What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Προσπαθώ να θυμηθώ πόσο καιρό ειχε να χάσει ο Παναθηναϊκός απο τον Πανιωνιο και με 3 γκολ διαφορά κιόλας... κερασάκι στην τούρτα το 3ο ηταν αυτογκόλ του MAΡΙΝΑΚΗ :throw:
 

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Χαιρόμαστε με το Αγγλικό πρωτάθλημα γιατί παίζεται μπάλα και ακόμα και οι μικρές ομάδες μπορούν άνετα να τα βάλουν με τα θηρία.Βλέπεις ωραίο ανοιχτό ποδόσφαιρο και το χαίρεσαι,χαίρεσαι να κερδίζει ξέρω γω η στόουκ την σίτυ για να υπάρχει ανταγωνισμός.
Στην Ελλάδα αν οι μικρές ομάδες τύπου παναιτωλικός κερδίσει μια μεγάλη αρχίζουμε και γκρινιάζουμε ότι το πρωτάθλημα πάει κατα διαόλο και κοίτα πως το κατάντησαν οι μαλάκες κτλ κτλ.
Ποτέ δε θα είμαστε ευχαριστημένοι,ΠΟΤΕ!

Υ.Γ. Φήμες λένε ότι υπάρχει topic που έμεινε πιστό στον αρχικό του τίτλο :S
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Η κρινια για την ομαδα του καθενος ειναι μερος του Football is life... αλλα οχι το κραξιμο των διαιτητων και των οπαδων μεταξυ τους.Εγω στοιχηματικα κρινιαζω γιατι πηγα κουβα.Η Σιτι σημερα τον ΚΟΥΒΑ που εστειλε κοσμο ακομα να το χωνεψει νους,η καρντιφ τους εξεφτελισε με 3-2 και αποδοση 6,35.Η αγγλια ειναι ποδοσφαιρομανα και κανενας δεν θα την ξεπερασει αλλα εθνικη δεν θα κανει ποτε οσο ειναι η FA στοκοι στο μυαλο.Τωρα δηλαδη που ο τσιχλας αποσυρθηκε γιατι δεν του κανουν μια προταση τιμητικη να αναλαβει την εθνικη για τα ματια του κοσμου.Αυτος στην ουσια εκανε την Premier League αυτο που ειναι σημερα(να σκεφτουμε μονο που ηταν το πρωταθλημα στο τελος του 80 και που εφτασε στο τελος του 90,το ιδιο εκανε και η Ρεαλ στην ισπανια).
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Και μην μου πει κανενας οτι ο τσιχλας την εκανε παραγκα της United γιατι κατι τετοιο δεν ισχυει.(Μονο λιγο :trollface: )
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
Ο Χιλτερ και ο Σταλιν επαιξαν πουθενα μπαλα?Το θεμα του τοπικ ειναι για μπαλα και μονο για μπαλα,εαν θελετε κατι αλλο πολυ απλα μην γραφετε εδω μεσα οτι σας καταβει γιατι ειναι εκτος θεματος.Ο ΠΑΟΚ εαν παρει το ΠΙΑΤΙ θα γκρεμισει την Τουμπα,πολυ γρηγορος για τα ελληνικα δεδομενα και σιφουνας.</blockquote>

:thumbsup: :thumbsup:

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Και όμως ο Χίτλερ και ο Στάλιν παίξαν μπάλα, αγώνας μακράς διαρκείας με το γήπεδο πάγο και την εξέδρα φωτιά :spiteful:
<span class="bbcode_spoiler"> :trollface: εντάξει μην το πείτε αυτό που σκέφτεστε...</span>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Κάνετε τις παρατυπιίες σας γατάκια, αλλά πιστοποιημένα ο Gaius λερκάρει, κάνει τα update του και σε 2 μέρες που λήγει το ban του, θα έχει έτοιμο τον οχετό.

Για αυτό το λόγο, αν θέλετε ένα ξεχωριστό θέμα για αυτά τα πράγματα, δημιουργήστε το και βγάλτε ο καθένας τα δίκια του και τη χολή του (και κατά πάσα πιθανότητα θα κλειδωθεί, μιας και, κατά 99.99%, δεν μπορεί να γίνει κόσμια κουβέντα επ' αυτού στο netz). Εφεξής σε αυτό το thread μιλήστε για την μπάλα αποκλειστικώς.

Μούτθες γκράθιας.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Δεν μπορώ να πω για μπάλα τα 3 γκολ μου κάτσανε βαριά και βλέπω εφιάλτες με το αυτογκόλ του μαρινάκη <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
Αλλα σιγά μην φοβηθούμε τα ορφανά του στάλιν
ΕΟΕΟΕΟ τον πανιώνιο ξεγράψτε και τον γαίο :lol:
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758


Steel_Havoc wrote:
Δεν μπορώ να πω για μπάλα τα 3 γκολ μου κάτσανε βαριά και βλέπω εφιάλτες με το αυτογκόλ του μαρινάκη <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
Αλλα σιγά μην φοβηθούμε τα ορφανά του στάλιν
ΕΟΕΟΕΟ τον πανιώνιο ξεγράψτε και τον γαίο :lol:</blockquote>

Kαταρχην ποια ειναι τα ορφανα του Σταλιν επειδη δεν ξερω?Καλα εμεις επιθεση καναμε και πισω τρωγαμε αντεπιθεση και γκολ.Παλι καλα που εκατσαν στα τρια γιατι απλα μπορουσαν και για τεσσερα η πεντε γκολ.

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758


Steel_Havoc wrote:
Και όμως ο Χίτλερ και ο Στάλιν παίξαν μπάλα, αγώνας μακράς διαρκείας με το γήπεδο πάγο και την εξέδρα φωτιά :spiteful:
<span class="bbcode_spoiler"> :trollface: εντάξει μην το πείτε αυτό που σκέφτεστε...</span></blockquote>

Τοποθεσια αγωνα η ρωσσικη στεπα,απο την μια τα ΣΣ και απο την αλλη ο στρατος του λαου.Τα panzer vs T-28,μιλαμε για τρομερο αγωνα.Ο Χιτλερ σε ρολο allenatore Νίκου Αναστόπουλου και ο Σταλιν σε ρολο Νικου Αλεφαντου,Τσωρτσιλ σε ρολο τεταρτου διαιτητη,πρωτος διαιτητης Ρομελ ,εποπτες αιζεχαουερ και μοντγκομερι.Προπονητης επιθεσης με ειδικοτητα στον αερα απο την πλευρα του αξονα ο Γκερινγκ και προνοπητης στην αμυνα απο την πλευρα των συμμαχων ο Παττον.Πιστευω οτι ο αγωνας θα ειχε πολυ ψωμι.Αυτα τα λιγα.
Ο Εργοτελης σημερα μπορει και τον ασσο με τον Λεβαδειακο.

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Tα "ορφανά του στάλιν" είναι ύπουλη μπηχτή για τον Γαίο τώρα που είναι απών και δεν μπορεί να απαντήσει, έτσι για να ανεβάζει στροφές και να έρθει με φόρα μετά (μία και σήμερα μάστερ Γαίο κουράγιο) :spiteful:
Yπέροχη περιγραφή αγώνα :thumbsup: - για το Ανατολικό μέτωπο λέω της Ν.Σμύρνης προσπαθούμε να τον ξεχάσουμε και ελπίζουμε να μην τον ξαναδούμε :unsure:
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
EΛ ΠΑΣΟ ειναι πιο καλτ σαν γηπεδο απο την Νεα Σμυρνη η το γηπεδο του Αθηναικου στο Βυρωνα.Σκαβεις και στα δυο τα βουνα ναι στην καλλιθεα βουνο ειναι ασχετα που στην κορυφη εκαναν πολυκατοικιες και οριστε τα πολεμοφοδια.
Ο ΠΑΟ πρεπει να χτισει αμυνα μπετον αρμε(οπλισμενο σκυροδεμα) γιατι οταν ξεχυνεται σαν εμετος στην επιθεση πισω ειμαστε τρυπιοι σαν στοχος σκοποβολης.Για μια ακομα φορα ο ΟΣΦΠ θα παρει το πρωταθλημα αλλα το αισχος δεν ειναι αυτο ειναι η αντιμετωπιση της ΑΕΚ απο την διαιτησια ακομα και φιλικα.Καλα ετσι θα ανεβουν κατηγορια.Εαν τους σπρωχθει η διαιτησια ετσι δηλαδη μεσα στην Πευκη και στην Ελευσινα η και στον Ιωνικο ακομα που υπαρχουν οπαδου του ΟΣΦΠ τι θα γινει Κοσσεβο.Μεγαλη ομαδα η ΑΕΚ αλλα δεν χρειαζεται επιπλεον βοηθεια,να διωξουν τον Δελλα γιατι δεν κανει και να παρουν προπονητη που ξερει την κατηγορια για να ανεβουν.Ο Μπαμπης ο Τεννες ειναι ελευθερος ακομα μαζι με τον Σουλη τον Παπαδοπουλο.
Αντε ο ΠΑΟΚ να κανει τον μπαμ αλλα δεν το βλεπω,διπλο στην Σαλκε(στοιχηματικα παντα).
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Φετος με τον Αστερα Μαγουλας θα γυρισω την μιση Ελλαδα,η αλλη μιση ειναι στον Βορειο ομιλο. :trollface:
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/item/339460-Football-League-Oi-dyo-omiloi-tis-katigorias
 

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Ανακοίνωση της UEFA αν πέσει το αεροπλάνο της Schalke ο παοκ θα περάσει απευθείας στους ομίλους...!!! (ένα ωραίο σχόλιο που διάβασα μετά τον αγώνα)
Κρίμα για τον παοκ,μπορούσε να περάσει.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Κρίμα όντως. Έπρεπε να κόψει κανά φράγκο απ' τον χοντρό.
http://pitsirikos.net/2013/08/%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%8C-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA/
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Το ματς ΠΑΟΚ-ΣΑΛΚΕ μοιρασε λεφτα στο live.Kαλα το διπλο μετα την αποβολη του Jones εφτασε σε καλα επιπεδα.Ο ΠΑΟΚ ετσι οπως επαιξε μετα την αποβολη το διπλο η και ισοπαλια ηταν σημεια δυνατα.Παλι ο νομος του ποδοσφαιρου μιλησε,οποιος χανει ευκαιριες χανει και τον αγωνα.
Οταν ο Κατσουρανης ανεβαινε απο την αμυνα στην επιθεση ΝΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΠΙΣΩ.Οι Γερμανοι ηταν πιο γρηγοροι απο τους μεσοαμυντικους και τους αμυντικους του ΠΑΟΚ.
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
ελα μωρε τωρα....
παοκ και champions league δεν πανε μαζι....
αν περνουσε στους ομιλους, θα γινοταν το πορνακι του ομιλου του...
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Ας περνουσε και μετα ας γινοταν ο σακος του μποξ στον ομιλο.Τωρα που η Ελβετια ειναι πισω μας να δουμε πως θα ξεφυγουμε.Παντως εαν δεν μπορουν οι παραγοντες να ανεβασουν ενα κλικ το πρωταθλημα προτεινω να κατεβαζουν ενδεκαδα μονο με ελληνες.Δεν γινεται αυτο το πραγμα καθε καλοκαιρι με τα σαπακια τιυ καθε μανατζαρεου.Ο Αλαφουζος που ειναι μαθητευομενος μαγος-προεδρος εχει φερει αυτον τον Μπαιραμι και το παληκαρι απλα μεχρι τωρα σερνεται διχως τσιπα.Αναστασιου ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΦΟΡΝΑΡΟΛΙ για να πεσουν και τα τσιμεντα της λεωφορου αφου στα παιδια που περνουν εισητηριο ο μαθητευομενος μαγος-προεδρος εχει βαλει χαρατσι για την αναπλαση.Καλα επειδη δεν εχει λεφτα να μας το πει να κανουμε κουμαντο και εμεις.Φετος super league μετα football league και τελος football league 2 να τελειωνει το παραμυθι.
Quiz αλλα δεν θα ανεχτω καφριλες η ΑΕΚ επεσε μονο της,επεσε αγωνιστικα η την εριξαν για να φεσωσουν σε οσους χρωσταει.Μην γελιεστε και ο Ηρακλης το ιδιο εκανε,επεσε Β πηγε Γ τους αγορασε ο παπαδοπουλος ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ Κατερινης και μετα βγαινουν και το παιζουν και θηγμενοι.Αυτο το ελληνικο ποδοσφαιρο απο οπου το πιασεις οχι μονο βρωμαει αλλα λερωνει.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Την ΑΕΚ την έριξε ο Μελισσανίδης για να την πάρει τσάμπα. Κακό δεν είναι αυτό. Κακό είναι που δεν έγινε το 2004, να είμαστε το '08 ξεχρεωμένοι και στην Α'. Η ιστορία θα δείξει, αν αυτός ήταν ο σωστός ο δρόμος ή όχι...
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758


Alucard wrote:
Την ΑΕΚ την έριξε ο Μελισσανίδης για να την πάρει τσάμπα. Κακό δεν είναι αυτό. Κακό είναι που δεν έγινε το 2004, να είμαστε το '08 ξεχρεωμένοι και στην Α'. Η ιστορία θα δείξει, αν αυτός ήταν ο σωστός ο δρόμος ή όχι...</blockquote>0

Διαβασε λιγο πιο πανω και πες μου εαν συμφωνεις οτι ο Δελλας δεν κανει για προπονητης.Καλα τωρα ο Λινεν βγαινει και λεει το αυτονοητο,αλλα δεν λεει οτι καποια ματς που μπορουσε να τα παρει δεν τα πηρε γιατι εκανε λαθη.

 
Top Bottom