manos426f wrote:
Northlander wrote:
Ο Μάνος στάνταρ τρολάρει, γιατί δε γράφει ποτέ τέτοιες εξαλλοσύνες, εκτός και αν πρόκειται για το καινούργιο Nancy Drew adventure.

</blockquote>
χαχαχα, κι όμως δε τρολάρω καθόλου.
Και ξαναλέω, εμφάνιση σε oλόκληρο το 90λεπτο παρόμοια με τη χθεσινή του Ολυμπιακού δεν υπάρχει (ειδικά στο τελευταίο μισάωρο, που η United απλά αμυνόταν για να κρατήσει το 3-0 και να προκριθεί), ενώ ασφαλώς κι έχω υπόψη μου τα ματς που postάρατε. Ούτε φυσικά τέτοιες και τόσες ευκαιρίες σαν τις χθεσινές υπήρχαν.
Αντικειμενικά, ο μόνος που έχασε χθες ήταν ο Μαρινάκης, που δε θα πάρει τα λεφτά της πρόκρισης στους 8. Κατά τα άλλα ο Ολυμπιακός σαν ομάδα βγήκε απολύτως κερδισμένος από τους δύο αυτούς αγώνες με τη United, ο κόσμος του νιώθει ότι η ομάδα είδε στα μάτια τον αντίπαλο και η Ευρώπη είδε μια μικρή, για τα δεδομένα του CL, ομάδα να προσπαθεί να κάνει και να αγγίζει την υπέρβαση.
Τα υπόλοιπα όλα θα μου επιτρέψετε να πω ότι δεν τα λαμβάνω και πολύ υπόψη, διότι καλώς ή κακώς ό,τι και να κάνει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, θα υπάρχουν πάντα δικαιολογίες του στυλ "ήταν ψόφιος ο αντίπαλος, "έπαιξε με τη χειρότερη Manchester των τελευταίων 15 ετών" (ναι, αλήθεια είναι αυτό, αλλά με την καλύτερη προφανώς και δε θα είχε την παραμικρή τύχη!), "ήταν κωλόφαρδος" κτλ.
Όπως έχω ξαναπεί όμως και δε θα σταματήσω να το λέω, καθένας με την άποψή του, όλες τις διαβάζω κι όλες εννοείται ότι τις σέβομαι!</blockquote>
Αυτό για μένα δείχνει λίγο ηττοπάθεια.Γιατί να είσαι ικανοποιημένος δηλαδή;Έχεις καλύτερη ομάδα και το έδειξες.Δηλαδή ο ΠΑΟ του '02 θα έπρεπε να είναι ικανοποιημένος;Όταν αποκλείστηκε ο ΠΑΟ από τη Σταντάρ θα έπρεπε να είμαστε ικανοποιημένοι μόνο και μόνο επειδή αποκλείσαμε τη Ρόμα;Με το να αρκούνται στο ελάχιστο (καλή εμφάνιση,εντάξει,δεν πειράζει κτλ.) δε θα μεγαλώσουν ποτέ πραγματικά οι ομάδες μας.