What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Αρχιζω,Manchester United ομαδα με παρελθον-παρον-ΜΕΛΛΟΝ και για να μην ξεχιομαστε η πρωτη ομαδα σε πρωταθληματα Αγγλιας.
Αδερφοι Glazer πηραν την ομαδα με κεφαλαια που κατατεθηκαν σε τραπεζα(αληθινο μαρουλι) και οχι με δανεικα κατι που δεν το επιτρεπει η FA,μετα απο εκει αρχισε η μαυρη τρυπα.Κατι η ανακαίνιση του Old Trafford,κατι το προπονητικο κεντρο,κατι το τμημα μαρκετιγκ,καποια ανοιγματα σε μεταγραφες (μπορει καποιος απλα απο το transfermarkt να δει κερδη και ζημιες),κατι τα μεγαλα λειτουργικα εξοδα και επειδη το brand Manchester United ειναι ακριβο πανω σε εκεινο τα αδερφια εβγαλαν δανεια ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ακομα και σημερα γιατι ο Τσιχλας αφησε αποθεματικο(μεχρι να φαγωθει και αυτο).Τα αδερφια εχουν περιπου το 45% της ομαδας,εαν ειχαμε εξαγοραστει απο το χρηματιστηριο της Μαλαισιας μπορουσαμε ανετα να φτασουμε την Καρντιφ.
Η πρωτη ευρωπαικη ομαδα που εκανε τουρ στην Απω Ανατολη(Μπεκαμ σε καναμε θεο εκει) και απο τις πρωτες που πηγαν στην Αμερικη γιατι ο Φεργκι ειχε μυριστει το χρημα και ετσι πληρωναμε λογαριασμους.
Ολοι στην Αγγλια ακολουθησαν το παραδειγμα μας και πηγαν μπροστα(κριμα για Leeds και Πορτσμουθ που δεν τα καταφεραν) μεχρι και οι Γερμανοι αντεγραψαν την δομη της Premier League και το πηγαν και ενα βημα παραπανω με τους ισοσκελισμενους ισολογισμους.Αυτα για το οικονομικο κομματι που ακομα για την United δεν ειναι κατι που την καει αλλα με τον Μογιες περιμενω να κανουμε κανα μπαμ.
Αγωνιστικα οι παικτες επαιζαν για το Φεργκι και ΑΥΤΟΣ ηξερε να καλυπτει τις αδυναμιες της ομαδας με τον καλυτερο τροπο,ο Μογιες απλα δεν μπορει σε αυτην την φαση ουτε να πεισει τους παικτες να παιξουν για αυτον αλλα ουτε να κανει καποιο τρικ για να καλυψει τις τρυπες.
Ο Τσιχλας επαιρνε το 120% απο ολους παικτες αλλα ο Μογιες ουτε το 50% δεν παιρνει,μονο ο Ματτα ειναι δικαιολογημενος αλλα απο του χρονου θα τον κρινω.
Επιπλεον ενα προβλημα που αντιμετωπιζουμε εντονα εδω και χρονια ειναι οτι δεν υπαρχει φουρνια καλων παικτων απο τις ακαδημιες,μονο ο Φλετσερ πηγε να κανει κατι αλλα με το προβλημα υγειας που εχει δεν το βλεπω συντομα να παιζει,ο ΞΥΛΟΚΟΠΟΣ Ο EVANS κατι πηγε να κανει αλλα ειναι ο Κουτρουμπης της Αγγλιας ολο πεναλντι εκανε και ετσι δεν πας μπροστα.
Οι μεταγραφες που εχουμε κανει απο πέρσι και προπερσι μονο του ολλανδου περπαταει ενω οι αλλες ειναι για το αναθεμα.Οποιον να πιασω τον Καγκαβα,τα πρωην ταλεντα Young kai Jones,καλα δεν μιλαω και τον Κλεβερλι και τους υπολοιπους γιατι θα με πιασουν τα κλαματα,ο Ντε Χεα δεν θα γινει Βαν Ντε Σαρ αλλα ουτε Σμαιχελ και Μπαρτεζ αρα αυτο που βλεπουμε τωρα ειναι το τοπ.
ΑΜΥΝΑ ΙΣΟΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ μονο με τα ματια κοιταζουν και αυτο ειναι κακο γιατι και η Μιλαν που εχει μια τετραδα πισω που η ηλικιας της ξεπερνουσε τον αιωνα καλυτερα επαιζαν(Νεστα-Μαλντινι-Κοστακουρτα-Καφου),θελει ξυλωμα ολη και ξανα απο την αρχη.
Οσο για τους υπολοιπους εχω να πω τα εξης:
Λιβερπουλ Μουτινιο και ο τερματοφυλακας που πηραν ειναι αστερια,ο Σουαρες μαζι με τον Σταριτσ επιτελους δουλευον.
Αρσεναλ ΟΖΙΛ και ξερο ψωμι,μαζι με δυο καλους μεσους(ενας εξτρεμ) ακομα και θα κανει παπαδες.
Τσελσι μονο και μονο που ξαναγυρισε εκει ο Special One η δουλεια του φαινεται.
Η Μεγαλη Ομαδα του Μαντσεστερ μπορει να κανει μεγαλα πραγματα εαν αφησουν τον Πελεγκρινι να κανει αυτος τις μεταγραφες και οχι να κανουν μεταγραφες για τις δημοσιες σχεσεις και δευτερον να εχει τοσους πολλους τραυματισμους γιατι το ροστερ ειναι το καλυτερο.

Aδερφε Μπρους η περιγραφη στο κειμενο ειναι απλα EPIC.

Α και εαν καποιος μου πει οτι ο Γιανουζαι ειναι το επομενο best thing της United μπορει ευκολα να καει γιατι απλα διπλα του δεν εχει παικτες να μπορουν να τον στηριξουν βλεπε Irwin-Keane-Καντονα και εναν προπονητη που να μπορει να τον αναδειξει.

Οπως ξαναειπα εγω στον Μογιες δινω χρονο μεχρι το τελος της επομενης σεζον για να τον κρινω,δεν θελω πρωταθλημα(κοιτα που καταντησα) αλλα θελω ενα πιο ανταγωνιστικο συνολο και ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ χωρις αρχη,μεση και τελος.

Αντε καλο βραδυ και καλη αναγνωση.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/10629327/Manchester-United-are-paying-the-price-for-the-Glazer-takeover.html" class="bbcode_url">Manchester United are paying the price for the Glazer takeover
Τα νούμερα είναι νούμερα μη αμφισβητίσιμα και money makes the world go round.

The Glazer family spending more on servicing the club’s debt than on new players since completing their leveraged takeover in May 2005.
In total, over £696 million has gone towards interest fees, bank charges and debt repayment, with £382.9 million being invested in players

While United have won a Champions League and five Premier League titles under the ownership of the Florida-based family, the club have been heavily outspent by Manchester City, Chelsea, Liverpool and Tottenham in the transfer market during those nine years. Only Arsenal, of those English clubs to have competed in the Champions League during the Glazer era, have spent less than United.

Το τουρ στην Ασία έγινε αφού πρώτα πήγε στο μουντιάλ Ιαπωνίας-Κορέας η Εθνική Αγγλίας και έπαθαν πλάκα οι Ιάπωνες με τον Beckham, μέχρι και τον Park πήραμε για το άνοιγμα στην Ασία. Η Manchester United είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα brands παγκοσμίως γι αυτό φορτώθηκαν οι Γύπες. It's only business for them...
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
<u>Η Μεγαλη Ομαδα του Μαντσεστερ</u> μπορει να κανει μεγαλα πραγματα εαν αφησουν τον <u>Πελεγκρινι</u> να κανει αυτος τις μεταγραφες.</blockquote>
Ο Μόγιες ειναι προπονητής είπαμε Χανίμπαλε μην μου τα μπερδεύεις <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
Πάντως αμα συνεχίσει έτσι η Μάντσεστερ δεν τον βλέπω για πολύ ακόμα...

 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Όπως θα έλεγε και ο Cartman "Lol@3 Jew-ges photo" :trollface:
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Όπως θα έλεγε και ο μεγάλος, ο αείμνηστος one and only Καπετάνιος, οι μεγάλες ομάδες χτίζονται δεν αγοράζονται... μικρέ θορυβώδη γείτονα :trollface:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Θα τα πούμε σε 1 μήνα από τώρα που θα έχω φωτογραφικό υλικό και θα είσαι ζήλια ψώρα. :trollface:
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959


Brother Bruce wrote:
μου το εστειλε φιλος, οπαδος του οσφπ να σημειωθει. κι εκεινος ελιωσε κυριολεκτικα, οπως κι εγω. ειναι ενα κειμενο που γραφτηκε σε παναθηναικο φορουμ το βραδυ του 0-3. ...</blockquote>

O συγκεκριμένος είναι σεσημασμένος :lol: :lol:

<blockquote>Η Μεγαλη Ομαδα του Μαντσεστερ</blockquote>

του γιουνάιτεντ θες να πεις :trollface:

 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
http://kourkouti.sport24.gr/2014/03/12/10874/#comments

http://kourkouti.sport24.gr/2014/03/18/10900/#comments
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758


Steel_Havoc wrote:


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
<u>Η Μεγαλη Ομαδα του Μαντσεστερ</u> μπορει να κανει μεγαλα πραγματα εαν αφησουν τον <u>Πελεγκρινι</u> να κανει αυτος τις μεταγραφες.</blockquote>
Ο Μόγιες ειναι προπονητής είπαμε Χανίμπαλε μην μου τα μπερδεύεις <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
Πάντως αμα συνεχίσει έτσι η Μάντσεστερ δεν τον βλέπω για πολύ ακόμα...</blockquote>

Παραδοσιακα η μεγαλη ομαδα του Μαντσεστερ ειναι η City και οχι η United.Στην πολη εχει περισσοτερους οπαδους και για αυτο εχει επικρατησει ετσι.



 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
kara δεν αμφισβητω τα νουμερα και οτι χρωσταμε 1 δις λιρες,αλλα τα δανεια δεν ειναι κοκκινα και αποπληρωνονται απο τα εσοδα του συλλογου χωρις να υπαρχει προβλημα.
Σε υποθετικο σεναριο μπορεις να δεις τις περιπτωσεις της Leeds και της Πορτσμουθ που μεσα σε ενα βραδυ χρεωκοπησαν και πληρωσαν τους παντες(αλλοι νομοι εκει).
Ο Μογιες για να φανει μαγκας ας μας πει οτι κυριοι αυτα τα λεφτα εχω και τα διαθετω για τα δανεια,δεν κανω μεταγραφες ανεβαζω ολους τους μικρους στην πρωτη ομαδα και παμε να σωθουμε τοσο οικονομικα οσο και αγωνιστικα.Το μειονεκτημα του Μογιες ειναι οτι η θεση τον εχει καταπιει και δεν εχει ορθωσει λιγο το αναστηματα για να μας δειξει οτι μπορει καποτε να ανταπεξελθει σε αυτην την θεση.
Παντως ο Παρκ kara στα καλα του προσεφερε πολλα πραγματα τοσο πανω στην γραμμη οσο και στον αξονα που επαιζε,ηταν μια πολυ καλη μεταγραφη κλασης ανωτερη απο του Γκαγκαβα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
http://www.theguardian.com/football/2014/mar/18/manchester-united-olympiakos-coach" class="bbcode_url">Yannis Anastasiou gives David Moyes some tips.
:worship: Αφού έγινε κι αυτό τι να πω!

Η αλήθεια είναι ότι τα λεφτά βοηθάνε αλλά δεν φέρνουν την ποδοσφαιρική ευτυχία, το έχει αποδείξει η Ρεάλ περίτρανα. Η United έχει επιβιώσει και κυριαρχήσει σε πολύ χειρότερες καταστάσεις από την τωρινή, θα βρει το ρυθμό της είτε με τον Moyes είτε με κάποιον άλλον.

Άντε να δούμε απόψε, ποιος κόκκινος θα συνεχίσει.
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,523
https://www.youtube.com/watch?v=IDtD7WgUSKM

Είμαι από παιδί οπαδός της!!! Για να μην λέτε!!!
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Εμένα μου αρέσει αυτό περισσότερο
http://www.youtube.com/watch?v=GWLLMrQLEXE
Όταν παίζουν οι αγαπημένες σου ομάδες είναι wini-win ποιος θα συνεχίσει, αν και ήθελα τους άλλους κόκκινους.Next time :deal:
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Αν ήμουν ο Μαρινάκης,αύριο το πρωί θα έκανα διακοπή συμβολαίου στο Μανωλά.Τραγικός απλά.Ο Χολέμπας κακός επίσης αμυντικά.Ο Βαλένσια έκανε όργια από την πλευρά του.Κρίμα για όλον τον υπόλοιπο ΟΣΦΠ που τα έδωσε όλα.Ειδικά οι Τσόρι και Ρομπέρτο ήταν εκπληκτικοί.Το πέναλτυ υπερβολικό μεν,αλλά δίνεται,ειδικά σε τέτοια έδρα και με τέτοιον αντίπαλο.Καθαρό σφύριγμα έδρας δηλαδή.

Πολύ κακό και το κοουτσάρισμα του Μίτσελ σήμερα.Γιατί δεν είχαν εντολή τα μπακ να μην ανεβαίνουν;Ο Χολέμπας έπαθε ότι και στο Euro,ειδικά στο 2ο γκολ.Γενικά η άμυνα έπαιζε αρκετά ψηλά όταν ο ΟΣΦΠ ήταν στην επίθεση με αποτέλεσμα να δεχτεί αρκετές μπαλιές στην πλάτη της.Επίσης,τραγικές αλλαγές.Ποιος ο λόγος να βγάλεις τον καλύτερο επιθετικά παίκτη σου μετά τον Τσόρι (Πέρεζ) και να καταφύγεις σε εσωτερικές αλλαγές,και όχι το φλύαρο Κάμπελ ή το μέτριο μέχρι τότε Φουστέρ;Γιατί να βγάλεις το Σαλίνο για να περάσεις το Μασάδο και να βάλεις το Μανιάτη δεξιά,που δεν έχει τα ανεβάσματα του Βραζιλιάνου;Ας έβγαζε απλά το Μανιάτη.

Τέλος,φάνηκε η έλλειψη επιθετικού στα πολύ κακά τελειώματα των φάσεων.Ο Μήτρογλου,δύο από αυτές τις ευκαιρίες θα τις είχε κάνει γκολ.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Ντάξ, δεν πειράζει ρε Γαύροι. Όταν μια ομάδα την βλέπουν 20 εκατομμύρια και την άλλη 400, λογικό είναι να υπάρξει και ένα μίνι πρόμο. Ας πάνε τα φαρμάκια κάτω...

https://www.youtube.com/watch?v=0xAa7T82mWw
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Eμφάνιση με μπάλες απόψε από τον Ολυμπιακό. Δε θύμισε σε τίποτα τις ελληνικές ομάδες άλλων ετών, που με το που μπαίνανε στο Old Trafford μύριζε ήδη το σορτσάκι των παικτών, αφού τα είχαν κάνει πάνω τους. Έτσι καταξιώνονται οι ομάδες στην Ευρώπη. Μπράβο τους, μεγάλη μαγκιά!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628


manos426f wrote:
Eμφάνιση με μπάλες απόψε από τον Ολυμπιακό. Δε θύμισε σε τίποτα τις ελληνικές ομάδες άλλων ετών, που με το που μπαίνανε στο Old Trafford μύριζε ήδη το σορτσάκι των παικτών, αφού τα είχαν κάνει πάνω τους. Έτσι καταξιώνονται οι ομάδες στην Ευρώπη. Μπράβο τους, μεγάλη μαγκιά!</blockquote>

Μμμμμμμμ.... ναι.



 

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Το απίθανο γκόλ του Hulk κόντρα στην Dortmund

<img src="http://giant.gfycat.com/SpryLeadingFrillneckedlizard.gif" alt="SpryLeadingFrillneckedlizard.gif" class="bbcode_img" />


και μια ωραία λεπτομέρεια με τους αστραγάλους του Hazard μετά το μάτς με την Galatasaray

<img src="http://i.imgur.com/OGnDR1F.jpg" alt="OGnDR1F.jpg" class="bbcode_img" />
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Τhis just in.
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/ze7qt6m.jpg" alt="ze7qt6m.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704


manos426f wrote:
Eμφάνιση με μπάλες απόψε από τον Ολυμπιακό. Δε θύμισε σε τίποτα τις ελληνικές ομάδες άλλων ετών, που με το που μπαίνανε στο Old Trafford μύριζε ήδη το σορτσάκι των παικτών, αφού τα είχαν κάνει πάνω τους. Έτσι καταξιώνονται οι ομάδες στην Ευρώπη. Μπράβο τους, μεγάλη μαγκιά!</blockquote>

[ρητορική ερώτηση...kind of]
Ναι, αλλά πόση ""μαγκιά"" χρειάζεται ή μάλλον πόση προσπάθεια πρέπει να καταβάλλει μια ομάδα που έχει καθαρό σκορ πρόκρισης, παίζει με μια από τις χειρότερες manchester των τελευταίων 10 ετών και καταφέρνει και αποκλείεται...; :drummer:

 
Top Bottom