What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Λοιπον ΠΑΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ και με την βουλα.Για πιο οικονομικη μετακινηση μας απο Ελλαδα για Βραζιλια ειναι να βρουμε κανα πλοιο για να μπαρκαρουμε ολοι μαζι απο τελος Απριλιου για να ειμαστε εκει κατα τον Ιουνιο.

Τους τρελαναμε ολους και τωρα περιμενω την προπονητη της Ρουμανιας να παει και κλειστει στο μονοστηρι.
Τωρα βλεπω τους Ελληνες που πηγαν στον αγωνα εκει να ξεσπασουν σε τιποτα ρετσινες με coca-cola γιατι σαμπανια εκει δεν βλεπω να παιζει.(Μπορει να ξεσπασουν και πουθενα αλλου)
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Προβλέπω τελικό Ελλάδα-Βραζιλία, μήτρογλου στο '89 1-0, καραγκούνα να σηκώνει το παγκόσμιο, αυτοκτονίες μέσα στο γήπεδο... :spiteful:
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Aμα γινει κατι τετοιο steel βλεπω πρωτον να μην γυρναμε πισω θα μας πιασουν αιχμαλωτους και θα μας κρατησουν εκει.
Δευτερον η Μερκελ θα μας το κυπελλο υπερ του δανειου και τριτον εαν κανουμε κατι τετοιο ο αγωνας δεν θα ληξει ποτε.
Ας παμε με το καλο εκει γιατι τα πραγματα δεν ειναι τοσο καλα στην βραζιλια,αυτοι ξεσηκωνονται δεν ειναι σαν το Ελλαντα που ολα περνανε χωρις να ανοιξει ρουθουνι και εαν αρχισουν ταραχες δυσκολα τους κανουν ζαφτι η αστυνομια.
Κλασσικος Ελληνας οπαδος Εθνικης στην Κοπα καμπανα:μαυρο γυαλι,μπλε μπαντοφλα Μitsuko,βερμουδα,ασπρο μπλουζακι εθνικης,πετσετα αυστηρα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και αλλων ελληνικων ομαδων αναλογως προτιμησεως και ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΦΡΑΠΕ ΣΕ ΜΠΑΣΤΟ γιατι ετσι μας αρεσει!!!
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
http://www.contra.gr/Sports/iraklis/entolh-dialyshs-toy-gs-hraklhs-apo-to-ypoyrgeio-oikonomikwn.2512860.html" class="bbcode_url">Εντολή διάλυσης του ΓΣ Ηρακλής από το Υπουργείο Οικονομικών
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Βρήκαμε και άλλα bon fillet για να σερβίρουμε στους ιδιώτες έναντι παξιμαδοψίχουλων.
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
να πω και εγω κατι σχετικα με το Μουντιαλ αλλα οχι με την εθνικη Ελλαδος.
πρεπει ο προπονητης της εθνικης Βραζιλιας να καλεσει τον Ronaldinho.κανει παρα πολυ καλη χρονια και ειναι η τελευταια του ευκαιρια να παρει μερος στη διοργανωση(το 2014 θα ειναι 34).νιμιζω του αξιζει και με το παραπανω.ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παικτης.

Υ.Γ.ειναι λιγο ακυρο το ξερω αλλα ηθελα να πω και εγω καπου τον καημο μου
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
theonirvana ακομα η Βραζιλια δεν μπορει να κατασταλαξει σε ποιο συστημα θα παιξει.Πλησιαζει τον ευρωπαικο τροπο παιχνιδιου γιατι εχει καλεσει πολλους απο την Ευρωπη,ο Ροναλντινιο μπορει να παιζει καλα φετος αλλα περσι ηταν πολυ χαλια(τον παρακαλουθω λογω στοιχηματος) παντως για αλλαγη ειναι χρησιμος.Εαν δεν βρουν δυο καλα σεντερ μπακ και μπακ γιατι,ο Alves πολυ μπροστα παιζει και ο Μαικον εαν δεν τραβηξει οι αντιπαλοι θα παιζουν απο εκεινη την πλευρα και θα δημιουργουν ριγματα.Για την μεση και μπροστα οι ανθρωποι ειναι αλλου και κρυβουν την μπαλα αλλα πρεπει να αποκτησουν και ουσια.

Tsok καλα να τον κανουν και οσοι εκοβαν πλαστα τιμολογια να μπουν μεσα,φτανει πια να πληρωνουμε εμεις για τις ομαδες.Ο Ηρακλης εχε τεραστια ακινητη περιουσια και ειδικα οι Χορτατζήδες κοστολογουνται πολλα λεφτα αλλα τα λαμογια του ΓΣ εβγαλαν λεφτα στις πλατες του συλλογου κανοντας την λεγομενη δημιουργικη λογιστικη.
Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι η αυτονομη θυρα 10 να κυνηγησει αυτους και οχι τον Παπαδοπουλο που εδωσε το ΑΦΜ για την ομαδα για να παιζει Football League χωρις χρεει.Για ακομα μια φορα η κινηση του Τιγρη να ριξει την ΑΕΚ και να την παρει απο την Football League 2 ηταν σωστη 100%.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Tην Ισπανία πως την βλέπεις, λες να κάνει την υπέρβαση και να πάρει 2ο συνεχόμενο; η αυτη η η Βραζιλία πιστεύω θα το σηκώσουν.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ειναι νωρις ακομα. θα τα πουμε αυτα οταν πλησιαζουν οι μερες. περα απ τα μεγαλα φαβορι (βραζιλια, γερμανια, ισπανια) και τα μεγαλομεσαια φαβορι (αργεντινη, γαλλια, ιταλια) μου εχουνε καρφωθει στην κεφάλα 2 αουτσαιντερ γερα. το βελγιο, που εχει απιστευτη φουρνια παικτων κι η πορτογαλια που νομιζω οτι εχει ωριμασει πια ο ροναλντο, κανει την καλυτερη χρονια του και θα την τραβηξει ψηλα..

τα υπολοιπα μολις καλοκαιριασει. αλλο θελω να πω εγω. καταρχην οι μερακληδες του μουντιαλ ξερουν οτι τα ευρωπαικα μουντιαλ ειναι τα "καλα". ποδοσφαιρικες καιρικες συνθηκες, νορμαλ φιλαθλοι που ξερουν το σπορ και τους κανονες του (μα γαμω τις βουβουζελες μεσα, γαμω. ακομα τις ακουω στ αυτια μου...) και κυριως νορμαλ ωρες. πως να πωρωθω οταν βλεπω 9 η ωρα το βραδυ ματς αργεντινη - βραζιλια και να παιζουν οι μαντραχαλοι μερα μεσημερι και με 35 βαθμους κιολας? ξενερωμα.

επισης η ωρα που ετρεμα, εφτασε. με αφορμη και καλα την οικονομικη κατασταση κλπ κλπ, ετοιμαζονται να πουλησουν τα μισα ματς και πανω στα συνδρομητικα καναλια. η δημοσια (και καλα) τηλεοραση θα δειχνει μονο την ελλαδα και καποια επιλεγμενα, λεει, ματς. εγω λεω να πανε να μαμηθουνε. αυτο που παντα με εφτιαχνε στα μουντιαλ ειναι ο πρωτος γυρος. εκει που βλεπεις τα ματς μεταξυ εξωτικων χωρων του στυλ: ΗΑΕ - κοστα ρικα, ξερω γω. αυτη ειναι η χαρα του μουντιαλ για μενα. 3 ματς τη μερα στο καπακι απ τις 6-7 τ απογευμα μεχρι τη μια το βραδυ, να παρακολουθεις αγνωστες ομαδες, να σημειωνεις εκει στο εξελακι σου τ αποτελεσματα και να μελετας τα χιαστι ζευγαρωματα της επομενης φασης και βεβαια ολ αυτα με πιτσομπυροσούβλακα και φιλους.
συνδρομητικο δεν υπαρχει μια στο μίλιον να βαλω και για οικονομικους και για κοσμοθεωρητικούς λογους, οπότε μου μαμήσανε το μουντιαλ. ζωα. ανικανοι. ηλιθιοι. δε νιωθουν οτι ενα μουντιαλ με τη θεαματικοτητα και τις διαφημισεις που θα φερει μπορει να σωσει την ΔΤ η οπως διαλο την λενε? αλλά τι λεω? αφου τα χουν κανει πλακακια με τη γαμονόβα. πλακα κανουμε τωρα?
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Kαι για αυτο το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ο ΘΕΟΣ εκανε το ιντερνετ και κυριοτερα το sportlemon που φυσικα θα ριπαρει απο κανενα Skysports στο Μουντιαλ και θα την βγαλουμε για ακομα μια φορα σχετικα τζαμπα.Το μονο που μπορω να πω απο τωρα ειναι οτι ο Μεσσι θα πρεπει να προσεχθει απο την Αργεντινη για να εχει ελπιδες γιατι στην Μπαρτσα νομιζαν οτι ειναι σουπερμαν και εχει κανει δυο απανωτους τραυματισμους οχι πολυ σοβαρους αλλα αρκετους για να τον αφησουν πισω σε φυσικη κατασταση και σε φορμαρισμα.
Ο Κεντειρα μετα τον τραυματισμο του το παιδι λιγο δυσκολο για Βραζιλια με την Γερμανια.
Κλειδι παντως για τα φαβορι θα ειναι το φορμαρισμα των παικτων στο τελος των πρωταθληματων τους αλλα και ποιοι φετος θα φτασουν στο τελικο του Champions League kai Europa League.Δηλαδη εαν φτασει ο ΟΣΦΠ τελικο Τσου λου και ο ΠΑΟΚ τελικο Europa μην περιμενετε πολλα πραγματα απο την Εθνικη.
Για την Ισπανια φοβαμαι οτι εαν μεχρι το τελος Ρεαλ και Μπαρτσα φαγωνονται τοτε οι παικτες θα εχουν επιβαρυνθει πολυ και με αποτελεσμα στους δυο πρωτες αγωνες να μην κανουν πολλα πραγματα λογω κοπωσης.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Καλημέρες!

Όπως και να έχει, αυτό το καλοκαίρι η χειρότερη καρέκλα για να κάθεται κάποιος είναι αυτή του προπονητή της Βραζιλίας. Αυτοί έχουν ήδη τυπώσει το όνομα της στο Κύπελλο.

Στα των μεταδόσεων, sportlemon και ξερό ψωμί. Άσε που δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να ακούσω καλό σπικάζ από Δημόσια τηλεόραση (να θυμίσω εδώ το αμίμητο "Και εδώ βλέπουμε την Ροναλντίνια, η οποία πρέπει να είναι ευχαριστημένη από το δοκάρι του Ρονάλντο" του Μανώλη Μαυρομάτη). Νόβα δεν θα βάλω για κανένα απολύτως λόγο, να πάνε να... Η άποψη του Brother Bruce με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Μουντιάλ= Μπυροπιτσοσούβλακα με καφροπαρέα. Δεν με νοιάζουν τα φαβορί, με νοιάζει το feeling. Και οι Λατίνοι το έχουν στο αίμα τους. Αλλά όπως αναφέρθηκε ήδη, όντως τα ευρωπαικά Μουντιάλ είναι μακράν τα καλύτερα.
 

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Joined
Oct 31, 2013
Messages
594
Καλημέρα παίδες.
Μουντιάλ = η πεμπουσία του ποδοσφαιρόφιλου
Με την Ελλαδάρα μέσα θα γουστάρουμε περισσότερο φυσικά αλλά ελπίζω να καταφέρω να δω ΟΛΑ τα παιχνίδια. Αλήθεια γνωρίζει κανείς τις ώρες που θα δείχνει τα ματσάκια;;;
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
Δηλαδη εαν φτασει ο ΟΣΦΠ τελικο Τσου λου και ο ΠΑΟΚ τελικο Europa μην περιμενετε πολλα πραγματα απο την Εθνικη.</blockquote>

:worship: :worship: :worship: . η ατακα της χρονιας απ τον χανίμπαλο.

 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,524
Καλές είναι οι ώρες.. Αν θυμάμαι καλά 19:00 ξεκινά το νωρίτερο παιχνίδι και 1:00 το τελευταίο! Θα πέσει ξενυχτάκι αλλά παλέψιμο!
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Σίγουρα ειναι αυτές οι ώρες; εμένα σήμερα μου είπανε οτι θα είναι 11 το βράδυ το πρώτο και μετα στις 1 και 4 το πρωϊ...
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,524
Αν και βρίσκεις ψιλοδιαφορές από site σε site πάνω κάτω αυτές είναι οι ώρες! Εκτός κι αν κάνουν όλα λάθος!
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Μακάρι :pope: οχι τίποτα αλλο μην ξημεροβραδιόμαστε για να δούμε τον καραγκούνη να βγάζει σέντρες στον μήτρογλου <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" />
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Ρε παίδες, εσείς των έσω, τι λέτε; Θα μπει στα αλήθεια ο Γιαννακόπουλος; Είναι αυτός ο επενδυτής που λέγαμε ότι θα έρθει;
Πάντως Havoc, αν ήρθε από τώρα ο επενδυτής, ήρθε πολύ νωρίτερα από ότι το συζητούσαμε <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Άντε μπας και αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο...
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Ο άκυρος της υπόθεσης, στοίχημα παίζει κανείς?
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045


Alucard wrote:
Ρε παίδες, εσείς των έσω, τι λέτε; Θα μπει στα αλήθεια ο Γιαννακόπουλος; Είναι αυτός ο επενδυτής που λέγαμε ότι θα έρθει;
Πάντως Havoc, αν ήρθε από τώρα ο επενδυτής, ήρθε πολύ νωρίτερα από ότι το συζητούσαμε <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Άντε μπας και αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο...</blockquote>

Eπιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει πρόταση στον Αλαφούζο. Τώρα άλλοι λένε ότι θα είναι μαζί με έναν άλλον από εξωτερικό, άλλοι λένε ότι υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες πίσω απ' αυτό δηλ. η κόντρα του με τον μαλάκα τον Άδωνη τον Γεωργιάδη, άλλοι το πήγαν εκ του ασφαλούς και έγραψαν για "δεν μπορεί να βλέπει άλλο την ομάδα του να σπαράζει στο ποδόσφαιρο" κλπ κλπ. Ό,τι και να ισχύει, μακάρι να γίνει.

Κρατάω την αναπνοή μου στη σκέψη πως μια μέρα θα έχουμε πρωτάθλημα με Γιαννακόπουλο, Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισσανίδη. :rofl:

 
Top Bottom