το πιο σιχαμερο απ ολα, αυτο που μ εχει εξοργισει, ειναι η σιωπη των προπονητων και του επισημου Αστερα. χτες 2 παικτες, ξενοι μαλιστα νομιζω, βγηκαν και ειπαν καποια πραγματα για την γελοια "διαιτησια" του ματς. απο κει και περα, σιγη χρυσόψαρου.
τι να πω? οσο καλος χριστιανος κι αν εισαι, οσο ευγενικος, υπερανω η δεν ξερω γω τι αλλες λεξεις να χρησιμοποιησω, δεν μπορει, θα πεις μια κουβεντα.
αν δε σε πνιγει το δικιο για μια ομαδα κι ενα σάπιο συστημα που σου εχει στερησει ενα δικο σου κυπελλο (που αμφιβαλλω αν εχει ποτε ξανα την ευκαιρια να διεκδικησει ο Αστερας) και που χτες σε βίασε κανονικα, ακομα κι αν δεν καταφερε να παρει αυτο που ηθελε λογω δικης της ανικανοτητας, τοτε κατι αλλο συμβαινει.
ειδικα για τους προπονητες που ζουν καθημερινα μαζι με τους παικτες, ειναι ανηθικο και τραγικο να μη βρισκουν μια λεξη οταν ενας τυπος με μια σφυριχτρα τους κλεβει το ψωμι τους. εχω σημειωσει με πυρινα γραμματα τα επωνυμα Τσιωλης και Βεργετης στον σκληρο μου δισκο και περιμενω πως και πως την μελλοντικη τους αποκατασταση. τοσος κοσμος εχει μπει στο πέιρολ, νομιζω κατι θα βρεθει και γι αυτους. κριμα, γιατι ο βεργετης μου φαινεται πραγματικα ταλαντουχος και ικανος, αλλα με τετοια σταση θα μεινει μικρος προπονητης μια ζωη...