What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Σου εχω 10αρι τον Λουκας.Εκει ειναι η θεση του Tsok μαζι με τον Βουκιτσ.Το θεμα ειναι αλλο,εχεις εναν προπονητη του 1,5 εκατομμυριων ευρω και ακομα δεν εχει αποδωσει τα μεγιστα.Για να μην και κακος ο φετινος ΠΑΟΚ εχει ενα καλο,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Αυτο οφειλεται κυριως στον γυμναστη τον φετινο που ανθρωπος ξερει την δουλεια του παρα πολυ καλα.
Το θεμα ειναι οτι τον αργο Τσιολη δεν μπορει να τον κανει γρηγορο (μαγος δεν ειναι) και επεισης δεν μπορει να δωσει εκρηξη και διαρκεια στον Κατσουρανη.Ο Κλαους μπορει να εκμεταλευτει αυτον τον γυμναστη αλλα βαριεται που ζει.Να παρατηρησετε οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει θλασσεις φετος.
Οι μεταγραφες του χειμωνα θα γινουν απο το γιο του Στεφενς που ειναι μανατζερ παικτων αρα μπορει να ειναι ειτε λιρα εκατο η παλτο για το χειμωνα.
Τsok δεκαρι εχεις αλλα ο ΠΑΟΚ θελει χαφ και εναν σωστο επιθετικο οχι τραυματια για να τον αναστησει.Οσο ο Κατσε ειναι εκτος ο ΠΑΟΚ θα ειχε προβλημα εκει.
Ο Κιτσιου πρεπει να ελεγχει τα φαουλ του γιατι μπορει να του στοιχησουν πολλα.Πρεπει απο τωρα να βρουν αντικαταστατη του Λινου γιατι αυτος ο παικτης κραταει μια αριστερη πλευρα μονος του(ο Στοχ απο αμυντικα δεν ειναι τοσο καλος) και εαν σε ενα παιχνιδι δεν τραβηξει και ο αντιπαλος προπονητης το μυριστει τοτε ο Χακομπο θα κανει τα χθεσινα που εβριζε την αμυνα που κοιτουσε τους παικτες της Μακαμπι.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
Δειτε το,ο διαιτητης με ενα direct σωριασε τον παικτη κατω.

http://www.dokari.gr/dokaritv/1363-diaititis-karateka-kata-paikton-video</blockquote>
χαχαχα που να τα έβλεπε ο ευθυμιάδης αυτά :lol: αλλη περίπτωση βέβαια αλλα λέμε τώρα

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Ημουν φοιτητης στην Δραμα και ο ευθυμιάδης σαν κατοικος εκει αλλα και διατητης σε τοπικο επιπεδο ειχε φαει γιουχα τρελη απο ολους τους βαζελους της περιοχης.Τωρα πρεπει να ειναι επικεφαλης των διαιτητων του νομου εκει.
Καλα εκει ο Κωνσταντινου δεν επρεπε καν να ειναι εκει,αλλα ουτε να κανει αυτο το πραγμα που εμοιαζε σε τακλιν.
Μακαριαν 'τι μ@λ@κ@ ειναι' ιστορικη ατακα.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/realmadrid/h-microsoft-gia-to-onoma-toy-mpernampeoy.2472134.html" class="bbcode_url">H Μicrosoft για το όνομα του "Μπερναμπέου"


<span class="bbcode_spoiler"><blockquote>
O κολοσσός της πληροφορικής και προσωπικά ο εκ των κυρίων μετόχων Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος αυτές τις ημέρες έχει ταξιδέψει στην Ισπανία για επαγγελματικούς λόγους, έχουν δείξει ενδιαφέρον αλλά οι συζητήσεις, σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα "El Confidencial" προς το παρόν βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο.

H Microsoft επίσης αναμένεται να αναλάβει τις κατασκευές των τεχνολογικών υποδομών του νέου "Μπερναμπέου" ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δωρίσει 1εκ ευρώ στο Ίδρυμα της Ρεάλ Μαδρίτης για την ανάπτυξη κοινωνικών αλλά και αθλητικών προγραμμάτων.

Ετσι και αλλιώς οι δύο πλευρές έχουν αναπτύξει συνεργασία εδώ και αρκετά χρόνια και όπως έχει τονίσει σε ανύποπτο χρόνο ο Φλορεντίνο Πέρεθ" Ρεάλ και Microsoft μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία και τις ίδιες αξίες".</blockquote></span>
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Δηλαδη ποιες αξιες και ποιες φιλοδοξιες?
Να κατακτησουν τον κοσμο,η μια σε ποδοσφαρικο επιπεδο και η αλλη σε τεχνολογικο.
Αυριο τι ωρα ειναι το el classico.Μην χασω την παναθα μου θα παιζει με τον Εργοτελη.Παιδια να παρουμε τον Bovio για μια εκτακτη εμφανιση,να ερθει και να βαλει την βολιδα εξω απο την μεγαλη περιοχη μπας και περασουμε κανα ησυχο απογευμα.Και για του λογο του αληθες παραθετω το βιντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=9zvpWT0dS50
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Ρε παιδιά ένα περιοδικό που διαφημίζεται στον ΣΚΑΙ (μόνο εκεί το έχω δει) με τίτλο:
ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ είναι trolling έτσι;

το ντέρμπι σήμερα 26/10, 19:00
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Είμαι στο ξενοδοχειο και παίρνω πρωινό με την
αποστολή του Εργοτέλη. Πείτε,να ρίξω τίποτα στο
μπουφέ να έρθει πιο εύκολα το αποτέλεσμα;
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Μην ριξεις τιποτα στον μπουφε,απολαυσε το πρωινο.Τζαμπα ειναι να παει τοσο φαι χαμενο.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758


Tsok wrote:
Ρε παιδιά ένα περιοδικό που διαφημίζεται στον ΣΚΑΙ (μόνο εκεί το έχω δει) με τίτλο:
ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ είναι trolling έτσι;

το ντέρμπι σήμερα 26/10, 19:00</blockquote>

Στο ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ εχουν φτασει στο τευχος νουμερο 5.Σαν σποτακι ειναι ωραιο αλλα σιγα σιγα ο Αλ-αφουζος πρεπει να το κοψει γιατι πρωτον γινεται βαρετο και δεν δευτερον γινεται επικινδυνο.
Σημερα θα κατσουμε να δουμε μπαλα ολοι και ξερετε για ποιον αγωνα μιλαω.

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Πολύ σε πάω ρε χάβοκ
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933


Alucard wrote:
Είμαι στο ξενοδοχειο και παίρνω πρωινό με την
αποστολή του Εργοτέλη. Πείτε,να ρίξω τίποτα στο
μπουφέ να έρθει πιο εύκολα το αποτέλεσμα;</blockquote>

Έλα πες την αλήθεια, την έκανες τη μαγκιά ε; :spiteful: :spiteful:

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Ετσι ρε Άλουκαρντ ελα οποτε θες στην Λεωφόρο να σε κεράσω μια μπύρα στον ψυχίατρο :cheers: :woohoo:
Η πουτα μπαρτσα μας χάλασε την γιορτή μόνο <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Λόπεζ άλλη φορά να βγαίνεις και άλλο από την εστία σου ρε, ο Σάντσεθ χρειάστηκε να καταβάλει έστω λίγη προσπάθεια για να σε κρεμάσει, έπρεπε να του κάνεις ακόμα πιο εύκολη τη φάση και να βγεις ως το πέναλτι.

Έπνιξε και ένα μπενάλντι στον Ρονάλντο το κοράκι πριν μπει το 2ο γκολ των καταλανών, αλλά δεν πειράζει, χαλάλι. Το κρατάμε μέσα μας για να ρίξουμε 3μπαλο στο Μπερναμπέου.

Έγινε καλό ματς γενικά πάντως, με τις 2 ομάδες να βρίσκονται, ίσως για πρώτη φορά μετά από χρόνια, λίγο-πολύ στο ίδιο επίπεδο ως ποιότητα ρόστερ και ως εμφάνιση. Αυτό βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει επειδή έπεσε η Μπαρτσελόνα ή επειδή ανέβηκε η Ρεάλ, αλλά δεν μας χαλάει.

Στα του Παναθηναϊκού, 4 παρατηρήσεις:

-Στέφανος Καπίνο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξανάγινε ο κέρβερος που μάθαμε πρόπερσι. Μακάρι να πάρει τα πάνω του το παιδί και να έχει ανάλογη συνέχεια.

-Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον Αναστασίου. Δεν του βγήκε το 4-4-2 στην αρχή, αλλά αντί να αποσύρει ένα από τα δύο φορ στο 'Β, τους κράτησε μέσα και το άλλαξε σε 4-3-1-2 περνώντας αλλαγή τον Αμπέιντ ο οποίος ήταν και η κίνηση-ματ με μια φοβερή μπαλιά στον Μπεργκ στο πρώτο γκολ και μια ασίστ στο 2ο γκολ.

-Σαν σύνολο πάντα, οι Λούτσο-Μπεργκ παίζει και να είναι το καλύτερο επιθετικό δίδυμο στην φετινή σούπερλιγκ.

-Μας γάμησε η Νόβα σήμερα. Δεν έδωσε δικαιώματα για το ματς σε κανένα ξένο δίκτυο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βρούμε ένα live streaming της προκοπής σαν άφραγκοι τζαμπατζήδες κι εμείς. Το γυρίσαμε στο ραδιοφωνάκι αναγκαστικά λες και γυρίσαμε στο 1994, και σα να μην έφτανε αυτό ήταν τραγικός και ο σπήκερ του ΣΚΑΙ.

"Μπεργκ στην περιοχή και ΓΚΟΛ..."

Μετά παύση για 10 δευτερόλεπτα, ενώ η πίεση ανεβαίνει στο 2356 και προσπαθείς να μην σπάσεις κανένα γραφείο από την ένταση, και ξαφνικά αποφασίζει να μιλήσει ξανά:

"...αλλά τελικά υπάρχει οφσάιτ στον Ατζαγκούν..."

Σιχτήρ κρετίνε.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Κέρβερος ο Καπίνο.... Ωωω μοντιέ!
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Καλα κορόϊδευε οταν τον πάρετε πακέτο με κανα μαρινάκη να δω τι θα λές :lol:
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
@ Τσοκ, Όχι ρε φίλε. Τελικά ο μπουφές ήταν τόσο γαμάτος και τόσο τσάμπα, που αμφιβάλλω αν πρόλαβαν να φάνε οι καημένοι. Ίσα ίσα που προλαβαν λίγο ψωμί, γιατί δεν το τρώω,καθότι βρίσκομαι σε δίαιτα.
@Havoc Ψυχιατρείο πάω πάντα όταν έρχομαι αθήνα, επειδή ο κολλητός μου ξάδερφος και η παρέα του είναι τρελά βαζέλια και ρίχνουμε γέλιο στο ποδοσφαιράκι. Οπότε έκλεισε, νεξτ τάιμ κερνάς μπύρα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />. Λες να έχουμε γνωριστεί
κιόλας;
Το καλό είναι ότι κερδίσατε!!
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
16 βαθμοι μεχρι την σωτηρια(μετα θα το γυρισω στην ευρωπη) για να μην ξεχνιομαστε.Ο Αναστασιου Hellion δεν εκανε εξαιρετικο κοουτσάρισμα γιατι οπως ειπες και εσυ το 4-4-2 δεν του βγηκε γιατι απλα ο Εργοτελης ηταν στημενος σωστα γηπεδο(ιδια διαταξη με το κυπελλο στην Λεοφωρο) αλλα πρεπει στο scouting να τα εκαναν θαλασσα και να μην κοιτταξαν κανενα παιχνιδι.
Πιστευω οτι μετα απο αυτα που ειδαμε τοσες αγωνιστικες να μπαινει ο Λουτσο και κανει παπαδες επρεπε να κατεβασει την ομαδα με δυο φορ(με τον Πανθρακικο γιατι δεν εγινε κατι τετοιο απο την αρχη),αλλα προβλημα ειναι οτι δεν εχει παικτες για καθαρο 4-4-2,για αυτο το λογο το 4-3-1-2 του ταιριαζει πιο πολυ φυσικα με παραλλαγες.
Στηριζω Αναστασιου αλλα ακολουθησε την κοινη λογικη σε αυτο τον αγωνα και βγηκε κερδισμενος,στον επομενο το κυπελλου να δουμε.
Εαν θυμαμαι καλα δεν πρεπει να ειχαμε δειχτει γκολ στον πρωτο αγωνα του πρωταθληματος και μετα σιγουρα τρωγαμε ενα.Μην ενθουσιαζομαστε ευκολα με το οτι ο Καπινο εκανε ενα καλο παιχνιδι,πρεπει το παιδι να παρει και αλλους αγωνες στα χερια του γιατι εχει τα προσοντα να γινει καλος τερματοφυλακας μαζι με τον Διουδη αλλα σε αυτο το πρωταθλημα μπορει να εχει μεταπτωσεις στην αποδοση του λογο κυριως οτι ειναι η πρωτη του full σεζον
Βομβα στα θεμελια ολης αυτης της προσπαθειας μπορει να αποτελεσουν και οι κομμενοι,ηδη ο Τοτσε μουρμουραει.Μηπως πρεπει να γινει κατι και εκει,τουλαχιστον τοτσε αλλαγη του Μπεργκ,Κουινσι αλλαγη στα εξτρεμ και Πιντο αλλαγη με τους κεντρικους αμυντικους(ο Βελασκες δεν μου αρεσει) η εαν και την περιοδο του Ιανουαριου δεν τους πουλησουμε να τους δωσουμε τοτε δανεικους σε ομαδες Α και Β εθνικης για να μπορεσουν να κανουν κατι και να φυγουν(ο Κατσε ανοιξε την πορτα σε ολους που παιζουν σε μια εθνικη αλλα δεν προπονουνται με την ομαδα οτι μπορουν να πανε στην ουεφα για μειωση προσωπικοτητας απο τους δικους μας μονο ο Βελασκες μπορει αλλα δεν το βλεπω να ταραζεται και πολυ,καλα περναει εδω μου φαινεται) δανεικους για τον Αστερα Μαγουλας θα τους ηθελα για να σωθουμε φετος.
Ο ΠΑΟ θα χασει και αλλους βαθμους φετος με τις μικρες ομαδες που παιζουν ταμπουρι αλλα το θεμα ειναι να μπορεσουμε να παμε τελικο κυπελλου και να το παρουμε για να μπορεσουμε να βγουμε σιγουρα ευρωπη.
Ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟΚ πανε πολυ καλα στην Ευρωπη και με την δωδεκατη θεση που εχουμε αυτην την στιγμη για τα επομενα δυο χρονια ο πρωταθλητης παει κατευθειαν στους ομιλους του Τσου λου.
Η Μπαρτσα για ακομα μια φορα εδειξε οτι ειναι το αφεντικο στην Ισπανια και η Ρεαλ ακομα ψαχνεται,ο CM μετα απο αυτο το παιχνιδι θα πρεπει να εχει ψυχολογικα.
Hellion η Ρεαλ δεν ανεβηκε πολυ αλλα η Μπαρτσα με καινουργιο προπονητη αλλαζει συστημα και κανει ολους τους παικτες να ειναι πιο συμμετοχικη στο παιχνιδια και οχι δωστε την μπαλα στο Μεσσι και ειμαστε ενταξει θα το κολλησει το γκολ.Ο Σαντσεζ αρχιζει να θυμιζει τον παικτη που ηξερα απο την Ουντινεζε και θα αρχισει να κανει πραγματα.Υποθεση εργασιας ο Κασιγιας στην Μπαρτσα του χρονου στην θεση του Βαλντεζ.
Η Νονα πρωτον δεν εδωσε τα δικαιωματα σε καποιον τριτο αλλα και δευτερον δεν εκανε αγγλικη μεταδοση του αγωνα για το εξωτερικο για αυτο δεν μπορεσαμε να το δουμε απο το sprotlemon(μαλλον με βλεπω ξανα στην παρανομια).
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
.Υποθεση εργασιας ο Κασιγιας στην Μπαρτσα του χρονου στην θεση του Βαλντεζ.</blockquote>

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :malakas:

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758


Tsok wrote:


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
.Υποθεση εργασιας ο Κασιγιας στην Μπαρτσα του χρονου στην θεση του Βαλντεζ.</blockquote>

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :malakas:</blockquote>

O ενας δεν υπογραφει στην Ρεαλ και ειπε οτι υπαρχουν και αλλου ομαδες και ο αλλος ειναι φευγατος.



 
Top Bottom