζευγάρι. Δεν τις πάω καθόλου. Νομίζω βέβαια πως ήρθε η ώρα η βασίλισσα να επιστρέψει στο θρόνο της. Όσο για το Europa εγώ παιδιά βλέπω να τη παίνουν οι τούρκοι τη κούπα.

Και για την Ελλάδα τώρα... Πάει το ΑΕΚάκι έπεσε. Για όλο αυτό το χάλι της ΑΕΚ κύριος υπάιτιος για μένα είναι ο Χατζηχρήστος και μετά οι διοικήσεις. Ούτε χαίρομαι ούτε όμως και λυπάμαι που έπεσε η ΑΕΚ. Λυπάμαι που δε πέσαν τα σκουλίκια πάντως.

Επίσης αυτό που φάνηκε πάρα μα πάρα πολύ φέτος είναι πως πρέπει να δυναμώσει πολύ ο ΠΑΟΚ για να υπάρχει ομάδα να κοντράρει τον γαύρο. Μόνο έτσι θα αναίβει το επίπεδο και του Ολυμπιακού και του Ελληνικού ποδοσφαίρου (καλά μη γελάτε). Κάτι μου λέει πάντως πως το χρόνου θα έχουμε γερή κόντρα για τον τίτλο.

Έμενα πάντως το φετινό πρωτάθλημα μου άρεσε. Μπορεί από επίπεδο να ήταν εμετικό αλλά είχε πολλά κουλά και πολύ γέλιο. Άντε και του χρόνου.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
τραγικο το "χιουμορακι" της νοβα. αυτο με την καρτελα οσφπ - ΠΑΟ : 2-1, εννοω. και το κρατησανε μεχρι το τελος, δεν ηταν στιγμιαιο "λαθος".
καποιος πρεπει να χασει τη δουλεια του. η γιατι ειναι πολυ μαλακας, ή γιατι απλα δεν καταλαβε οτι το γκολ ακυρωθηκε.
μη μου πειτε απλα να το κοψω. σιγα μην πληρωνω το πιο ολυμπιακο καναλι (μετα την νετ φυσικα). σε στρημ το εβλεπα.
ζεκα αγορι μου, τι ηταν αυτο? τι ονειρο ειδες? μεχρι και ο γκολεαδορ τοτσέ δεν το εχανε...

στεναχωριεμαι για την αεκ γιατι την συμπαθω. τραγικο οχι οτι μπηκαν μεσα οι χαπακωμενοι, (αυτο ηταν ανμενομενο), αλλά οτι δεν μπορεσαν οι παικτες να κανουν 5-6 ευκαιριες και να βαλουν ενα γκολ στον πανθρακικο.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Με 140 εκατομμύρια χρεος που παει η ΑΕΚ,το τελος ηταν νομοτελειακό.Τραγικο λαθος η αντικατασταση του Λινεν και το πληρωσε.Να ειναι καλα η Καλλιθεα που θα δωσει το ΑΦΜ.Η ομαδα μου ο ΠΑΟ εκανε το καθηκον του για την ιστορια του και δεν ντροπιαστηκε μεσα στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ..Ευρωπη μονο με ηττα της Ξανθης και να μην παρει αδεια ο ΠΑΣ απο την UEFA!!!!!!!!!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Για την ΑΕΚ τι να πω, με κάλυψε ο headless.
Στα του ντέρμπι, σταθήκαμε αξιοπρεπώς, κάναμε και τις ευκαιρίες μας και γενικά είχαμε καλύτερη εικόνα από τα τελευταία παιχνίδια. Του χρόνου πάλι, να δούμε πότε θα βάλουν μυαλό στη διοίκηση...
EDIT: Χάνιμπαλ τι θέμα υπάρχει με τον ΠΑΣ, γήπεδο?
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
O αδερφός μου είναι φανατικός οπαδός της ΑΕΚ και από χθες είναι σε πολύ κακή κατάσταση, δεν ξέρω πώς να τον ηρεμήσω.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Πώς να τον ηρεμίσεις... Ό,τι και να ακολουθήσει, η ιστορία μας αμαυρώθηκε και αυτό δεν αλλάζει. Το να παίξουμε Β' εθνική με χρέη, δεν υπάρχει σαν σενάριο. 2 επιλογές: ή πας Δ' και ξεχρεώνεις και ελπίζεις σε άνοδο (γιατι και στο μπάσκετ έτσι λέγανε αλλά δεν ανέβηκε ποτέ η ομάδα) ή αγοράζεις ΑΦΜ το οποίο είναι ακόμα πιο εξευτελιστικό για μένα και πας Β' ή Α'... Ό,τι και να πω είναι λίγο...
Και τι να πει κανείς και για τα ζώα που "και καλά" αγανάκτησαν και μπήκαν στο στάδιο. Θα ήθελα να ρωτήσω έναν από αυτούς, έναν, να μου πει τι κατάλαβε από αυτήν την κίνηση και ποιο ήταν το όφελος. ΖΩΑ, μόνο αυτό μπορεί να τους χαρακτηρίσει... Ούτε να πέσουμε δεν μπορούμε αξιοπρεπώς. Να πάνε να βαρέσουν το Δημητρέλο και τους άλλους παράγοντες δεν ξέρουν. Μαγκάκια είναι με τους παίκτες και τα καθίσματα....
Βγάζω πίκρα, συγνώμη, αλλά πώς αλλιώς να νιώθω...; Δίκαια πέσαμε, δεν κατηγορώ ούτε το σύστημα ούτε κανέναν. Μόνο με τους διορισμένους διοικούντες στην ΑΕΚ τα βάζω...
Ελπίζω ο ΠΑΟ να μην έχει την ίδια τύχη και να αλλάξει κάτι στο μέλλον, γιατί η κατρακύλλα δεν έχει τελειωμό... Μακάρι οι οπαδοί του να τον στηρίξουν και να είναι εκεί που πρέπει.
Αυτά από μένα...
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Admiral wrote:
O αδερφός μου είναι φανατικός οπαδός της ΑΕΚ και από χθες είναι σε πολύ κακή κατάσταση, δεν ξέρω πώς να τον ηρεμήσω.</blockquote>

Nα του πεις ένα πράγμα Αλέξανδρε: Nα λέει πάλι καλά που δεν κατοικεί στην Αθήνα και δη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μόνο αυτό....

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Ο Παναθηναϊκός δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει στο σημείο της ΑΕΚ, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Και μόνο που ο κόσμος και οι ιθύνοντες της ομάδας κατάφεραν να αλλάξουν τον εκτρωματικό νόμο Μπιρμπίλη που προέβλεπε γκρέμισμα της Λεωφόρου, ενώ η Νέα Φιλαδέλφια έχει κλείσει 10ετία ως αλάνα, είναι αρκετά ενδεικτικό.
 

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Κώστα μη λες δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουμε,όλα πιθανά είναι και με τα λεφτά που χρωστάει η ομάδα(και δε βλέπω κάποιος να εξοφλεί) τα πάντα μπορεί να γίνουν.
Για το ντέρμπι έχω να πω ότι έπρεπε ο Παναθηναϊκός να κερδίσει 3-0 και ότι ο θεός αγαπάει τον γαύρο!
Κρίμα για την ΑΕΚ και μαλάκες οπαδοί δυστυχώς υπάρχουν σε κάθε ομάδα.
Χάρηκα για τον Άρη που απ ότι φαίνεται παραμένει..και λέω απ ότι φαίνεται γιατί έχω μια απορία και θα μου τη λύσετε..
Αν στην επόμενη αγωνιστική,ΑΕΚ,ΟΦΗ και Πανθρακικός κερδίσουν και χάσει ο Άρης τότε σώνετε η ΑΕΚ και πέφτει ο Άρης έτσι δεν είναι?
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Το αντικειμενικό σχέδιο προφανώς είναι αυτό, να εξαφανιστούν οι μεγάλες ομάδες της Αθήνας και να απομείνει μόνο το επίνειο. Αλλά εξακολουθώ να θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός, ακόμα και σε αυτήν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, είναι αρκετά σκαλοπάτια πάνω από την ΑΕΚ ως σύλλογος και ως δυναμική του κόσμου.

Πέραν τούτου, ας μην ξεχνάμε και το άλλο. Της ΑΕΚ της γκρέμισαν το γήπεδο αλλά το άφησαν χωράφι για να μπορέσει να φτιαχτεί αντ'αυτού το Γ. Καραϊσκάκης, της έκλεψαν το 2008 στα χαρτιά ένα παλικαρίσιο πρωτάθλημα, και φέτος στις τελευταίες αγωνιστικές όλα τα ματς μεταξύ των υποκτακτικών ήρθαν εντελώς τυχαία με το αποτέλεσμα που χρειαζόταν προκειμένου να πέσει η ΑΕΚ.

Αυτοί πώς αντιτέθηκαν σε όλα αυτά? Ξεχάσαν τον λόγο που γκρεμίστηκε η Φιλαδέλφια και τα βάζουν με τον Γρανίτσα, ξεχάσαν τον λόγο που έχασαν το πρωτάθλημα το 2008 και τα βάζουν με εμάς γιατί...τους στερήσαμε την 2η θέση μέσω των play-off, και σκύβουν συστηματικά το κεφάλι στο γαυροσύστημα ψηφίζοντας ΥΠΕΡ ή ΠΑΡΟΝ σε ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο οσφπ προς ψήφιση στην Superleague. Ουσιαστικά τα τελευταία 10 χρόνια είναι το καλύτερο αποπαίδι του οσφπ, και αντί να κάνουν κάτι για αυτό κάθονται και πλακώνονται μεταξύ τους, με την ορίτζιναλ ή με εμάς (αν είναι δυνατόν δηλαδή).

Βαριά φανέλα, ιστορία, κρίμα που πέφτει κτλ κτλ, αλλά ας πρόσεχαν και λίγο.


<blockquote>Αν στην επόμενη αγωνιστική,ΑΕΚ,ΟΦΗ και Πανθρακικός κερδίσουν και χάσει ο Άρης τότε σώνετε η ΑΕΚ και πέφτει ο Άρης έτσι δεν είναι?</blockquote>

Αν δεν γινόταν το ντου στο τέλος, ακόμα και με ήττα θα έμεναν κατηγορία αν νικούσαν τον Ατρόμητο τελευταία αγωνιστική. Αλλά τώρα θα τους αφαιρεθούν βαθμοί και ουσιαστικά είναι με το 1,8 πόδι στην "Β.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991


OxidE wrote:
Αν στην επόμενη αγωνιστική,ΑΕΚ,ΟΦΗ και Πανθρακικός κερδίσουν και χάσει ο Άρης τότε σώνετε η ΑΕΚ και πέφτει ο Άρης έτσι δεν είναι?</blockquote>

Όχι, η ΑΕΚ εκτός από την ήττα από τον Πανθρακικό, χάνει και 3 βαθμούς, επειδή διακόπηκε ο αγώνας και δεν έληξε. Οπότε πάει στους 27 βαθμούς, οπότε μαθηματικά, έπεσε. Άσε που ο Άρης παίζει "σούπερ μπάλα " τις τελευταίες αγωνιστικές και δεν πρόκειται να χάσει, όπως και η Βέροια...

Τώρα για το αν θα πέσει ποτέ ο Παναθηναϊκός και τι θα γίνει, στο ελληνικό πρωτάθλημα, όλα τα περιμένει κανείς... Δε φτάνει μόνο ο κόσμος.

@Hellion, συμφωνώ με όλα αυτά που λες, όπως τα λες. Αλλά δε θα έλεγα 10 τελευταία χρόνια. Περισσότερο θα έλεγα τα τελευταία 5, από τότε που έφυγε ο Ντέμης δλδ. Στα υπόλοιπα συμφωνούμε.

 
Top Bottom