What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Τασος Κακος ο Μεγαλος Διαιτητης που πλακωθηκε με τον Δωνη για το ποιος ειναι το ΜΟΝΤΕΛΟ.
Καλη σφυριχτρα αλλα οποτε του κατεβει μπορει και παιζει σωστα.
Αυτα που εγιναν με τον παικτη μας τον Μαρινακη πρεπει αυτον να μας ταρακουνησουν λιγο γιατι και στην λεωφορο υπαρχει προβλημα του ασθενοφορου.

Για τους λατρεις του Κακου το παρακατω βιντεο αφιερωμενο...........

http://www.youtube.com/watch?v=DUs1Gzhvo_g
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Ρε τώρα σοβαρά το έκανε για προθέρμανση αυτό το πράγμα;
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
O ναι Tsok φιλε μου.Η Uefa περσι τον εχει ορισει ως πεμπτο διαιτητη(πανω στην γραμμη) και εκανε αυτα τα καραγκιοζιλικια.Μιλαμε παιδια και οτι το Eurosport Watts σε μια εκπομπη που εχει για τα παραξενα φαινομενα(ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΡΡΑ) του αθλητισμου,τον ειχε νουμερο ενα βιντεο.Αλλα δυστηχως δεν βγηκε πρωτο για την χρονια.
 

link_7

Commoner
Joined
Dec 18, 2012
Messages
22
Υστερα από τις επιτυχείες του θρύλου σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει πλάκα να μπαίνω στο φόρουμ και να διαβάζω τις προσπάθειες των αντι ολυμπιακών να προσπαθούν να υπονομεύουν αυτές τις επιτυχείες.
"ομαδούλα η μπενφικα..."
"σαλαρι καπ στη σουπερ λιγκ" <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
"παράγκα Κάκου"
Πόσο πολυ σας πονάει; πείτε την αλήθεια. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Ποια παράγκα του Κάκου ρε μαν, παραλίγο να ΠΕΘΑΝΕΙ ο παίκτης μας λέμε επειδή δεν διέκοπτε το παιχνίδι ο διαιτητής ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, από "πίκρα/πόνο" νομίζεις πως το γράφουμε κι αυτό? Έλεος λίγο.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628


Link_7 wrote:
"σαλαρι καπ στη σουπερ λιγκ" </blockquote>

Λολ. Αν καταλάβαινες στο ελάχιστον την κουβέντα που ειπώθηκε (πιστεύω πώς το salary cap άνετα θα μπορούσε και πρέπει να μπει σε όλα τα πρωταθλήματα για να υπάρχει εξισορρόπηση, αφού δε μιλάμε για ερασιτεχνισμό...) θα είχα μία μικρή ελπίδα πώς μπορώ να ανταλλάξω κουβέντα μαζί σου.

Κρίμα γιατί μετά από συναναστροφή που έχω με ανθρώπους εντός του τημ του (ποδοσφαιρικού) Ολυμπιακού έχω να πω με περηφάνια πώς απέχουν έτη φωτός μακριά σε ποιότητα νοημοσύνης τόσο από ορισμένους παράγοντες όσο και από κάμποσους οπαδούς (και όχι φιλάθλους). Αλλά τι συζητάμε τώρα, όλος ο κόσμος ένιωθε ντροπή για τα ξεφτιλίκια του περσινού τελικού κυπέλλου και εσύ έδινες ρεσιτάλ. :kiss:

 

link_7

Commoner
Joined
Dec 18, 2012
Messages
22


Hellion wrote:
Αρθρο 7 παρ.7 των κανόνων ποδοσφαίρου, κατά τον Κάκκο:

"Οποιος παικτης ομαδας που η φανελα της φερει πρασινο χρωμα, εχει εμβλημα το τριφυλλι και εχει ιδρυθει μεταξυ των ετων 1907-1909 σκοραρει εναντι οποιαδηποτε ομαδας παραπανω απο μια φορα στον ιδιο αγωνα τοτε αποβαλλεται αυτοδικαια με κοκκινη καρτα".</blockquote>

Όσον αφορα το σαλαρι καπ και τον "τελικο κυπέλου που έδινα ρεσιταλ" το γεγονός και μόνο που τα θυμάστε όποτε σας συμφέρει και όποτε σας βολεύει επιβεβαιώνει τα παραπάνω λεγομενά μου. :kiss:
Δεν μου απαντήσατε...πόσο σας πονάει; <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Και δηλαδή το ότι ο παίκτης του Παναθηναϊκού αποβλήθηκε χωρίς λόγο κι αιτία αφότου πέταξε 2 τεμάχια, εμείς το κατακρίνουμε επειδή μας πονάνε οι "επιτυχίες" του οσφπ.


<img src="http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2011/09/epic-jackie-chan-template.png" alt="epic-jackie-chan-template.png" class="bbcode_img" />


Από την δική μου οπτική γωνία πάντως, και τελείως φιλικά, από τον τόνο των ποστς σου μου φαίνεται πως φέρεσαι πάσχοντας από την τυπική νοοτροπία οπαδού του οσφπ που θεωρεί πως η ομάδα του δεν λαμβάνει την αναγνώριση που, για κάποιο λόγο, θεωρείται δεδομένο πως οφείλει να λαμβάνει.

Πήρατε 20 σερί πρωταθλήματα, βγαίνετε Ευρώπη κάθε χρόνο εδώ και 25 χρόνια, φέτος ειδικά κάνετε κάτι παραπάνω από αξιέπαινη πορεία στους ομίλους, αλλά ακόμα και τώρα θεωρείτε δεδομένο στο πετσί σας πως ο Παναθηναϊκός θεωρείται η παραδοσιακά "μεγάλη Ελληνική ευρωπαϊκή ομάδα" λόγω των επιτυχιών της από το 1996 και μετά.

Αποτέλεσμα: αντί να μας αφήσετε εμάς "στον πόνο μας" και "στον καναπέ μας", να μην ασχολείστε με τους μίζερους μικρομέγαλους δηλαδή και να αφοσιωθείτε απλά στην αρμάδα του Μίτσελ που σαρώνει τας Ευρώπας, ορμάτε να γράψετε "πόσο σας πονάει ο οσφπ (και δεν του αποδίδετε τα εύσημα)?". Σχεδόν με εκδικητική μανία δηλαδή.

Άποψή μου κιόλας, μπορεί να πέφτω τελείως έξω.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<img src="http://i.imgur.com/Jafnque.jpg" alt="Jafnque.jpg" class="bbcode_img" />

Εξακολουθείς να θεωρείς πώς είμαι βάζελος. Ελπίζω το κοντέρ που μετράει τη βλακεία να μη μας ρίξει το server. :silly:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,705
Άδικα χαλιέστε και ασχολείστε. Υπάρχουν ολυμπιακοί τύπου Μάνος και ολυμπιακοί τύπου Link7.
P.S. Τα χαιρετίσματά μου στη Zelda...
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Βόρειε Ολυμπιακοί είναι μόνο οσοι παπαγαλίζουν αυτα που λέει ο τσουκαλάς και ο πρωταθλητής γαύρος κτλ ολοι οι αλλοι, ξέρεις αυτοι με δική τους κρίση/άποψη, ειναι κρυφοπαναθηναϊκοί οπότε ελα στην αγκαλιά μας αφου δικός μας είσαι <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Για την ιστορία ποιον να πονέσει η ευρωπαϊκή πορεία του οσφπ; θα μας πονέσει οταν πάει τελικό και το πάρει γιατι ως γνωστόν πορείες κάνουν και οι οικοδόμοι (ρωτα τον Γαιο να σου πει γι'αυτά, ξέρει) ως τότε παρακαλω μείνετε σταθεροί στις αποψεις που τόσα χρονια σας διαμορφώσανε και η μπενφίκα δεν ειναι ομαδούλα ειναι looser :deal: τωρα τσαμπα τα λεμε ολα αυτα βεβαια, εδω τα τελευταία χρόνια θυμηθήκατε το μπασκετ που μεχρι πριν το σεφ γεμιζε ποιο πολύ στον ζαμπίδη και στο moto cross
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Ας μην εξελιχθεί το πράμα σε προσωπική αντιπαράθεση Link vs The World πάντως, αν έχει ο ίδιος κάτι να προσθέσει ή θέλει να απαντήσει σε κάποιον ας το κάνει, αλλά πέραν τούτου θα είτο καλό να περιοριστούμε αμειγώς σε ποδοσφαιροκουβέντα.

In other news, ο Άρης έχασε πριν λίγο από τον Μακεδονικό σε φιλικό στην Ευκαρπία. Λέω την είδηση στον αδερφό μου (παοκτσής), και η απάντηση:

"<i>Νταξ, μόλις σιγουρεύτηκα πως το ματς παοκ-άρης στην Τούμπα θα έρθει Χ</i>".

:rofl:
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Hellion wrote:
αλλά ακόμα και τώρα θεωρείτε δεδομένο στο πετσί σας πως ο Παναθηναϊκός θεωρείται η παραδοσιακά "μεγάλη Ελληνική ευρωπαϊκή ομάδα" λόγω των επιτυχιών της από το 1996 και μετά. </blockquote>

Κάπου εδώ το παραξήλωσες κι εσύ ρε Κώστα....... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Ε κάνω κι εγώ εικασίες γιατί προσπαθώ να καταλάβω ρε παιδί μου :Ρ

Καθόμαστε και συζητάμε, κάνει νίκες και ήττες ο Παναθηναϊκός οκ χαιρόμαστε καυτηριάζουμε όσα είναι να καυτηριαστούν, κάνει νίκες και ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη ο παοκ και το παίρνουμε και λίγο στην πλάκα, και ξαφνικά κάνει σερί νικών και ο οσφπ παντού και έρχεται ένα "ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ". Και αυτή είναι μια νοοτροπία που λαμβάνω από αρκετούς γνωστούς που στηρίζουν οσφπ. Οπότε προσπαθώ κι εγώ να βρω κάποια βαθύτερη ψυχολογική αιτία ρε παιδί μου, γιατί τόση μανία για προβολή και "εκδίκηση"? Είναι θέμα μόνιμου κόμπλεξ κατωτερότητας μερικών? Φταίμε εμείς σε κάτι?

Είναι λίγο σαν τον νταή στο σχολείο που όλοι λένε "πρέπει να έχει σοβαρά προβλήματα στο σπίτι για να φέρεται έτσι στα παιδιά", σε πιάνει και λίγο το σύμπλεγμα σωτηρίας της ψυχής του άλλου <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Steel_Havoc δε θεωρώ εαυτόν κρυφοπαναθηναϊκό.

Όταν ο γαύρος έχωνε 7 στη Λεβερκούζεν γούσταρα σαν τρελός. Άσχετα μετά αν άκουσε οχετό που δεν κατάφερε να περάσει.
Όταν η ΑΕΚ έπεσε τα έβαψα μαύρα από τη μία, από την άλλη είπα καλά να πάθει γιατί "η ΑΕΚ είναι ο κόσμος της" και πάνω στις πλάτες του και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι ξεπλύνανε οι μαφιόζοι χρήμα (βέβαια είναι καλά παιδιά το είπε ο Κούγιας).
Ομοίως γουστάρω που ο Παναθηναϊκός είναι σε μία τέτοια κατάσταση όπως τώρα και θεωρεί επιτυχία το αν θα είναι στην πεντάδα. Φτάνει πια ο δικομματισμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Βέβαια στην τελευταία περίπτωση θεωρώ επίσης πώς σε μία 4ετία (το πολύ) έτσι και επιμείνουν και δεν μπουν πάλι στο τρυπάκι "ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΖΕΜΠΑΜΠΟΥΚΟΥ" θα έχει μία από τις καλύτερες ομάδες από άποψη συνοχής.

Στο κάτω-κάτω εγώ γουστάρω να βλέπω (και προτιμότερο όποτε μπορώ να παίζω) μπάλα. Για αυτό ακριβώς δε βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
6 βάλαμε στη Λεβερκούζεν 7 φάγαμε, μπερδεύτηκες :whistle:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Είπα να χαρίσω κανά δυο μήπως και ανέβει το epeen. :trollface:
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
<img src="http://i39.tinypic.com/21on5fn.jpg" alt="21on5fn.jpg" class="bbcode_img" />
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
@Τσοκ ^^ Στην επόμενη εκδοχή της εικόνας, ο Νορθ θα φοράει μπότες Σέιλορ Μουν, στη μεθεπόμενη θα κρατάει κιθάρα και στην παραμεθεπόμενη η μαλλούρα και το μούσι θα είναι απαστράπτον, σούπερ σάγιαν ξανθό. :lol:
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
:lol: :lol: :lol: Θα βρει τον δρόμο της η pic από μόνη της :lol: :lol: :lol:
 
Top Bottom