What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

andrikos_of_steel

Half-Ogre
Joined
Dec 11, 2012
Messages
593


JonIrenicus13 wrote:
Π.Α.Ο.Κ. Μία πόλη, μια ομάδα

Achievement unlocked
100% completed</blockquote>

ΠΑΟΚτσής είμαι, αλλά μετά το χθεσινό πράγμα (γιατί ποδόσφαιρο δεν ήταν αυτό που βλέπαμε), δεν νομίζω ότι τα μάτια μου και τα νεύρα μου αντέχουν άλλο. Ξένα πρωταθλήματα από εδώ και πέρα, μέχρι να δω τουλάχιστον κάποιο ίχνος σοβαρότητας να εμφανίζεται. Δεν γουστάρω να εκπροσωπούν την ομάδα μου τσουτσέκια όπως ο Κάτσε και ο Αθανασιάδης. Όπως και ένας υγιής Αρειανός δεν θα έπρεπε να δέχεται να μιλούν για την ομάδα του όρχεις με πόδια όπως ο Βανγκελί και ο Αγκάνθο.

Πάντως, αρκετοί ΠΑΟΚτσήδες δεν γουστάρουν που πέφτει ο Άρης. ΟΚ, καλή η καζούρα που θα τους κάνουμε για 1-2 βδομάδες αλλά, αν δεν τα καταφέρει ο Ηρακλής, η Θεσσαλονίκη θα έχει μόνο μια ομάδα στην Α΄ Εθνική ενώ θα έχει π.χ. 3 η Κρήτη! (no offence στους Κρητικούς, απλά δεν πίστευα ότι θα υπήρχε περίπτωση να το δω ποτέ αυτό). Είναι ένα σημάδι της παρακμής της πόλης, όχι μόνο σε ποδοσφαιρικό, αλλά και σε γενικότερο κοινωνικό επίπεδο...

 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Εγώ Παναθηναϊκό υποστηρίζω και το αποτέλεσμα του ντέρμπι βολεύει την ομάδα μου (αυτό που δε μας βόλεψε ήταν η ήττα του Αστέρα πάντως),αλλά χθες ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε κατ'εμέ.Ναι μεν η αποβολή του Κάτσε ήταν κάπως δικαιολογημένη και ίσως να έπρεπε να αποβληθεί κι άλλος παίκτης,όμως ο Άρης θα έπρεπε να παίζει με 8 πριν καν τελειώσει το ημίχρονο,αφού τα δολοφονικά τάκλιν έδιναν κι έπαιρναν κι ο Αγκάνθο έπαιζε λες κι ήθελε να αποβληθεί.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758


Steel_Havoc wrote:
ο ανζαγκούν δίχνει πολλά σημάδια βελτίωσης κρίμα που δεν κατάφερε να βάλει και δεύτερο γκόλ
Χανίμπαλε ο Γκόγκιτς ειναι προπονητής στην Καλλιθέα; ο Βαζέχα δεν ήτανε; η δεν τα θυμάμαι καλά; τι έγινε άλλαξε προπονητή η Καλλιθέα;</blockquote>

Αρχη της σεζον ηταν ο μεγιστος Βαζεχα απο τον οποιο χασαμε με ανατροπη εκτος εδρας,αλλα καπου στις αρχες του χρονου που εκανε κοιλια η ομαδα τον εδιωξαν και πριν απο λιγες βδομαδες πηραν τον Γκογκιτσ.
Παντως θελω το πουλεν μου να ανεβει λιγο ακομα και να σταθεροποιησει την αποδοση του.

 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,138
Να χάνεις 0-3 απο τον μισητό αντίπαλο και να τραγουδας.

Οχι δεν γίνεται στα ελληνικά γήπεδα, εδώ θα έπεφτε το μπινελίκι και το καντήλι βροχή.

Στο "Ολντ Τράφορντ", οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρα τη πίκρα από το 0-3 από την Λίβερπουλ, μόλις ο Σοάρες έβαλε το τρίτο γκολ έσπευσαν να υπενθυμίσουν πως η αγαπημένη τους ομάδα παραμένει ομάδα με περισσότερα πρωταθλήματα από την Λίβερπουλ.
Για αυτό και άρχισαν να τραγουδάνε "20 φορές, 20 φορές Μάν Γιουνάιτεντ"

<span class="bbcode_spoiler">http://www.youtube.com/watch?v=esuu1tJLtFc#t=61</span>
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Τι να κάνουμε στην ομαδάρα έτυχε η κατάρα των Glazer, θα το φάνε το κεφάλι τους και θα επανέλθει στα μεγαλεία.

Glory Glory Man United
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Οσο οι Glazer πληρωνουν τα ανοιγματα της ομαδας και την εχουν σε ενα καλο επιπεδο ειμαστε καλα.Εγω προσωπικά μπορω να δωσω στον Μογιες πιστωση χρονου μεχρι την ολοκληρωση της επομενης χρονιας.Φετος εφαγε τα μουτρα του,του χρονου μπορει να επανελθει με ποιο σωστες επιλογες στην ενδεκαδα και στις μεταγραφες και να αλλαξει ολη αυτην την ψυχολογια που ειναι κακιστη.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Έλα ρε Hannibal και συνήθως μου αρέσουν οι αναλύσεις σου, εδώ είσαι Foul
Τα "ανοίγματα" όπως λες είναι τα χρέη που έχει ο σύλλογος που δημιουργούνται από την κάλυψη των δανείων που πήραν οι Glazers για την εξαγορά των μετοχών. Οι τύποι αγόρασαν την ομάδα παίρνοντας τρελά δάνεια και βάζοντας την ίδια ως εγγύηση, τα έσοδα πάνε σε αυτά τα χρέη. Ο sir Alex είχε την εμπειρία να την κρατήσει ψηλά με λιγότερο budget τα τελευταία χρόνια.
Ο Moyes για μένα είναι το μικρότερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, προέχει οικονομικός ορθολογισμός αν θες να είσαι στην ελίτ της Ευρώπης.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Εντάξει,αυτό που γίνεται με τη United είναι λιγάκι υπερβολικό.Πρώτα πρώτα οι Γκλέιζερ βρίσκονται στην ομάδα αρκετά χρόνια αν δεν κάνω λάθος και σε αυτά η United κατέκτησε ένα CL κι έπαιξε και σε δύο τελικούς,δεν είναι λίγο αυτό.Αυτό το λέω χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω για τα διοικητικά της ομάδας.Όμως τα γεγονότα λένε ότι επί Γκλέιζερ ήταν μία από τις καλύτερες εποχές στη σύγχρονη ιστορία της United.

Όσον φορά το Μόγιες,καταλαβαίνω ότι για τους φίλους της United (προσωπικά τη σιχαίνομαι) είναι σοκ από πρωταθλητές να παλεύουν για την ευρωπαϊκή έξοδο,αλλά άλλαξε ο προπονητής μετά από 27 χρόνια.Η προσαρμογή είναι λογικό να είναι δύσκολη.Ο Μόγιες έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο στην Έβερτον.Αν θα μπορούσε κάποιος πιο καταξιωμένος προπονητής (π.χ. Φαν Χάαλ που ακούγεται) να τα καταφέρει καλύτερα;Ενδεχομένως.Όμως αφού αυτόν επέλεξαν,το σωστό θα ήταν να το στηρίξουν,όπως είχε γίνει και με το Φέργκιουσον (ο οποίος πάντως είχε παραλάβει την ομάδα σε πολύ χειρότερη κατάσταση).Ή όπως έκανε η Λίβερπουλ με ο Ρότζερς και τώρα πάει πάρα πολύ καλά.

Τέλος,είναι και το θέμα του ρόστερ.Από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω,η United έχει καλύτερο ρόστερ μόνο από την Έβερτον (και πάλι παίζεται),ειδικά με Φαν Πέρσι και Ρούνεϋ σε τόσο κακή κατάσταση.Η Τσέλσι έχει Μουρίνιο και γεμάτο ρόστερ,η Σίτι τους δικούς της Γκαλάκτικος,η Άρσεναλ με τη μεταγραφή του Οζίλ (αν κι έχει πέσει τελευταία) και την εσωτερική μεταγραφή του Ροζίτσκι σε συνδυασμό με τους λαγούς από το καπέλο που βγάζει μέσα στη σεζόν ο Βενγκέρ (Ράμσεϋ,Γκναμπρί,Τσάμπερλεϊν κτλ.) κατά καιρούς μέσα στη σεζόν και το Ζιρού που έχει ξεσπάσματα καταφέρνει και κρατιέται,η Λίβερπουλ οφείλει πάρα πολλά στο Ρότζερς και στους Σουάρες-Στάριτζ που είναι απίστευτοι,ενώ η Τότεναμ απογοητεύει με βάση το ρόστερ της.Αντίθετα η United είναι ομάδα που θέλει δουλειά ακόμη και έχει πάρα πολλές ελλείψεις (όπως στην άμυνα π.χ.).
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι ψηλά στις προτιμήσεις μου, συμπαθώ σχεδόν ολες τις ομάδες εκτός απο ελάχιστες και μια που μου την σπάει είναι η λιβερπουλ, το να χάνει η Μαντσεστερ απο την λίβερπουλ μέσα στην εδρα της και μάλιστα με 3-0 είναι κάτι που δεν περίμενα να δω,μια ζωη θυμάμαι την λιβερπουλ να μαζεύει φάπες και με πολύ κόπο στην κλύτερη να βγαίνει 2η... ηδη απαγοητεύομαι που δεν φαίνεται να την ξεπερνάει σε τίτλους Ch.League αλλα αυτή η ηττα ηταν βαριά... εξιλέωση τώρα με το θαύμα, να κατακτήσει το Champions League αν οχι φέτος του χρόνου, είναι Manchester United μπορεί :salute:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Haters gonna hate, bitches. <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" />

 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΟΡΕΙΕ, ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ!!! Αρκετά με τις δευτεράτζες τύπου Άρσεναλ, Μού, Νέβερτον, Τσέλσι και λοιπά... Liverpool και West Ham.

Χάβοκ, το 1-4 το ξέχασες,έ;
https://www.youtube.com/watch?v=c0BAOtEKlho

https://www.youtube.com/watch?v=kPkgvM0e0nA
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
αχαχαχα καλα τα λες Φραπέ κρίμα που η λίβερπουλ εχει περισσότερα χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και απο την Αεκ όμως <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> :trollface:
Καλα για νίκες και ταρίφες ας μην το συζητάμε ξέρουμε ποιος είναι μπροστά :evil:
Πάρε ενα Βασιλικό γκολ να θυμάσαι:

Bonus:
<span class="bbcode_spoiler">
:trollface: x2 </span>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Κρίμα όμως που ο καλύτερος τελικός Champions League που παίχτηκε ποτέ ήταν αυτός που το πήρε η Liverpool. :trollface:
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,042
Σκατά ήταν Βόρειε. Πήραμε εκδίκηση όμως. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Και το πιο γαμάτο γκολ αυτού του Στίβεν Τζι κόντρα στον ολυμπιακό την ίδια χρονιά...

Ohhhh yaaaaaa beautyyyyyyy :lol:
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
μου το εστειλε φιλος, οπαδος του οσφπ να σημειωθει. κι εκεινος ελιωσε κυριολεκτικα, οπως κι εγω. ειναι ενα κειμενο που γραφτηκε σε παναθηναικο φορουμ το βραδυ του 0-3. κριμα που ο μπορατσος δεν μπαινει σ αυτο το θρεντ, πρεπει να το διαβασει. το κειμενο ειναι γιοματο σινεφιλ, ακομα και γκειμιινγκ αναφορες. ο τυπος δεν ειναι τυχαιος. ελπιζω οι φιλοι του οσφπ να μην το αντιμετωπισουν σαν μια σοβαρη και επιφανειακα εχθρικη - υβριστικη αποψη, αλλά με την πλακα και τον σεβασμό που του πρεπει, αφου ο συγγραφεας προφανως το γραφει σε κατασταση παρακρουσης. λογοκρινα κι ενα δυο σημεια, αν και ειναι φανερο οτι δεν εχει καμμια σημασια.
ο ανθρωπος απλα δεν υπαρχει. κρεμαω αποψε κιολας την πενα μου. παμε:

"...DonQuixote » Mon 03 Mar , 2014 02:00 wrote: «Στο 3-0 ο πατέρας μου αναγκάστηκε να με χτυπήσει με ένα κηροπήγιο στον κρόταφο για να σταματήσω να ουρλιάζω ενώ ξεβρακωνόμουν ταυτόχρονα και ετοιμαζόμουν να βγω από το σπίτι. Με έσυραν στο υπόγειο ημίγυμνο και από εδώ σας γράφω αδέρφια μου. Πίσω από τη χαραμάδα ακούω κλάματα, θαρρώ πως καθώς με έσερναν είδα με την άκρη του ματιού μου τον αδερφό μου να κάνει πλονζόν μέσα στο αναμμένο τζάκι. Η γυναίκα μου με χώρισε στο 2-0, η μάνα μου έφυγε από το σπίτι όταν στο πέναλτυ σκότωσα με καρατιά στη ράχη το γατί μας. Δεν ξέρουν, δεν καταλαβαίνουν τι έγινε σημερα. Ένας φίλος που είχαμε να μιλήσουμε χρόνια με πήρε τηλέφωνο από το πουθενά και μου λέει «νιώθω λες και βγήκαμε από το μνημόνιο». Ένας άλλος ναυτικός μου λέει «Είμαστε Παναμά και βαράμε την κόρνα σαν τρελλοί». Πόσα εκατομμύρια ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ, για πόσα ΧΡΟΝΙΑ το περίμεναν αυτό; Και ήρθε πότε; Σε μία χρονιά που όλα έδειχναν χαμένα. Στο ματς που θα έκαναν φιέστα. Ενώ πήγαιναν να ισοφαρίσουν το αηττητο θρυλικό μας πρωτάθλημα, μετά την νικη τους με τη .«Μαντσεστερ του Γιουναιτεντ», ενώ μας είχαν και καλά για 3αρα.

1) Στεφανε Καπίνο. Στεφανε Καπίνο. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΠΙΝΟ ΛΕΩ! Εσυ! Είσαι μια γονιδιακά μετατρεμμένη ερωτική μηχανή, πλασμένη να θωπεύεις τα κοκκινα βρωμοκόλια.

2) Γκορντον CRO-COP Σιντεφελντ! Δεν είσαι αμυντικός, είσαι ένας αληταράς! Σε φαντάζομαι με φλαι μπουφάν,κρυπτοναιτ στο χέρι, καβάλα σε εντούρο και με το τσιγάρο στο στόμα να κάνεις πέσιμο σε γαύρους μόνος σου.

3) ΤΡΙΑΝΤΑ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΤΙΡΑΝΤΑ!

4) Πράνιτς! Είσαι ένας ποδοσφαιρικός Γιόντα! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΕ ΑΥΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΕΚΙΑ! ΑΝΤΙ ΓΙΑ 0-1 ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ «ΚΟΡΔΟΝΙ»!!!

5) ΖΕΚΑ! Είσαι μία ανίκητη μηχανή! Αν σε κόψω, δεν θα τρέξει αίμα, βαλβολίνες θα βγουν από τις φλέβες σου! ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΚΟΚΑΛΟΚΑΥΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ!

6) ΗΜΙΤΡΕΛΕ ΜΠΕΡΓΚ, ΓΙΕ ΤΟΥ ΟΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΕΓΙΑ! ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΤΑ ΟΡΚ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΕΙΣ! ΠΑΓΕΡΕ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ! Η Π...ΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗ ΔΙΠΛΩΣΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΦΙΟΡΔ!

7) ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ! ΑΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΙΩΘΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΡΟΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΗΡΩΣ! ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΑΛΑΜΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΡΟΚΕΤ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ!

8 ) ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ! ΕΦΤΑ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ! ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ! ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥ ΤΩΡΑ!

9) ΑΜΠΕΙΝΤ! ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ (ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ) ΠΡΩΚΤΩΝ! ΡΙΞΕ ΒΕΛΗ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΈΝΑ ΣΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΒΛΕΝΑ ΔΡΑΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΟΝΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΦΤΑ!

10) ΤΑΣΟ ΛΑΓΕ! ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ. ΚΑΤΕΒΑ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΠΟΣΑ ΧΛΜ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ; ΠΟΣΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ;

Μαλακες δεν είμαι καλά, τρέμω και έχω μουσκέψει τα βρακιά μου.»

Και η συνέχεια, αφού μερικοί παρατήρησαν ότι έλειπε αναφορά στον Αναστασίου και στον Νάνο
DonQuixote » Mon 03 Mar , 2014 04:01 wrote: «Δεν τους ξέχασα ρε μλκς! απλά τρέμουν τα δάχτυλά μου, δεν είμαι καλά λέμε, δεν μπορώ εύκολα να γράψω. Εχω δει το 3-4 στο καραισκάκη, το διπλό με Καπουράνη, την πρόκριση στο κύπελλο εκεί μέσα, το σημερινό τα ξεπερνάει όλα για πολλούς λόγους! Δεν με βλέπω να κοιμάμαι σήμερα... έχει και υγρασία στο υπόγειο

ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΚΑΤΕΧΩΝ IQ 74120, ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΥΣΜΟΡΦΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΈΦΑΛΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΠΥΡΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ Γ Α .... Ε Σ!!! ΤΟΥΣ ΓΑ....ΕΣ ΡΕ!!! ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΜΙΤΣΕΛ, ΜΕ ΤΗ ΜΑΠΑ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΟΚΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΤΟ 4-4-2, ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ΦΕΡΜΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ Ο ΦΕΡΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙ, ΤΟ ΠΑΝΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΜΑΖΙ!!! ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΔ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΦΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ. ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΑΡ....ΔΙΑ, ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

ΝΑΝΟ!!!ΝΑΝΟ!!!ΝΑΝΟ!!! ΔΙΑΠΥΡΗ ΑΙΘΕΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΕΠΙΚΕ ΕΛ-ΣΙΝΤ, ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ!!! ΕΙΣΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ΜΙΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΗ ΝΕΜΕΣΙΣ, ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ!!! ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΤΕΙ ΚΑΦΕΤΙ ΚΟΛΟΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ!!! ΣΕ ΑΓΑΠΩ. ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ.

ΠΑΡΑΝΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
The internet was won that day.
 
Top Bottom