<blockquote>Gil galad το ειπες και μονος σου, ολοκληρωτικες λογικες. δεν εχουν καμια σχεση με το μετρο και την ελευθερη σκεψη. <b><span style="color:#ff0000"><u>αυτο ειναι και τελειωσε</u></span></b>. δεν χωραει ισως και οχι.</blockquote>
Ας κάνω λίγο τον Δικηγόρο του Diablo... Ψιλοαντιφάσκεις Λέλο. Αν και νομίζω πως είναι σφάλμα στην διατύπωση και μόνο.
<blockquote>για μενα το θεμα ειναι πολυ απλο. πριν ψηφιζαν οποιον του υποσχοταν γραφειακι. θα σας φτιαξω πισινες και στις επομενες εκλογες θα σας φερω και νερο. Tωρα ψηφιζουν οποιον υποσχεται οτι θα τους σωσει.</blockquote>
Το πρόβλημα είναι πως ακόμα ψηφίζουν. Χαζός δεν είναι αυτός που λέει κάτι, μα αυτός που τον ακούει.
Όσον αφορά Φασισμούς, αριστερούς, κλπ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ! Ακόμα και αν ιδεολογικά μας καλύπτει ένα -οποιοδήποτε- άκρο, η αποδοχή συνήθως οδηγεί σε φανατισμό κλπκλπ, και ιστορικά, πάντα είχε καταστροφικά αποτελέσματα.
Πίσω στα δικά μας και οντόπικ. Μεταγραφή Μπα-Σαβιόλα. Που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός απόκτησε βάθος στον πάγκο... <span class="bbcode_spoiler">

</span>
Περί διαιτησίας, μνημών και λοιπών τραγελαφικών.
1) Οι μεγάλοι θα ευνοούνται πάντα. Υπάρχει αντίρρηση σε αυτό;
2) Ακόμα με Παπουτσέλη, Δούρο και λοιπά λαμόγια ασχολείστε. Στον ύπνο σας τους βλέπετε;
Μεταγραφές αεροδρομίου. Όχι για να πάει μπροστά η ομάδα, αλλά για να πάρουμε άλλο ένα πρωταθληματάκι στο μικρό Γαλατικό χωριό,και μπάς και πάρουν τα πρόβατα κανένα διαρκείας παραπάνω. Είσαι μάγκας; Φτιάξε ακαδημίες. Και διώξε επιτέλους την νοοτροπία του Είμαι Βάζελος (όχι πως έχει σημασία, ΑΕΚ είμαι),είναι Γαύρος, άρα ασχολούμαι με την πάρτη του. Είμαι ΑΕΚ και ασχολούμαι ( όταν βρώ καιρό, έχω δικά μου προβλήματα, σοβαρότερα από την πορεία μιας ομάδας) με την ΑΕΚ. Και στην τελική, πόσο πρόβατα είναι όσοι δίνουν μεγαλύτερη αξία σε 11 μαντραχαλάδες που πληρώνονται Υπερβολικά καλά για να κλωτσάνε έναν βολβό αντί να προσπαθούν να φτιάξουν όσα τους αφορούν άμεσα;