What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Αν είναι να μπει κιθάρα θα μπεί ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ

<img src="http://www.productwiki.com/upload/images/b_c_rich_stealth_chuck_schuldiner_tribute.jpg" alt="b_c_rich_stealth_chuck_schuldiner_tribute.jpg" class="bbcode_img" />
 

link_7

Commoner
Joined
Dec 18, 2012
Messages
22
Καταρχήν νορθλαντερ δεν νομίζω πως σε έχουν στο φορουμ με σκοπό να μας μετράς το IQ ανάλογα με τα ποστ που κάνουμε σε ενα θρεντ σχετικά με ποδόσφαιρο. Ούτε επίσης να μας αποκαλείς καθυστεριμένους και βλάκες... χαλάρωσε και μαζέψου λίγο. Αν έχεις να πεις κάτι πες το με επιχειρήματα χωρίς προσωπικούς χαρακτιρισμούς, αν δεν θές μην απαντάς.




Hellion wrote:
Από την δική μου οπτική γωνία πάντως, και τελείως φιλικά, από τον τόνο των ποστς σου μου φαίνεται πως φέρεσαι πάσχοντας από την τυπική νοοτροπία οπαδού του οσφπ που θεωρεί πως η ομάδα του δεν λαμβάνει την αναγνώριση που, για κάποιο λόγο, θεωρείται δεδομένο πως οφείλει να λαμβάνει.

Πήρατε 20 σερί πρωταθλήματα, βγαίνετε Ευρώπη κάθε χρόνο εδώ και 25 χρόνια, φέτος ειδικά κάνετε κάτι παραπάνω από αξιέπαινη πορεία στους ομίλους, αλλά ακόμα και τώρα θεωρείτε δεδομένο στο πετσί σας πως ο Παναθηναϊκός θεωρείται η παραδοσιακά "μεγάλη Ελληνική ευρωπαϊκή ομάδα" λόγω των επιτυχιών της από το 1996 και μετά.

Αποτέλεσμα: αντί να μας αφήσετε εμάς "στον πόνο μας" και "στον καναπέ μας", να μην ασχολείστε με τους μίζερους μικρομέγαλους δηλαδή και να αφοσιωθείτε απλά στην αρμάδα του Μίτσελ που σαρώνει τας Ευρώπας, ορμάτε να γράψετε "πόσο σας πονάει ο οσφπ (και δεν του αποδίδετε τα εύσημα)?". Σχεδόν με εκδικητική μανία δηλαδή.

Άποψή μου κιόλας, μπορεί να πέφτω τελείως έξω.</blockquote>

Όχι δεν κατάλαβες δεν είπα τίποτα από αυτα που λές. Ούτε έχει κάτι ο τόνος μου, ούτε θεωρώ τον παο καμια μεγάλη ευρωπαική ομάδα.
Είπα απλά πως σε κάθε επιτυχία του θρύλου εσείς πάντα προσπαθείτε να την μειώσετε όχι μόνο φέτος αλλά τα τελευταία χρόνια. Γιαυτο ρωτάω πόσο σας πονάει που βλέπετε τον οσφπ να κάνει καλά παιχνίδια στην ευρώπη και να παίρνει χαλαρά τα ντέρμπυ στην ελλάδα. Αν και δεν μου απαντήσατε βλέπω από τα γραφομενά σας οτι σας πονάει πολύ.
Περαστικά σας λοιπόν.

 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Δεν υπήρξε πουθενά προσωπικός χαρακτηρισμός τύπου "Link_7 είσαι βλάκας". Άρα είτε έκανες άλμα λογικής είτε έχεις τη μύγα.

<span class="bbcode_spoiler">Πού είναι ο κουνέλος να κλάψει από τη συγκίνηση για τις μπανανόφλουδες?</span>

Προσπάθησα να μιλήσω με επιχειρήματα αλλά έδωσες για άλλη μία φορά ρεσιτάλ παλιμπαιδίστικης λογικής. Ούτε ο σεβάσμιος θρησκευτικός μου στο γυμνάσιο (θρησκόληπτος όσο δεν πάει με τον ΟΣΦΠ και την εκκλησία) που όταν έχανε ο ΟΣΦΠ στο πρωτάθλημα από την Κωλοπετινίτσα Ανωγείων (random name) και σήκωνε όλα τα βαζέλια για να πουν μάθημα δεν έκανε έτσι. :kiss:

Και στο θέμα μας. Ο θρύλος έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι στο εκτός με την Μπενφίκα και αδικήθηκε από το αποτέλεσμα. Αναθεμάτιζα για την κακοτυχία της στιγμής και ομολογώ πώς στεναχωρήθηκα (όσο μπορεί να στεναχωρηθεί κάποιος για ένα ζήτημα όπως είναι η μπάλα, άλλωστε δεν παίρνω εγώ τα μύρια και τα πριμ). Παρόλα αυτά το να πούμε ότι πήρε άξια το 1-0 στο επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη και ότι έκανε το παιχνίδι της ζωής του διδάσκοντας ποδόσφαιρο είναι:

α) οφθαλμαπάτη
β) οπαδισμός
γ) βλακεία
δ) όλα τα παραπάνω

Η απάντηση είναι παγίδα, γιατί δεν οφείλουμε να το πούμε ευθύς εξαρχής. Απλώς το λέω για να μη νομίζεις πώς σε είπα βλάκα πάλι. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Για τον τόνο θα το αφήσω ασχολίαστο για να πιάσει κάτι και ο Hellion. Sleep tight. :kiss:
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Αποφάσισα να σας εξομολογηθώ κάτι. Είμαι Παναθηναϊκός και δηλώνω ευθαρσώς ότι οι επιτυχίες του Ολυμπιακού με πονάνε. Πραγματικά με πονάνε.

Σαν οπαδό του Παναθηναϊκού.
Σαν φίλαθλο.
Σαν άνθρωπο.
Σαν νοήμων (; ) ον γενικότερα.

Νομίζω ότι όλοι πια πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα που γέννησε η Ελλάδα και όλοι οι υπόλοιποι (υπ)άνθρωποι που δεν το βροντοφωνάζουμε σε όλο το κόσμο, πρέπει να το υποστούμε όσο και να μας πληγώνει κάτι τέτοιο. Η μαχαιριά ήταν πάντα βαθιά τόσα χρόνια, απλά τώρα ο Μήτρογλου μας έστριψε και το μαχαίρι...

Ευχαριστώ που με ακούσατε, αλλά δε μπορούσα να το κρατήσω άλλο μέσα μου. Τώρα πάω να συνεχίσω το κλάμα μου σε εμβρυϊκή στάση στο ντους.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Θα πρέπει να πιπιλάς και το δάχτυλό σου ταυτόχρονα Sephir γιατί διαφορετικά δε μετράει.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
ρε συ λινκ ποιο ντέρμπυ πήρε χαλαρά; εκτός και αν πιστεύεις οτι με τον Παοκ ήταν ντέρμπυ, οπως ντέρμπυ θεωρείται και το εσπανιόλ-μπαρτσελόνα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
καταλαβαινω ρε παιδια οτι γουσταρετε φλειμ, τζέρτζελο και λιγη τρολια οταν ψιλοβαριεστε, αλλά προσπαθειτε να μιλησετε ΣΟΒΑΡΑ για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ με καποιον που εχει 15 ποστς εδω μεσα και τα 14 ξερω γω (δεν εκατσα να ψαξω κιολας, αλλα ειμαι σιγουρος) ειναι σ αυτο το θρεντ.
ο ανθρωπος προφανως τρολαρει. ειλικρινα θα στεναχωριομουν, αν τα εννοει πραγματικα. εχω φιλους ολυμπιακους και με χαρα μου βλεπω οτι ειδικα τα 3 τελευταια χρονια, εχουν αποκτησει μια κριση και εναν ρεαλισμό (ας το πω ετσι) για τα κακως κειμενα του ελληνικου ποδοσφαιρου (καταλαβαινομαστε νομιζω...) που δεν τα είχαν πριν. ευτυχως ο λινκεφτά δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα.

και μετά τα κυριλέ, ψευτοευγενικα κλπ, εχω να πω το εξης: λινκ, ρε φιλε, λατρευω red-dna φορουμ, ειδικα μετα απο ηττες του οσφπ....
:trollface:
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Kρατάει τους 3 βαθμούς ο Μήτρογλας από χθες. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.



<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
http://www.youtube.com/watch?v=NSK3RoigkR0&t=0m53s

 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,524
Θόλωσε ο Μητρογλίνιο! "Τι πρέπει να μιλήσω!?" χαχαχα..
Πάντως είναι χαρακτηριστικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή! Έχουν αποστηθίσει 4-5 φράσεις για δηλώσεις και απλά τις εκτοξεύουν!
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Μωρέ ας τα βάζει τα τεμάχια κι ας μη ξέρει να πει πέντε κουβέντες στη σειρά.... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Θυμάμαι οταν πρωτοήρθε ο μήτρογας στον Οσφπ και ο νινης στον Παναθηναϊκό, ηταν το ντέρμπυ στο καραισκακη και καθόντουσαν και οι 2 μαζί, συγκινητική στιγμή δεν χάνουν ευκαιρία απο το κανάλι και πάνε να τους πούνε 2 λόγια στα γρήγορα, ο μητρογκολ δεν μπορούσε να πει λέξη στα Ελληνικά :blink: οπότε κάτι έμαθε απο τότε ο κάγκουρας <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Τον βλέπω αν οχι τον Ιανουάριο το καλοκαίρι να φεύγει για καμια 15αρια μύρια :deal:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<blockquote>Όσο για το Ελλάδα Ρουμανία παιδιά δε βλέπω να περνάμε με τίποτα.</blockquote>

<blockquote>Προσωπικά βλέπω πρόκριση της Ελλάδας, αλλά με τα χίλια ζόρια. Κανένα μίζερο 0-0 έξω και μετά 1-0 εδώ μέσα στην παράταση με την ψυχή στο στόμα, ή κάτι παραπλήσιο.
</blockquote>

Χαιρομαι που διαψευστήκατε! <span class="bbcode_spoiler">Μάλλον και εσείς το ίδιο... :lol: </span>
Χαλαρά το καλύτερο παιχνίδι της εθνικής μέχρι τώρα σε αυτή την διοργάνωση.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Steel_Havoc wrote:
Τον βλέπω αν οχι τον Ιανουάριο το καλοκαίρι να φεύγει για καμια 15αρια μύρια :deal:</blockquote>

Κι εγώ, αλλά, εδώ που τα λέμε, αν όντως πάρει 13-15 μύρια ο Ολυμπιακός (χλωμότατο, μια και η ρήτρα του, αν δε κάνω λάθος, είναι στα 8 ), τότε εννοείται ότι δε μπορεί -και δεν πρέπει- να τον κρατήσει...

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Για να λέμε και του στραβού Ρουμάνου το δίκιο πάντως, μια υποψία οφσάιντ υπάρχει όντως στο πρώτο μας γκολ. Και οι καρτούλες που μάζευαν οι ρουμάνοι από ένα σημείο και μετά ήταν κατά 80% αποτέλεσμα θεαματικού Ελληνικότατου βουτοπεσήματος :side:

Γενικά ήταν όντως το καλύτερο ματς της Εθνικής ως τώρα, ούτε καν το περίμενα προσωπικά. Μόλις έγινε το 1-0 λέω νταξ έτσι θα λήξει χαλαρά, μετά μόλις άρχισαν να μπαίνουν τα γκολ σίγουρα μέχρι και ο Σάντος θα σάστισε, αμφιβάλω αν είχε κάνει ποτέ στην καριέρα του πλάνο για να διαχειριστεί ένα ματς που πάει προς το όβερ :Ρ

Και φυσικά, αιώνιο θέμα το ότι τα παλικάρια μας ο Τζιόλης και ο Κατσουράνης ξύνουν τα @@ τους στα ματς πρωταθλήματος αλλά με την Εθνική θυμούνται πως είναι ποδοσφαιριστές. Σταθερές αξίες.

Οι ρουμάνοι θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους πάντως. Αν και με εμφανίσεις όπως η χθεσινή δεν φοβίζουν και ιδιαίτερα.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Hellion wrote:
Για να λέμε και του στραβού Ρουμάνου το δίκιο πάντως, μια υποψία οφσάιντ υπάρχει όντως στο πρώτο μας γκολ..</blockquote>

Καμία υποψία.
<u>Είναι</u> οφσάιντ.... <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Παιδια μην τρελενομαστε οτι το 3-1 ειναι σκορ προκρισης απο τωρα και εξηγουμαι:
1)η Ρουμανια δεν θα ειναι αυτο το πραγμα που ειδαμε χθες στο γηπεδο
2)η Ελλαδα παλι ειχε δυο 15λεπτα που σε καθε ημιχρονο που δεν υπηρχε
3)δεν εχουμε τερματοφυλακα ο Καρνεζης ειναι ανετοιμος,ο Σηφακης τροχονομος,ο Καπινο ακομα προβληματιζει,ο Διουδης δεν εχει ψυχολογια,αρα την κατσαμε σε αυτην την θεση.
4)οι Ρουμανοι πραγματικα δεν εκαναν σουτ στην εστια για να τεσταρουν τον τερματοφυλακα και ετσι δεν μπορουμε να πουμε οτι μας απειλησαν.Ενα στημενο εκαναν και ο Καρνεζης απλα κοιταγε την μπαλα και ο αμυντικος εκει δεν μπορεσε να σηκωθει για να την διωξει κορνερ φοβουμενος αυτο γκολ
5)στον επομενο αγωνα οι Ρουμανοι να ανοιχτουν για να πετυχουν γκολ,εμεις με τρια αμυντικα χαφ πως θα μπορεσουμε να δημιουργησουμε παιχνιδι?
6) και τελευταιο η αμυνα μας σε μερικες στιγμες δειχνει πραγματικα να εχει τρυπες γιατι ο Σιοβας ξεχνιεται και δεν μαρκαρει,αλλα και χθες στις απομακρυνσεις του ηταν τραγικος,ο Χολεβας σερνεται αμυντικα αλλα επιθετικα κατι ψιλοκανει οχι σπουδαια πραγματα,αλλα και παλι πολλες λαθος πασες και λαθος μεταβιβασεις που δεν τις πληρωσαμε.Πρεπει ολα αυτα να προσεχθουν και μπορουμε να περασουμε στο Μουντιαλ.
Σαμαρας πολυ κακος γιατι το παληκαρι δεν ειναι αριστερο εξτρεμ,Τσιολης-Κατσουρανης-Σαλπιγγιδης-Μανιατης-Παπασταθοπουλος-Καραγκουνης πολυ καλοι χθες.Για το παιδι με το GLX τα ειπατε παραπανω.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758


manos426f wrote:


Hellion wrote:
Για να λέμε και του στραβού Ρουμάνου το δίκιο πάντως, μια υποψία οφσάιντ υπάρχει όντως στο πρώτο μας γκολ..</blockquote>

Καμία υποψία.
<u>Είναι</u> οφσάιντ.... <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Το ποδι του Μητρογλου ειναι πιο μπροστα απο το ποδι του τελευταιου αμυντικου αλλα και σχεδον το μισο του σωμα ειναι οφσαιντ.Αλλα δεν πειραζει αρκει που μετρησε!!!



 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<blockquote><u>Είναι</u> οφσάιντ.... <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

So you say...
Τα replays δείχνουν ίδια ευθεία. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Και οτιδήποτε μέλος και να έξεχε, πλεονέκτημα υπέρ του επιτιθέμενου μπλα μπλα...
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Adhan νομίζω το χέρι είναι υπέρ του επιτιθέμενου, το πόδι του Μήτρογλα προεξείχε, οπότε ήταν οφσάιντ.

Η διαιτησία σίγουρα δεν ήταν 50-50. Ένα σπρώξιμο το είχαμε. Και κλασικός Σωτηρακόπουλος τα έκανε όλα γαργάρα, και το οφσάιντ και την διαιτησία.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
<img src="http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/ccf2930deb1bb53beb35abc23d05ca48_L.jpg" alt="ccf2930deb1bb53beb35abc23d05ca48_L.jpg" class="bbcode_img" />


YΓ. Η ένδοξη άμυνά μας προσπάθησε πολύ για το over μπας και πάει ταμείο, αλλά δεν της βγήκε...
 
Top Bottom