What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Προσωπικά δεν παραπονιέμαι.Απλά λέω τη γνώμη μου για τον όμιλο.Αλλά η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν ήμασταν πραγματικά κωλόφαρδοι.Τα αποτελέσματά μας,μας έδωσαν το δικαίωμα σε ευκολότερες κληρώσεις.Από εκεί και πέρα,προσωπικά πιστεύω ότι κάθε άλλο παρά τυχεροί ήμασταν,αφού τύχαμε με τη δυσκολότερη αφρικανική και τη δυσκολότερη ασιατική ομάδα.Όσο για την Κολομβία,εντάξει,μόνο η Ελβετία θα ήταν πιο εύκολη και ίσως η Ουρουγουάη.Το Βέλγιο ούτε με σφαίρες δεν το ήθελα,αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα,τελικά θα ήταν πολύ καλό να βρισκόμασταν στον όμιλό του.Πάντως,ίσως να ήταν καλύτερα να κληρωθούμε με μια ομάδα-μεγαθήριο που θα καθάριζε όλα τα ματς,ώστε να μην έχουμε το άγχος μήπως αποκλειστούμε από συνδυασμό αποτελεσμάτων.Κατά τη γνώμη μου,αν περάσουμε από αυτόν τον όμιλο,θα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά το Euro.

EDIT:Με λίγα λόγια,τώρα που ξαναείδα τα γκρουπ,πέσαμε κατά τη γνώμη μου με την 5η-6η καλύτερη ομάδα του 1ου γκρουπ,την 3η καλύτερη του 2ου και την καλύτερη του 3ου.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Eντάξει καλός είναι ο όμιλος, παλεύονται οι ομάδες και είναι καλή ευκαιρία να περάσουμε επιτέλους, αν το καταφέρουμε απ'οσο εχω δει παίζει να κληρωθούμε με τους looser τους Άγγλους και που ξέρεις...
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Εγω δεν φοβαμαι κανεναν στον ομιλο μας με εξαιρεση τα μηχανακια του ΣΑΤΑΝΑ τους Ιαπωνες που τρεχουν χωρις αυριο.Αυτος ο Χοντα ξερει και μπαλα.Εμεις και τα παιδια απο το Ivory Coast ξερουμε απο ζεστη αλλα η μιση Κολομβια παιζει Ευρωπη και σε πρωταθληματα κρυα σε σχεση με το δικο μας(καιρικες συνθηκες).Αυτο το time out για τον μεσημεριανο αγωνα θα ειναι μεγαλη πατατα αλλα γενικα ωρα βαζει τους παικτες σε κινδυνο.Αυτο το Mundial δεν προβλεπετε καλο.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Συγκεντρωτικά οι όμιλοι

GROUP A

<span class="bbcode_spoiler">Βραζιλία
Καμερούν
Μεξικό
Κροατία</span>

GROUP B

<span class="bbcode_spoiler">Ισπανία
Χιλή
Αυστραλία
Ολλανδία</span>

GROUP C

<span class="bbcode_spoiler">Κολομβία
Ακτή Ελεφαντοστού
Ιαπωνία
Ελλάδα</span>

GROUP D

<span class="bbcode_spoiler">Ουρουγουάη
Ιταλία
Κόστα Ρίκα
Αγγλία</span>

GROUP E

<span class="bbcode_spoiler">Ελβετία
Εκουαδόρ
Ονδούρα
Γαλλία</span>

GROUP F

<span class="bbcode_spoiler">Αργεντινή
Νιγηρία
Ιράν
Βοσνία</span>

GROUP G

<span class="bbcode_spoiler">Γερμανία
Γκάνα
Αμερική
Πορτογαλία</span>

GROUP Η

<span class="bbcode_spoiler">Βέλγιο
Αλγερία
Νότια Κορέα
Ρωσία</span>
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Θα κάνω αυθαίρετες προβλέψεις.

Βραζιλία είναι το απόλυτο φαβορί, λύσαξε να οργανώσει mundial και Ολυμπιακούς να μας δείξει πόσο ανεβαίνει σαν χώρα, αν τελικά το σηκώσει δεν θα έχει πλάκα, πολύ προβλέψιμο.
Η Ουρουγουάη θα το σηκώσει τους έχει ξανακλείσει το σπίτι, θα το κάνει και τώρα. Θα περάσει με Ιταλία άνετα η Αγγλία θα αποκλειστεί εύκολα. Ισπανία πολύ δύσκολα θα έχει πορεία ανάλογη με το 2010. Η Αργεντινή έχει Messi και γαμπρό-Maradona, ο Messi από τον ένα τραυματισμό στον άλλον ούτε να αναρρώσει δεν τον αφήνουν εύκολα του δίνουν τα πόδια στο χέρι, χωρίς αυτόν η μπάλα δεν φτάνει στον γαμπρό-Maradona άρα αχρηστεύεται κι αυτός.
Για μας δεν προβλέπω τίποτα να μην το γρουσουζέψω, μόνο το ότι οι Ιάπωνες είναι πιο γρήγοροι από την μπάλα και προτιμούν να τρέχουν πάνω-κάτω χωρίς αυτή ουσία τίποτα.
Ουρουγουάη FTW :deal:
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Link7; Που είσαι παλικαρά μου να σχολιάσεις τα δρώμενα της αγωνιστικής; :lol:
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,043
Αυτουνού του Αστέρα του κακόμοιρου του έχουν γαμήσει την ψυχολογία ρε. Δεν έχουν συνέλθει καν απ' το κύπελλο ακόμα, πάρε και άλλη σφαγή να μην σηκώσεις κεφάλι. Δεν ξέρω αν πήγαν σε τίποτα αποδυτήρια πάλι να απειλήσουν κανέναν... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Tα Group B & G είναι φωτιά πάντως, και εγω πιστεύω η Βραζιλία εχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση του Μουντιαλ και η Ισπανία είναι το αμέσως επόμενο φαβορί, θα έλεγα και την αγαπημένη μου λατινοαμερικάνικη Αργεντινή αλλα παρόλο που εχει παικταράδες δεν είναι "δεμένη" ομάδα σαν τους αλλους 2.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Είναι πάρα πολύ νωρίς για προβλέψεις, βάλε και το ωράριο στο οποίο δεν είναι συνηθισμένοι οι παίχτες, μην αποκλείεις ομάδες όπως Πορτογαλλία, Ιταλία, Γερμανία. Η Γαλλία θα πάει με σπρώξιμο όπου πάει, μα δεν την κόβω τετράδα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704


Tsok wrote:
Link7; Που είσαι παλικαρά μου να σχολιάσεις τα δρώμενα της αγωνιστικής; :lol:</blockquote>
Μιλάει με τον Τσουκαλά στο τηλ. τώρα που του λέει τι ποιηματάκι να πει... :lol:

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Οτι απο τωρα ασχολειστε με το μουντιαλ και εδω γινονται ιστορικα πραγματα στον ευρωπαικο χωρο και δεν λετε τιποτα με βαζει σε υποψιες.
Αρχιζω,ο ΠΑΟ μαλλον σωνεται για φετος αλλα η μαυρη τρυπα των χρεων γιγαντωνεται και προβλεπω οτι ουτε και φετος θα παρουμε αδεια απο την uefa.Βρηκαν συμερα την Καλλονη και ασελγησαν στο κορμι της,ο Καρελης εχανε την μια ευκαιρια πισω απο την αλλη και παλι καλα που δεν το πληρωσαμε με κανα γκολ οπως με τον Απολλωνα.
Για το ματσ του Θρηνου δεν εχω να πω τιποτα μονο καθηστε και διαβαστε τις δηλωσεις του Κυρ Σαββα και θα καταλαβετε.
Ο Τατος θυμηθηκε να παιξει μπαλα και γλυτωσε τον Αρη απο βεβαιη ηττα,ωραιο ματς με ενδιαφερον.Αλλα αλλο ειναι το ματς που με εκανε να εκραγω.Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΝΙΟΥΚΑΣΤΕΛ ΣΤΗΝ UNITED.Μετα την Εβερτον μας γλεντησε με διπλο μεσα στην εδρα μας,αυτος ο προπονητης ο Μογιες δυο ειναι οι πιθανοτητες που του δινω,η μια ειναι να γινει σαν στον Φεργκινσον(καπως ετσι ξεκινησε και αυτος) και η δευτερη πιθανοτητα ειναι να φυγει βραδυ και να παω εγω στην θεση του.
Το site του Τρακη μας τρολαρει κανονικα

http://s100.photobucket.com/user/MEMOS1/media/onsport.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i100.photobucket.com/albums/m15/MEMOS1/onsport.jpg" alt="onsport.jpg" class="bbcode_img" />

http://s100.photobucket.com/user/MEMOS1/media/onsport1-2.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i100.photobucket.com/albums/m15/MEMOS1/onsport1-2.jpg" alt="onsport1-2.jpg" class="bbcode_img" />

Ο Αστερας Μαγουλας κανει πορεια σωτηριας,πηραμε ισοπαλια μεσα στο ελ πασο(Καλλιθεα) και προχωραμε για την παραμονη μας.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ελλάντα:

χανίμπαλε, βλεπω σταματησες το μετρημα. καλα κανεις. μου φαινεται σωθηκαμε τελικα. (δεν κανω καθολου πλακα, το καρφι παει σε οσους εξω αλλα και μεσα στην ομαδα προεβλεπαν το καλοκαιρι οτι θα πεσουμε χαλαρά, οπως η αεκ περσι).
στεναχωρεθηκα που εφυγε ο φιγκερόας. παιχτάρα, και σκυλι, οσο επαιζε, στο γηπεδο. τιμησε καθε ευρω που πηρε. στη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο, αποτελουσε πολυτελεια και σιγα μη δεν τον πουλουσαν. αν εμενε, ειχαμε χαλαρα μια απ τις 2 καλυτερες επιθετικες γραμμες του πρωταθληματος. τωρα θελουμε επιθετικο επειγοντως. ο μπεργκ αν και χασογκολης, μου δειχνει οχι απλα φαντασία, αλλά ποδοσφαιρικη ευφυια με μερικες κινησεις του. μ αρεσει που εχει και την ασίστ οταν θελει και δεν κοιταει μονο να σκοραρει. ασε που το γκολ που εβαλε προχτες, το ειχε βαλει και ο τζιοβανης παλιοτερα και τον αποθεωνανε ενα μηνα. με τον δικο μας, δεν κουνηθηκε φυλο. ο καρελης μ αρεσει. το χει. αν χασει 4-5 κιλα κι αποκτησει ξεπεταγμα, ειναι οτι πρεπει. ποντοι στον αναστασιου για το ματι και το σκαουτινγκ. ο μεντες ανεβηκε πολυ, ο πρανιτς θα παιζει σταθερα για ενα 7 απο δω κι εμπρος, ο μπεργκ τα ειπαμε, μονο ο μπαιράμης εχει βγει παλτουδια (αντε, να περιμενουμε να γυρισει, μηπως το σωσει...)

σε άλλα νεα: σορυ, αλλα καλα να παθει ο αστερας τριπολης. στα παγκοσμια χρονικα, δεν υπαρχει αυτο που εγινε στον περσινο τελικο. ρωτηθηκε ο τσιωλης (τον οποιο προσωπικα συμπαθω) για τη διαιτησια και ειπε: δεν σχολιαζω.
οκ, αυτη γενικα ειναι μια σωστη θέση, ΑΛΛΑ, οταν οι τα κορακια σου στερουν την μοναδικη σου ελπιδα να παρεις τιτλο (χλωμο να κανω λαθος) εβερ, οι οπαδοι του νικητη φευγουν κατα την απονομη αηδιασμενοι, κι εσυ κανεις ΑΥΤΗ τη δηλωση, απλά σου αξιζε οτι επαθες. ετσι και προχτες, κανεις δεν διαμαρτυρηθηκε για το "πεναλτι". μονο ο τυπος που μαρκαρε τον Ο.Υ.Κ.ά βάις, ειπε μια κουβεντα στον διαιτητη, ετσι για το ονόρε.

μουντιάλ:

μια χαρα ηταν η κληρωση ρε μαγκες. να θυμισω τι κληρωση ειχαμε στο γιουρο τότε? ισπανια, πορτογαλια, ρωσια. ολοι λεγαμε οτι θα φυγουμε με 0 εως 1 ποντο και τελικα καπως αλλιως εξελιχτηκε η ιστορια..
καλα, η κολομβια ειναι ομαδαρα, δεν το συζηταμε. αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερη απ την αρτζεντίνα, ξερω γω. βεβαια μπορει να λυγισει κατω απ το βαρος του φαβορι και να της βγει σε αγχος. η ακτη εχει παιχταραδες, μπροστα σπερνει, αλλά πισω οτι ναναι. η ιαπωνια ηταν η αγαπημενη μου ομαδα στο προηγουμενο μουντιαλ. ετρεχε 90 λεπτα πανω κατω, επαιζε ομαδικα και με συστημα, χωρις γιομες και τετοια, αλλα με συνδυασμους και στρωτα. μ αρεσει πολυ και φοβαμαι οτι θα μας φαει τη θεση, αν κατεβουμε υπεροπτικα.
εμεις, αν συνεχιστει η φοβερη σεζον του μήτρογλα κι αναγκαστει να τον εχει μεσα βασικο ο σαντος (δεν τον παει μία, λεμε) και φτασει την περσινη του αποδοση ο καρνεζης, εχουμε ελπιδες. με σωκρατη, μανωλα και αβρααμ (αν επανελθει πληρως) πισω, εχουμε γερη αμυνα. επιθεση, κατι γινεται. το κεντρο ειναι που με φοβιζει. ε, μην τα ξαναλεμε. ενα ολοκληρο συστημα μμε, δημοσιογραφων και παρατρεχάμενων εχει ηδη αποφασισει τη συνθεση. αν παιζει η ψυχαροτυπάρα 90 λεπτα, με τον κατσουρανη δίπλα, (θεωρω τον κατσουρανη ευφυεστατο ποδοσφαιριστη και γενικα γουίνερ και προσωπικοτητα, αλλά το διδυμο με τον καρα ειναι καταστροφικο) τοτε κλαφτα χαραλαμπη. ελπιζω μεχρι τοτε ν ανακατευτει η τραπουλα. ειναι η τελευταια ευκαιρια του νίνη να λαμψει (νομιζω το ξερει κι ο ιδιος και περιμενει πως και πως το μουντιαλ για να τα δωσει ολα) και εχω ενα ενστικτο για φορτουνη, κονέ, φετφα. αντε και ταχτσιδη. αμα δεις μεσα σιοβα, σαμαρη κλπ, παίξτο όβερ.

ουρουγουαη γουσταρω κι εγω πολυ. αν υπηρχε η υπερπαιχτάρα φορλάν, κατι γινοταν. οι καβανι, σουαρεζ θενε μια μπαλα ο καθενας. περιμενω πορτογαλια (6th sense) και γερμανια, ισπανια (αφηστε να λενε οτι γερασε ο τσαβι κι ο ινιεστα. απο πισω ειναι ετοιμη ηδη η επομενη γενια. εχει σαρωσει οτι κινειται σε κυπελα u19, u21 κλπ).

αμαν, σεντονιασα παλι. σε λιγο δε θα με διαβαζω ουτε εγω.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Brother Bruce wrote:
σε άλλα νεα: σορυ, αλλα καλα να παθει ο αστερας τριπολης. στα παγκοσμια χρονικα, δεν υπαρχει αυτο που εγινε στον περσινο τελικο. ρωτηθηκε ο τσιωλης (τον οποιο προσωπικα συμπαθω) για τη διαιτησια και ειπε: δεν σχολιαζω.
οκ, αυτη γενικα ειναι μια σωστη θέση, ΑΛΛΑ, οταν οι τα κορακια σου στερουν την μοναδικη σου ελπιδα να παρεις τιτλο (χλωμο να κανω λαθος) εβερ, οι οπαδοι του νικητη φευγουν κατα την απονομη αηδιασμενοι, κι εσυ κανεις ΑΥΤΗ τη δηλωση, απλά σου αξιζε οτι επαθες. </blockquote>

Δυστυχώς έχεις δίκιο....

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Aλλους 6 βαθμους για την σωτηρια του ΠΑΟ.Μπορει στην αρχη του πρωταθληματος το sk@to να μου εφτασε στην καλτσα γιατι ΠΑΟ και ΑΕΚ ηταν στην ιδια μοιρα αλλα υπαρχει μια διαφορα,η διοικηση μπορει να μην ξερει μπαλα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.Ο Λινεν εαν εμενε στην ΑΕΚ μπορει και να την εσωνε.
Τωρα αλλο με καει εμενα που σε παλαιοτερο ποστ μου ειχα πει οτι οι κομμενοι ειναι η βομβα στα θεμελια του ΠΑΟ.Ο Τοτσε κερδισε την προσφυγη του και θα του πληρωσουμε σε βαθος τεσσερων χρονων 900.000 και κατι ψιλα.Δεν μπορουσε ο Νταμπιζας να του πει τωρα ελα και παιξε ως αλλαγη του Μπεργκ.Τοτσε και Μπεργκ μαζι σε 4-4-2 θα ειναι πιο αργοι και απο τον καρβουνιαρη.Αρα η μεταγραφη του Λουτσο δεν θα εχει κανενα θετικο προσιμο στα ταμεια του ΠΑΟ.
Μην ξεχναμε οτι ο ΠΑΟ εχει χρεη περιπου στα 40 μυρρια με τα 10 απο αυτα να ειναι το Απιλλειον με βαθος 10 χρονων αποπληρωμη.Για αυτο το λογο το πηρα αποφαση οτι ουτε και φετος δεν θα παιξω στην Ευρωπη.
Σημερα θελω να δω την United τι θα κανει και ετοιμαζομαι για την βομβα στο Καραισκακη.Το 1,25 του ΟΠΑΠ ειναι απλα τραγικο που δινει στο ΟΣΦΠ.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758


manos426f wrote:


Brother Bruce wrote:
σε άλλα νεα: σορυ, αλλα καλα να παθει ο αστερας τριπολης. στα παγκοσμια χρονικα, δεν υπαρχει αυτο που εγινε στον περσινο τελικο. ρωτηθηκε ο τσιωλης (τον οποιο προσωπικα συμπαθω) για τη διαιτησια και ειπε: δεν σχολιαζω.
οκ, αυτη γενικα ειναι μια σωστη θέση, ΑΛΛΑ, οταν οι τα κορακια σου στερουν την μοναδικη σου ελπιδα να παρεις τιτλο (χλωμο να κανω λαθος) εβερ, οι οπαδοι του νικητη φευγουν κατα την απονομη αηδιασμενοι, κι εσυ κανεις ΑΥΤΗ τη δηλωση, απλά σου αξιζε οτι επαθες. </blockquote>

Δυστυχώς έχεις δίκιο....</blockquote>

Ρε παιδια ο Σακης παντα κανει δημοσιες σχεσεις στις δηλωσεις του για να μπορει να εχει δουλεια,δεν τον κακιζω.Αλλα μπορει ευκολα να σας πω και εγω οτι ο Αστερας πρεπει να ειναι υποχρεωμενος στον Θρηνο γιατι τον κρατησε κατηγορια και εριξαν τον Ηρακλη αντι του αστερα.Ολα ειναι δανεικα και καποτε πρεπει να εισπραχθουν.



 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
μπραβο σε ολους τους παιχτες μας.ο Ολυμπιακος ειναι για ακομα μια φορα στην ελιτ της Ευρωπης
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
O ΟΣΦΠ περασε στον επομενο γυρο με το σπαθι του,αλλα τοση προπονηση στα πεναλντι πηγε τζαμπα.Δυο αστοχα και ενα ευστοχο.Ο Καμπελ εκανε το καλυτερο του παιχνιδι και επιτελους ο Σαβιολα βρηκε την θεση του.
Επρεπε να το καθαρισει απο το πρωτο ημιχρονο για να μπορει μετα παιξει ακομα πιο καλα,αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις το αποτελεσμα μετραει.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
3 πέναλτι με 8 παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι άλλοι... έχουμε ομάδα Άντερλεχτ στο ελληνικό πρωτάθλημα;
:trollface:
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,043
Αν το έπιανε ο Mitrovic θα έδινε χέρι, αποβολή και πέναλτι.
 

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Ανοίγω τη φυλλάδα του στοιχήματος σήμερα και βλέπω ότι δίνει την Άντερλεχτ 8.5,ωραία λέω ας ρίξω μια ματιά στα υπόλοιπα.Μμμμμμ υπέροχα θα βγάλω λεφτά σήμερα.Σκάω 5 ευρώ στις εξής ομάδες:
Λεβερκούζεν,Μπενφίκα,Μαν Γιουναϊτεντ και Άντερλεχτ... Και ο γαύρος μου έπνιξε τα 200κάτι ευρώ που θα έβγαζα. :angry:
 
Top Bottom